Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

merhaba hoşgeldin tomiris;

tam olarak sorunumuz aynı sanıyorum ben de takipteyim henüz yumurtalarım toplanmadı, sanıyorum perşembe ya da cuma toplanacak, benim de embriyolarım donacak, sonra ameliyat olacam.Benim ameliyatımı Ulun bey yapacak.Aslında Ulun bey bu konularda çok insiyatifli sonuçta her aşama çok maliyetli olduğu için istediğiniz yerde ameliyatınızı olabilirsiniz dedi.Amaç belli tüpleri aldırmak, ama eşim dediki madem bu işe burada başladık herşeyini tek doktor yapsın. Bakalım az bvir süre sonra kapalı olarak ameliyat olacam. İnşallah hepimize hayırlı olur.

Hepinizin kurban bayramıni Kutlarım canlarıım. Salı günü transferim var. Dualarıniza ihtiyacım var. Allah hepimizin yüzünü güldürsun inşallah. Hepinizi öpüyorum, iyi bayramlar
canım hayırlısı olsun inşallah bu sefer her şey yolunda gider ilk önce göbişin sonra kucagın yavrularla dolsun inşallah

canım çok teşekkür ederim .bu arada nerelerdeydin merak ettim seni şuan ne aşamadasın

herkese iyi bayramlar
gecen kurban bayrami transferim yeni olmustu evde yatiyodum surekli ve bayramin dorduncu transferiminde sekizinci gunu hamile oldugumu ogrendim cok sukur evladım simdi kucagimda
rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese bu mübarek gunlerin hurmetine hayirli evlatlar nasip etsin
tedavide olan arkadaslara da kolayliklar diliyorum allah hepimizin yardimcisi olsun

Canım çok teşekkür ederim:)evet Şubat- Mart arası denk gelmişti umuttaki ilk tedavimdi kısmetse cuma keseyi görmeye gideceğiz inşallah herşey yolunda gider ve mutluluğum devam ederim ve dilerim bu mübarek günde Rabbim anne olmak için bu yolda emek veren bizleri görür ve dualarımızı kabul eder.

herkese iyi akşamlar;
arkadaşlar bişey sormak istiyorum bugünlerde kendimi çok kötü hissediyorum, mutsuz ve ruhsuz, tedavinin böyle bir etkisi varmı acaba? dokunsalar ağlayacak durumdayım.Normal mi, yoksa bende mi sıkıntı var?

normail canım ilaçlar bile yapabiliyor

Tedavin hayirli olsun canım gayet normalsin merak etme ilaclardan oluyo.sakaryadan istanbula gidene kadar hungur hungur aglardim

Kızlar miniklerimi aldım geldim bugün. Zor bir 12 gün var önümde. Dua edin teyzeleri birakmasinlar beni

Kızlar miniklerimi aldım geldim bugün. Zor bir 12 gün var önümde. Dua edin teyzeleri birakmasinlar beni

Ayshn çok dua ediyorum canim sana ve bekleyişte olanlara allahım hayırlısıyla bebeklerimizi bize versin.
Bende cuma günü başlıyorum tedaviye adetimin üçüncü günü allah yardımcımız olsun

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah annelerine bayram hediyesi olarak sımsıkı tutunurlar güzel haberlerini bekliyorum:))

Ayshn çok dua ediyorum canim sana ve bekleyişte olanlara allahım hayırlısıyla bebeklerimizi bize versin.
Bende cuma günü başlıyorum tedaviye adetimin üçüncü günü allah yardımcımız olsun
Allah razı olsun arkadaşlarım. Allah hepimize güzel haberler almayi, bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin. M Meralozmen canım senin de tedavin şimdiden hayırlı olsun.

Merhba kızlar, cevaplarınız içn tşk ederim... dr ulun beyde her özelde olduğu gibi pahalı geliyo bana.. tüp bebek içn kısmen kredi çekmiştik eşimle... devlette hiç olmazsa ssk dan yararlanma şansım olurdu.. o da karşılarsa tabi..

Merhaba bulutsel az evvel sana cvp yazacaktım ama beceremedim galiba (farklı şekilde deniyorum şimdi)... benim eşim de öyle diyor fakat her özelde olduğu gibi bize çok maliyetli geliyor .. kist ve yapışıklık nedeniyle bundan önce 2 kez ameliyat geçirdiydim.. bu yüzden sanırım benim hidrosalpenkse ulaşmak biraz zor olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…