Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

herkese iyi akşamlar;
öncelikle aycen arkadaşımıza çok geçmiş olsun.
evlattt sana çok teşekkür ediyorum paylaşımların için inşallah darısı başımıza, hepinize çok dua ediyorum.Allah bizim karnımızı, siz gebelerin kucağını doldursun inşallah. Bişey sorucam tese olunca daha mı iyi seçim oldu yani bilmediğim için soruyorum.bizim sıkıntımız daha çok tüpler olduğu için biz bu şikayetlerle hiç ilgilenmedik açıkçasıo_O

Canım sen testi kaç kez tekrarladım? Benim 9. Gün 69, 11.gün 233 çıktı Umut'u aradım 10 gün sonraya kese görmek için randevu alın dediler o da bayrama denk geldiği için haftaya cumaya kaldı testi tekrarlamaya gerek yok değeriniz güzel dediler ama dayanamayıp 13.gün yaptım 740 çıktı ama haftaya cumaya çok var daha birde sen nöbet tutuyor musun okulda yorucu oluyor çünkü.
Canım benimde 10. Gün 77 12.gün 201 çıktı tekrarlarmadılar bende kese için 12 gün sonra gittim tam 6 haftalıktı gittiğimde kalp atışıda duyuldu ben çalışmıyorum canım evdeyim şuanda şanslıyım açıkcası 7 hafta mide bulantısıda başladı ve iştahsızlık var hiçbirşey yiyemiyorum ulun beye sordum çok normal daha ne istiyorsun hem hamile bırakıyoruz hem zayıflatıyoruz dedi güldük hatta:) inş seninde güzel gelişir herşey beni 1 ay sonra çağırdı bikaç test verdi giderken yaptırıcam sende haber ver bize olurmu merak ederim şimdi ben :)

Canım benimde 10. Gün 77 12.gün 201 çıktı tekrarlarmadılar bende kese için 12 gün sonra gittim tam 6 haftalıktı gittiğimde kalp atışıda duyuldu ben çalışmıyorum canım evdeyim şuanda şanslıyım açıkcası 7 hafta mide bulantısıda başladı ve iştahsızlık var hiçbirşey yiyemiyorum ulun beye sordum çok normal daha ne istiyorsun hem hamile bırakıyoruz hem zayıflatıyoruz dedi güldük hatta:) inş seninde güzel gelişir herşey beni 1 ay sonra çağırdı bikaç test verdi giderken yaptırıcam sende haber ver bize olurmu merak ederim şimdi ben :)
Cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bende senin gibi keseyi ve kalp atışını duyarım belki o zaman biraz daha rahatlarım rapormu aldın canım ben bir hafta rapor kullandım iki haftadır çalışıyorum dikkat ediyorum ama yinede yoruluyor insan

Çok geçmiş olsun aycenim , sebebi neymiş peki? Çok mu sıkıntı yaptın kendine. Allah tez zamanda sıfasini versin insallah

Canim cok gecmis olsun Rabbim acil şifalar versin

Canım çokkk geçmiş olsun:KK43:

çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyileşirsin

Cnm çok geçmiş olsun.kortizon tedavisi biraz ağır olabilir .Bir kaç doktora daha gitseydin. Belki daha hafif ilaçlarla geçerdi. Birde Bu tip hastalıklar stresten olabiliyor cnm ya.kendine iyi bak.
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim aslında bende sıkıntıdan oldugunu tahmin etmiştim ama öyle değilmiş.şuanda tam belli değil neden kaynaklandıgı tahlil verdim bu sabah yarın alıcam sonuclarını ilaçları aldım ama kullanmadım bugün başka doktora daha gittim oda tahlil sonuçlarını görmem lazım dedi bende kortizon almak istemiyorum .inşallah cabuk iyileşerim :KK43:

herkese iyi akşamlar;
öncelikle aycen arkadaşımıza çok geçmiş olsun.
evlattt sana çok teşekkür ediyorum paylaşımların için inşallah darısı başımıza, hepinize çok dua ediyorum.Allah bizim karnımızı, siz gebelerin kucağını doldursun inşallah. Bişey sorucam tese olunca daha mı iyi seçim oldu yani bilmediğim için soruyorum.bizim sıkıntımız daha çok tüpler olduğu için biz bu şikayetlerle hiç ilgilenmedik açıkçasıo_O
canım çok sağol

Kızlar Günaydın herkese güzel bir gün olsun Allah hepimizin dualarımı kabul etsin:KK45:

herkese merhaba, ben burada yeniyim. önceden hep takip ederdim mesajları.. şimdi ise yardımlarınıza ihtiyacım var.. ulun beye gidiyorum... tedavimde önce yumurta büyütülüp toplandı .. embriyon elde edilip transfer aşamasına geldiğinde rahim filmi istendi... ne yazı ki tüpümün birinde sıvı çıktı. şuan bir an önce bu tüpümü aldırmak veya bağlatmak söz konusudur. benim durumumda olanlar var mı acaba... kime ameliyat oldunuz.. İstanbul'da hidrosalpenks ameliyatı olup memnun kalanlar veya bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz iyi doktor varsa LÜTFEN doktorun ismini paylaşır mısınız. fikirlerinize ihtiyacım var...

herkese merhaba, ben burada yeniyim. önceden hep takip ederdim mesajları.. şimdi ise yardımlarınıza ihtiyacım var.. ulun beye gidiyorum... tedavimde önce yumurta büyütülüp toplandı .. embriyon elde edilip transfer aşamasına geldiğinde rahim filmi istendi... ne yazı ki tüpümün birinde sıvı çıktı. şuan bir an önce bu tüpümü aldırmak veya bağlatmak söz konusudur. benim durumumda olanlar var mı acaba... kime ameliyat oldunuz.. İstanbul'da hidrosalpenks ameliyatı olup memnun kalanlar veya bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz iyi doktor varsa LÜTFEN doktorun ismini paylaşır mısınız. fikirlerinize ihtiyacım var...

Hayırlı olsun tedavin. Amaliyati niye ulun beye oluyorsun cnm.kendi doktoruna olman daha dogru olur.sonucta embriyolar in umut Tüpte ve transferini ulus bey yapacak. Ulun bey iyi bir doktor. Bence başka merkeze gitme ulus beyden ol derim.

Hepinizin kurban bayramıni Kutlarım canlarıım. Salı günü transferim var. Dualarıniza ihtiyacım var. Allah hepimizin yüzünü güldürsun inşallah. Hepinizi öpüyorum, iyi bayramlar :KK36::KK36:

Hepinizin kurban bayramıni Kutlarım canlarıım. Salı günü transferim var. Dualarıniza ihtiyacım var. Allah hepimizin yüzünü güldürsun inşallah. Hepinizi öpüyorum, iyi bayramlar :KK36::KK36:
Senin de bayramın kutlu olsun canım. Allah önümüzdeki bayramı bebeğinle karşılamayı nasip etsin. Dualarım seninle ve bu yolda emek veren herkesle. Allah dualarımızı kabul etsin, bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah. :emir_bebek::emir_bebek:

Senin de bayramın kutlu olsun canım. Allah önümüzdeki bayramı bebeğinle karşılamayı nasip etsin. Dualarım seninle ve bu yolda emek veren herkesle. Allah dualarımızı kabul etsin, bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah. :emir_bebek::emir_bebek:
Allah razi olsun canım. Amin İnşallah. Sana da sağ salim kucağına almayi nasip etsin Allah :nazar:

Benimda tuplerimda sivi var dedilar bende semiha şakir devlet hastanesinda yaptirdim amelyatimi cunki ozeldada bu amelyat 25000 3000 arasii maalum tup bebek yapmak ucuz bir sey dilll....hastane gayet temiz ve doktr gayet iyidi hattaki amelyatan sonra ozel hastaneye gitim korsatmaya cokk guzel yapmislar amelyatini dedi...

kızlar nasılsınız ben bıraz kötüyüm eritema nodosum yani (doku iltihabı) oldum malesef.vucudumda bazı bölgelerde özellikle bacak bölgesinde şişlikler ve kızarıklıklar oluştu tabi ağrılı şimdi kortizon tedavisine başladım
Sana çok geçmiş olsun arkadaşım , dikkat et kendine. .
Canım sen testi kaç kez tekrarladım? Benim 9. Gün 69, 11.gün 233 çıktı Umut'u aradım 10 gün sonraya kese görmek için randevu alın dediler o da bayrama denk geldiği için haftaya cumaya kaldı testi tekrarlamaya gerek yok değeriniz güzel dediler ama dayanamayıp 13.gün yaptım 740 çıktı ama haftaya cumaya çok var daha birde sen nöbet tutuyor musun okulda yorucu oluyor çünkü.
Ayy dpuu senle tedavimız birara denk gelmişti ordan seni yakından takip etmiştim , ondan dolayi böyle güzel bir haber duyduğuma çok sevindim , inşallah hersey çok yolunda gider ve bebeğini kucağına alırsın canım :KK66:
Ayy çok heyecanlı ,hadi canım allah yardımcın olsun inşallah

Ayy çok heyecanlı ,hadi canım allah yardımcın olsun inşallah
Sağol canim benim inşallah bu sefer olumlu olur. Sen nasılsın, gorunmuyordun ne zamandır? Ara ara girip bakıyorum ama kimsecikler yok. İnşallah tez zamanda bu topik de bebek haberleriyle senlenir.

X