Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Görüşmeye gittiğimde dondurma süresinin 1 yıl olduğunu soylemişlerdi 1 yıl sonunda merkeze gidip uzatturmak istiyorsak belge imzalamamiz gerektiğini söylediler. Sizinkileri bu süredemi imha ettiler
bana hiç bir belgeden bahsetmediler maalesef sadece aradılar dondurmaya devam edelimmi diye bende tabiki dedim zaten sizin onayınız olmadan asla imha olmaz dediler

Kızlar nasılsınız? Bugün 8. Hafta kontrolüm vardı bebişim maşallah çok güzel büyümüş teyzeleri kalp atışını dinletti ulun amcası gözlerim doldu .Rabbim inş isteyen herkese yaşatsın. Aklıma takılan bişey var ya beni şimdi 1 ay sonraya çağırdı ilaçlar aynen devam dedi ama estrofem için hamileler kullanamaz yazıyo tedirgin oldum:KK43:

Kızlar nasılsınız? Bugün 8. Hafta kontrolüm vardı bebişim maşallah çok güzel büyümüş teyzeleri kalp atışını dinletti ulun amcası gözlerim doldu .Rabbim inş isteyen herkese yaşatsın. Aklıma takılan bişey var ya beni şimdi 1 ay sonraya çağırdı ilaçlar aynen devam dedi ama estrofem için hamileler kullanamaz yazıyo tedirgin oldum:KK43:
Canim hayirli olsun cok sevindim adina... Ben ulun beye transferden beri gitmedim ama her baska doktora gidisimden sonra ulun beyin asistanini aradim ilaclari tek tek sordum, bu 12. Haftaya kadar devam etti. Sonra sadece coraspin ve estrofeme devam dediler onlarla devam ediyorum. En iyisi ara asistanina sor canim. Estrofemi ben erken birakmistim, ilk kut bitmemisti bile.

D dpuu canim, hayirli olsun mutlu haberini okudum, seni cok tebrik ediyorum, Allah tamamina erdirsin tatlim.
Yeni baslayan arkadaslara da tedeviniz hayirli insallah mutlu sonuctlu olur, hepberaber seviniriz...
E eyolix canim, 33 hafta olmussunuz, zaman akip gecmis yaaa cok sevindim adina. Bu aralar dogum yapan kizlarin topik'ini okuyorum tecrubelerinden ogrenmeye calisiyorum...ameliyat sonrasi agrilar, korseler, sut, mama takviyeleri, gaz sancilari, gogus catlaklari...insallah senin bebis uslu mu uslu, istahli, gazsiz bir bebek olur :) isim sectiniz mi?

Kızlar dün Selen Hanımla görüştüm. İstediği tahlilleri yaptırıp tekrar görüşmeye gelmemizi ve tedaviye buna göre başlayacağımızı söyledi. Bu benim 3. denemem olacak. Umut ta ise ilk denemem. Çok heyecanlıyım ve artık hayırlısıyla güzel sonuçları almak istiyorum. İnşallah hepimiz içinde hayırlısı olsun. Allahım bize güzel güzel sağlıklı yavrular nasip etsin.

evlatttt günaydın

sonucu pozitif olan kişileri görünce çok heyecanlanıyorum, ne güzel bir duygudur dimi.kaçıncı denemen lütfen biraz bahsetsene kliniğin tecrübesi nasıl? doktorumu sevdim ama bilmiyorum.içim kıpır kıpır evde sadece çocuk konuşuyoruz.Artık ben de eşime bir hediye vermek istiyorum yaa.

Kızlar dün Selen Hanımla görüştüm. İstediği tahlilleri yaptırıp tekrar görüşmeye gelmemizi ve tedaviye buna göre başlayacağımızı söyledi. Bu benim 3. denemem olacak. Umut ta ise ilk denemem. Çok heyecanlıyım ve artık hayırlısıyla güzel sonuçları almak istiyorum. İnşallah hepimiz içinde hayırlısı olsun. Allahım bize güzel güzel sağlıklı yavrular nasip etsin

Çileklipasta seni gördüğüme çok sevindim insan kader arkadaşlarını görünce kendini iyi hissediyor bende selen hanımla 2. Denememi yapacağım adetimi bekliyorum.
Görüşlerini benimle paylaşırsan çok sevinirim

Arkadaşlar merhaba;
çok mutluyum bugün tedaviye başladım, Ulun bey puregon 225 ü başladı, iğneyi hemşire yaparken biraz canım yandı kızdım falan ama eşim söz verdi yapacakmış.
canım hayırlı olsun tedavin sonucu olum pozitif olsun inşallah

ne güzel bir haber bu canım .rabbim tamamına erdirsin

kızlar nasılsınız ben bıraz kötüyüm eritema nodosum yani (doku iltihabı) oldum malesef.vucudumda bazı bölgelerde özellikle bacak bölgesinde şişlikler ve kızarıklıklar oluştu tabi ağrılı şimdi kortizon tedavisine başladım

kızlar nasılsınız ben bıraz kötüyüm eritema nodosum yani (doku iltihabı) oldum malesef.vucudumda bazı bölgelerde özellikle bacak bölgesinde şişlikler ve kızarıklıklar oluştu tabi ağrılı şimdi kortizon tedavisine başladım
Çok geçmiş olsun aycenim , sebebi neymiş peki? Çok mu sıkıntı yaptın kendine. Allah tez zamanda sıfasini versin insallah

Canim cok gecmis olsun Rabbim acil şifalar versin

evlatttt günaydın

sonucu pozitif olan kişileri görünce çok heyecanlanıyorum, ne güzel bir duygudur dimi.kaçıncı denemen lütfen biraz bahsetsene kliniğin tecrübesi nasıl? doktorumu sevdim ama bilmiyorum.içim kıpır kıpır evde sadece çocuk konuşuyoruz.Artık ben de eşime bir hediye vermek istiyorum yaa.
Canım seni okadar iyi anlıyorumki biz 2.5 senelik evliyiz bizdede hep bebek konuşuluyodu evlilik yıldönümünü bile tam anlamıyla kutlayamıyorduk inş Rabbim kısmet bu sene kutlarız. Benim 3. Denemendi ulun beydi Dr eşim azospermi di tese ameliyat sperm alındı . Bundan önceki denemelerde tek Tük sperm çıkıyordu testlerde ama bunda çıkmayınca tese oldu ve ilk defa hamilelik gerçekleşti inş devam eder . Çok güzel bi duygu tabiki bu yolda emek veren tüm arkadaşlarıma Rabbim nasip etsin

Canım çokkk geçmiş olsun:KK43:

Merhaba canım. Tabii ki paylaşırım. Selen hanımla 2 gün önce görüştük ve benim 3. denemem olduğu için daha kapsamlı testler istendi. Şimdi o testleri halletmeye çalışıyorum. Aldığımız sonuçları inceleyerek bir tedavi yolu izleyeceğiz ya da hiç düşünmek bile istemiyorum fakat bu işten vazgeçeceğiz. İnşallah sonu mutlu biter ve bende anne olurum. Selen hanıma ve ekibine güveniyorum beni çok güzel motive ettiler Bakalım test sonuçlarımız nasıl çıkacak.

Merhaba canım. Tabii ki paylaşırım. Selen hanımla 2 gün önce görüştük ve benim 3. denemem olduğu için daha kapsamlı testler istendi. Şimdi o testleri halletmeye çalışıyorum. Aldığımız sonuçları inceleyerek bir tedavi yolu izleyeceğiz ya da hiç düşünmek bile istemiyorum fakat bu işten vazgeçeceğiz. İnşallah sonu mutlu biter ve bende anne olurum. Selen hanıma ve ekibine güveniyorum beni çok güzel motive ettiler Bakalım testsonuçlarımız nasıl çıkacak.

çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyileşirsin

Merhaba canım. Tabii ki paylaşırım. Selen hanımla 2 gün önce görüştük ve benim 3. denemem olduğu için daha kapsamlı testler istendi. Şimdi o testleri halletmeye çalışıyorum. Aldığımız sonuçları inceleyerek bir tedavi yolu izleyeceğiz ya da hiç düşünmek bile istemiyorum fakat bu işten vazgeçeceğiz. İnşallah sonu mutlu biter ve bende anne olurum. Selen hanıma ve ekibine güveniyorum beni çok güzel motive ettiler Bakalım testsonuçlarımız nasıl çıkacak.
inşallah bu sefer istediğiniz gibi olur allah hepimize kucağımızı dolduracak bebek nasip etsin. bende adetimi beklerken bile sabırsızlanıyorum tedaviyi nasıl geçirecem bilmiyorum:KK43::KK43:

Cnm çok geçmiş olsun.kortizon tedavisi biraz ağır olabilir .Bir kaç doktora daha gitseydin. Belki daha hafif ilaçlarla geçerdi. Birde Bu tip hastalıklar stresten olabiliyor cnm ya.kendine iyi bak.

inşallah bu sefer istediğiniz gibi olur allah hepimize kucağımızı dolduracak bebek nasip etsin. bende adetimi beklerken bile sabırsızlanıyorum tedaviyi nasıl geçirecem bilmiyorum:KK43::KK43:

Evet beklemek insanı sabırsızlandırıyo. Bir an evvel sonucu görmek istiyorum. İnşallah dediğin gibi allah bizlere bebeklerimizi çabucak gönderir. İnşallah bu sefer yüzümüz güler.

Canım seni okadar iyi anlıyorumki biz 2.5 senelik evliyiz bizdede hep bebek konuşuluyodu evlilik yıldönümünü bile tam anlamıyla kutlayamıyorduk inş Rabbim kısmet bu sene kutlarız. Benim 3. Denemendi ulun beydi Dr eşim azospermi di tese ameliyat sperm alındı . Bundan önceki denemelerde tek Tük sperm çıkıyordu testlerde ama bunda çıkmayınca tese oldu ve ilk defa hamilelik gerçekleşti inş devam eder . Çok güzel bi duygu tabiki bu yolda emek veren tüm arkadaşlarıma Rabbim nasip etsin
Canım sen testi kaç kez tekrarladım? Benim 9. Gün 69, 11.gün 233 çıktı Umut'u aradım 10 gün sonraya kese görmek için randevu alın dediler o da bayrama denk geldiği için haftaya cumaya kaldı testi tekrarlamaya gerek yok değeriniz güzel dediler ama dayanamayıp 13.gün yaptım 740 çıktı ama haftaya cumaya çok var daha birde sen nöbet tutuyor musun okulda yorucu oluyor çünkü.

X