herkese merhaba, ben burada yeniyim. önceden hep takip ederdim mesajları.. şimdi ise yardımlarınıza ihtiyacım var.. ulun beye gidiyorum... tedavimde önce yumurta büyütülüp toplandı .. embriyon elde edilip transfer aşamasına geldiğinde rahim filmi istendi... ne yazı ki tüpümün birinde sıvı çıktı. şuan bir an önce bu tüpümü aldırmak veya bağlatmak söz konusudur. benim durumumda olanlar var mı acaba... kime ameliyat oldunuz.. İstanbul'da hidrosalpenks ameliyatı olup memnun kalanlar veya bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz iyi doktor varsa LÜTFEN doktorun ismini paylaşır mısınız. fikirlerinize ihtiyacım var...
merhaba hoşgeldin tomiris;
tam olarak sorunumuz aynı sanıyorum ben de takipteyim henüz yumurtalarım toplanmadı, sanıyorum perşembe ya da cuma toplanacak, benim de embriyolarım donacak, sonra ameliyat olacam.Benim ameliyatımı Ulun bey yapacak.Aslında Ulun bey bu konularda çok insiyatifli sonuçta her aşama çok maliyetli olduğu için istediğiniz yerde ameliyatınızı olabilirsiniz dedi.Amaç belli tüpleri aldırmak, ama eşim dediki madem bu işe burada başladık herşeyini tek doktor yapsın. Bakalım az bvir süre sonra kapalı olarak ameliyat olacam. İnşallah hepimize hayırlı olur.