Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Benimde transferimin 9. Günü dayanamayıp sabah testt yaptırdım 69 çıktı:)) ama karnımda ağrı var ve hafif pembemsi leke geldi korkuyorum
Maşallah canım, inşallah olumlu sonuçlanır. Değerin çok iyi şu anda. Bende de ağrı var ve pembemsi leke arada geliyor. 6.haftadayım şu an. Ilk zamanlar leke daha çok oluyordu, çok korkuyordum. Çok şükür şimdilik benimle meleğim. İçini ferah tut, dikkat et kendine, dua et yeter. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Canım nasılsın?minik meleğinle günler nasıl geçiyo :) ben de seni merak ediyodum bizleri bırakmadığın için çok sağol kızını da öpersin benim için :) beni de stres kaplıyo nasipse ekim sonu gibi tekrardan tedaviye başlİycam Rabbim yardimcımız olsun ...
Iyiyim cok şükür canim kizimda iyi yavas yavas büyüyor gunlerimiz genelde evde geciyor kizimi koklayarak :KK68::KK68:bizim kiz geceyle gündüzü karistitiyor gunduz uyuyor gece bakiniyor :KK16:ama herseye rağmen cok güzelmis anne olmak Rabbim sizlerede nasip etsin insallah.birakirmiyim buranin yeri bende ayri.takipteyim canim insallah bu sefer güzel yüzün güler dualarm seninle unutma ve butun kader arkadaslarimla.hayirli haberlerini aliriz insallah canim

Inşşşş canım şu 12 haftayı bitirene kadar oh diyemiyorum tabiki kalbi durdumu gelişimi iyimi hep böyle geçiyor günlerim herhalde en rahat dönem karnındaki hareketlerini hissettiğin andır. Sen nasılsın prensesin nasıl:)
Sonuna kadar oh diyemiceksin canim hazirlikli ol.keseyi goruyosun kalp atisini bekliyosun onu duyuyosun acaba hala atiyomu diye merak ediyosun sonra testler basliyo ay iyimi cikicak kotumu diye heycan yapiyosun sonra hareketler basliyo ufak tefek oh tamam rahatlarim diyosun ama bi gun hareket hissetmeyince kostur kostur doktora anliyacagin rahatlik yok canim :KK48:ben de bi dogurayim rahatlicam diyodum bu seferde süt meselesi cikti sutum geliyomu yetiyomu emiyomu ememiyomu kaka yaptimi ay niye kaka yapmıyo bu cocuk boyle devam ediyo canim kisaca ozetledim :KK54::KK54:

Sonuna kadar oh diyemiceksin canim hazirlikli ol.keseyi goruyosun kalp atisini bekliyosun onu duyuyosun acaba hala atiyomu diye merak ediyosun sonra testler basliyo ay iyimi cikicak kotumu diye heycan yapiyosun sonra hareketler basliyo ufak tefek oh tamam rahatlarim diyosun ama bi gun hareket hissetmeyince kostur kostur doktora anliyacagin rahatlik yok canim :KK48:ben de bi dogurayim rahatlicam diyodum bu seferde süt meselesi cikti sutum geliyomu yetiyomu emiyomu ememiyomu kaka yaptimi ay niye kaka yapmıyo bu cocuk boyle devam ediyo canim kisaca ozetledim :KK54::KK54:
Doğru diyosun aslında canım ben şuanda hala atıyomu safhasındayım:)Rabbim hepimize hayırlar güzellikler nasip etsin inş sabırlı olup dua edicez bol bol

Allah razı olsun

Mrb canım. Benim ikinci tedavim. Eşim çok istedi ille de ikiz olsun diye Ulun Bey de kırmadı bizi. Nasipte de varmış ikisi de şu anda bizimle çok şükür. Rabbim isteyen herkese versin inş. Senin tedavin de hayırlı sonuçlanır.
Allah razı olsun canım benim. Amin inşallah hayırlı şekilde sonuçlanır benim de tedavim..
İkiz ikiz bebeklerin olsun duasını çok aldım, her bebek kaybettiğimde.. (3 doğal gebelik sonucu 3 bebek kaybettim)
Allahım gönlümdekini biliyor..
İsteyen herkese hayırlısıyla versin Rabbim minik melekler.. :KK70:[/QUOTE]
canım bebişlerin hayırlı olsun lütfen çok dikkatli ol bende ikiz gebelikteyim gerçketen zor bir süreç kendini ve doktorunun söylediklerini ihmal etme

Çok teşekkür ederim canım benim 4. Denemem umuttada 2. Geçen Mart ayında olumsuz sonuç almıştık. Bizde problem bende pko eşimdede sayı hareket ve morfolojide sıkıntı var geçen denemede ulun bey spermden kaynaklandığını söyledi Emre beye yönlendirdi o da sperm DNA sına falan baktutdı normal çıktı ve bu değerler tüp bebek için yeterli olması lazımdı dedi bu tedavide diğerlerinden farklı uzun protokol uygulandı ve dondurulmuş embriyo transfer edildi. İnşallah bu mutluluğum. 9 ay boyunca sürer ve 9 ayın sonunda da ikiye katlanır. İnşallah Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip eder ve dualarımızı kabul eder.
Canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin, içini ferah tut, inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın

Kızlar nasılsınız bakalım? Yeni arkadaşlarımız katılmış ne güzel inş hayırlı tedavileriniz olur:)hamiş kızlar bişey sorucam kısmet olursa 8. Haftam olucak önümüzdeki Pazartesi günü kontrol var yine acaba muayene yine alttan mı olur?
canım o konuda rahat ol arkadaşım 38. haftasında hala alttan muayene etmedi doktor ben de 33. haftadayım hiç alttan muayene olmadım hatta benım sezeryan olacağı için hiç muayene etmeyecek alltan yani öle hemen olmuyor muayene...

Kızlar ben de sonunda aranıza katılıyorum, raporum çıkmış. Yarın Ulun beye ilaçları yazdırıp, nasip olursa Pazar ilk iğneme başlayacağım.

Ben de yeni geldim. Temmuz ayında selen hanımla tedaviye başlayacaktık ama başımıza kötü bir kaza geldi eşim trafik kazası geçirdi kötü günler yaşadık ama artık geçti allah izin verirse ekibin ilk haftası başlıyoruz. Selen hanımda tedavi görenler yazabilirmi

canım o konuda rahat ol arkadaşım 38. haftasında hala alttan muayene etmedi doktor ben de 33. haftadayım hiç alttan muayene olmadım hatta benım sezeryan olacağı için hiç muayene etmeyecek alltan yani öle hemen olmuyor muayene...
Canım maşallah senin doğuma az kaldı inş bizde görürüz o günleri. Bende kabız oldum bugün çok fena ya duphalac falan fayda etmiyor korkuyorum bebiş bişey olcak diye:KK43:

Maşallah canım, inşallah olumlu sonuçlanır. Değerin çok iyi şu anda. Bende de ağrı var ve pembemsi leke arada geliyor. 6.haftadayım şu an. Ilk zamanlar leke daha çok oluyordu, çok korkuyordum. Çok şükür şimdilik benimle meleğim. İçini ferah tut, dikkat et kendine, dua et yeter. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin, içini ferah tut, inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın
hepinize güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim şükürler olsun ki Rabbim bize bu mutluluğu yaşattı bugün 11.günümdü testi tekrarladım 233 çıktı 10 gün sonraya kese için randevu verdiler inşallah devamıda sorunsuz bir şekilde gelir. Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı nasip etsin.

Merhaba hanımlar ben umut tüp bebekte çocuk sahibi oldum dondurulmuş embirolarım vardı saklanıyor biliyordum malesefki benim haberim olmadan imha edilmiş yaşım 42 şuan belki bende yumurta yok kardeş istiyordum çocuğuma 4 adet 1 ci klitelerdi yıkıldım resmen o günden beri ağlıyorum umut tüp bebeği düşünürken dikkat edin lütfen

Merhaba hanımlar ben umut tüp bebekte çocuk sahibi oldum dondurulmuş embirolarım vardı saklanıyor biliyordum malesefki benim haberim olmadan imha edilmiş yaşım 42 şuan belki bende yumurta yok kardeş istiyordum çocuğuma 4 adet 1 ci klitelerdi yıkıldım resmen o günden beri ağlıyorum umut tüp bebeği düşünürken dikkat edin lütfen
Nekadar süre sonra imha edilmiş

Görüşmeye gittiğimde dondurma süresinin 1 yıl olduğunu soylemişlerdi 1 yıl sonunda merkeze gidip uzatturmak istiyorsak belge imzalamamiz gerektiğini söylediler. Sizinkileri bu süredemi imha ettiler

Arkadaşlar merhaba;
çok mutluyum bugün tedaviye başladım, Ulun bey puregon 225 ü başladı, iğneyi hemşire yaparken biraz canım yandı kızdım falan ama eşim söz verdi yapacakmış.

Allah razı olsun

Mrb canım. Benim ikinci tedavim. Eşim çok istedi ille de ikiz olsun diye Ulun Bey de kırmadı bizi. Nasipte de varmış ikisi de şu anda bizimle çok şükür. Rabbim isteyen herkese versin inş. Senin tedavin de hayırlı sonuçlanır.
Allah razı olsun canım benim. Amin inşallah hayırlı şekilde sonuçlanır benim de tedavim..
İkiz ikiz bebeklerin olsun duasını çok aldım, her bebek kaybettiğimde.. (3 doğal gebelik sonucu 3 bebek kaybettim)
Allahım gönlümdekini biliyor..
İsteyen herkese hayırlısıyla versin Rabbim minik melekler.. :KK70:[/QUOTE]
merhabaaa
ayy ben çok etkilendim sizin hikayenizden, kendime olmuş gibi mutlu oldum. acaba ben de sevinebilecek miyim sizin gibi?şuan ne kadarlık ikizleriniz, bugün başladığım için çok heyecanlıyım, biraz anlatabilirmisiniz lütfen?

X