Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım hayırlısıyla insallah bu sefer guzel sonuclarini aliriz.
ben bu testleri yaptirdim genetik testimi universite hastanesinde yaptirdim beinim ve esimin sonuc cok gec cikti ama ucret odemedim
istanbulda oturuyorsan zeynep kamil yapiyo bu testleri ucretsiz olarak yaklasik 1.5 ayda cikiyomus amh hormon testinide ben ekim ayinda umutta 150 tl ye yaptirmistim oda 10 gunde cikmisti sanirim bu amh testi memorialda daha ucuz ben bu ucreti umuta gecdn ekim ayinda odedim simdi ne kadar bilmiyorm istersen bi ara sor .
bu arada ozel degilse sizde sorun neydi?sen kac yasindasin merak ettigin sorular olursa sorabilirsin canim

Teşekkür ederim, inşallah! Umut 150 dedi hormon için. genetik test sonucu neyi gösteriyor biliyor musunuz? eşimin hareketli sperm sayısında problem var, daha önce ben tekzen çamlıbele gittim, adetin ikinci günü gidince hop hadi başlayalım falan dedi, başarısız olunca da kısmet deyip hiç üstelemedi zaten çok yoğun ve ilgisiz biriydi, adını çok duyunca deneyelim demiştik. ulun bey daha bir güven verdi sanki herşeyi sorguluyor.

Kızlar herkese selam nasılsınız? Benim bugün transferimin 7. Günü yine hiç bir belirti yok o yüzden Pazartesi yapıcam testimi kısmetse boşu boşuna ilaç almak istemiyorum bu benim 3. Denemendi ve eşim tese olmuştu:KK43: 4. Denemem dahada zor şimdi elimde dondurulmuş hiçbirşey yok eşimden sperm çıkarmı bilinmez Rabbim hepimize yardım etsin

Canım ben ilk tüp bebeğe başladığım zaman kontroller sırasında polip göründü doktorum almayı önerdi aldıktan sonrada 3 ay deneyin olmazsa gelin demişti tabi biz denedik olmadı tekrar tüp bebeğe başlamaya karar verdiğimizde yine polip göründü anlayacağın polip yüzünden 2 kere histereskopi olmak zorun da kaldım
Şimdi her kontrol olduğum zaman korkarak gidiyorım polip çıkacak diye

Anladımm canımm geçmiş olsunnn sana , allah bir daha göstermesinn inşallahh ....

cnm 2 yıl önce tedaviden önce histereskopi yaptırdım polipimi aldırdım yumurta toplama gibi basit bir bir işlem

Bu işlemden sonra ozitif sonuyç aldınmı arkadasımmm ?..

Kızlar ben de bugun ulun beyle görüşmeye gittim negatif sonucundan sonra. Bana ilk görüşmeye gittiğimizde Rahmimde gerilim olduğunu ama bunun engel olup olmadığını denemeden bilemeyiz demişti. Bugün ise negatif sonucun gene bundan dolayı mi yoksa embriyo kalitesinden mi olduğunun belli olmadığını söyledi. Eğriliği düzeltmek için Histereskopi gerekliymis ama buna gerek kalmadan belki 2.denemede hamile kalırsın, bu yüzden dondurulmuş larla deneyelim yine olmazsa histereskopi yaparız dedi.ben zaman olarak yarıyıl tatilini düşünüyordum ama psikolojik olarak iyiysen neden tatili bekleyeceksin dedi.eşim de hemen deneyelim diyor, önümüzdeki adetimde başlayacağız heralde.ulun bey hiç kalan embriyolarin kalitesinden bahsetmedi. Embriyologla konuştuk, kalitesini sormadik ama kalan 3 embriyom da 8 hücreleriymis. Benim zaten 9 taneden sadece 4 u 8 hücreliydi. Yani ilk transferde 8 hücrelilerden sadece 1 tanesini çözdurmusler. 5.güne ulaşınca hücre sayısı farketmiyordur belki ama kalitesini etkiliyordur bence, çünkü benim 5.günde 1.kalite embriyo yoktu. Kısaca demek istediğim şu ki hücre sayısı en iyi olanları en sona bırakmışlar bu da kafamda soru işaretleri yarattı acaba İlkinde olmasın bi daha gelsinler diye. Siz ne dersiniz? Gerci Rabbim ol deyince bunlar bahane ama birseylerin de mutlaka bi sebebi vardır heralde bizim bilmedigimiz.

Anladımm canımm geçmiş olsunnn sana , allah bir daha göstermesinn inşallahh ....

Bu işlemden sonra ozitif sonuyç aldınmı arkadasımmm ?..
Canım ben geçen yıl çikolata kistinden dolayi laporaskopi oldum, o esnada poliplerim varmış onları da histereskopi yapmış doktorum.ben hala bi sonuç alamadım ama sende ne olduğu suan belli değil galiba, tanışan histereskopi yapacaktır doktor.beski hicbisey çıkmayacak. Bana da dedi ama benimki belli rahim eğriliği, o da rahim filminde belli oluyo

Kızlar herkese selam nasılsınız? Benim bugün transferimin 7. Günü yine hiç bir belirti yok o yüzden Pazartesi yapıcam testimi kısmetse boşu boşuna ilaç almak istemiyorum bu benim 3. Denemendi ve eşim tese olmuştu:KK43: 4. Denemem dahada zor şimdi elimde dondurulmuş hiçbirşey yok eşimden sperm çıkarmı bilinmez Rabbim hepimize yardım etsin
Canım benim inşallah güzel sonuçlar alirsin, dualarımmm seninle

Selam kizlar...uzun suredir birsey yazmadim lakin size en son soyledigim gibi perinatologa gorunmek uzere Istanbula geldim, dondum simdi evdeyim....
Sansligun arkadasim, Allah sabir ve guc versin sana, esine, ailene...cok uzuldum, kendim yasiyormusum gibi uzuntunu paylastim, biliyorsun, benim de ayni senin gibi ucuz gebeligim vardi...vardi diyorum cunku artik tek gebelik devam ediyoruz. Perinatolog incelemesinden sonra reduksyon islemine girecektim, dusunmemeye calistim bebeklerimi stresle uzmemeye calistim, bir tek son aksam aglama krizine girdim ben nasil atlaticam nasil kiyacam okadar ugrasip sahip oldugum bebegime diye. Allah guc verdi ve icim garip bir sekilde sakindi. Megersem iki bebegimin gelisimi bir sure once durmus, kucuk kalmislar, kalp atisi yoktu. Yasayan bebegin olcumleri yapilinca doktor bu iyi su iyi dedikce gozyaslarim suzulmeye basladi, diger bebeklere sira gelince daha crl olcumunden anladim ben ekrana bakip vedalastim. Doktor hayirlisi olmus dedi, ikizler ayni keseyi ve esi paylastigindan riskli gebelik kategorisine giriyormus, onlari durduralim onerecektim, kendiliginden olmus dedi. Hayirlisi icin dua ettim, hayirlisi buymus demekki..
Negatif sonuc alan arkadaslar, Allah size de sabir versin, tekrar denemek icin de guc versin...pozitif sonuc alan arkadaslar, tebrik ediyorum, hayirli olsun diyorum, Allah tamamina erdirsin diyorum (Amin)
Opuyorum hepinizi...

canım çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun Rabbim kalan meleğini sana bağışlasın

Teşekkür ederim, inşallah! Umut 150 dedi hormon için. genetik test sonucu neyi gösteriyor biliyor musunuz? eşimin hareketli sperm sayısında problem var, daha önce ben tekzen çamlıbele gittim, adetin ikinci günü gidince hop hadi başlayalım falan dedi, başarısız olunca da kısmet deyip hiç üstelemedi zaten çok yoğun ve ilgisiz biriydi, adını çok duyunca deneyelim demiştik. ulun bey daha bir güven verdi sanki herşeyi sorguluyor.

canım genetik testte senin ve esinin kromozomlarda bi sorun var mi diye bakiliyo bi de tromboz a bakildi bende o da pihtilasmayla ilgili test oluyo

Canım ben geçen yıl çikolata kistinden dolayi laporaskopi oldum, o esnada poliplerim varmış onları da histereskopi yapmış doktorum.ben hala bi sonuç alamadım ama sende ne olduğu suan belli değil galiba, tanışan histereskopi yapacaktır doktor.beski hicbisey çıkmayacak. Bana da dedi ama benimki belli rahim eğriliği, o da rahim filminde belli oluyo
Ya benim rahim filmim zeynep kamilde .. rapor için çektirmiştim, onlar aldı, istesem verirler mi ki acep?..tekrar rahim filmi çektirmek istemiyorummmmm, belki benim de öncesinde rahim filmimde görünüyordurr ne varsaaa, histereskopiye ihtiyaçç kalmazz belki onu alabilsemmm...

Şuan ki duygu ve düşünceleni çooook iyi biliyorum
Bende ilk tedavimde belirtilerim olmuştu belim çok ağrıyordu hatta belimin ağrısı ayağıma vurmuştu sözde hamilelik belirtisiydi ama sonuç negatif ikinci tedavimde sıfır belirti vardı sonuç ise pozitifti
Biraz klasik olacak ama belirtilere takılma cnm bana sorarsan belirti denen bişi yok biz kendimizi çok dinlediğimiz için belirti arıyoruz

Ya benim rahim filmim zeynep kamilde .. rapor için çektirmiştim, onlar aldı, istesem verirler mi ki acep?..tekrar rahim filmi çektirmek istemiyorummmmm, belki benim de öncesinde rahim filmimde görünüyordurr ne varsaaa, histereskopiye ihtiyaçç kalmazz belki onu alabilsemmm...

Çok saçma niye alıyorlarmıştı ki
Ne zaman çektirmiştin cmm rahim filmini inşallah aradan çok zaman geçmemiştir o_O

Kızlar ben çok kötüyüm iki gündür hastanedeyiz yavrularımı düşürdüm kanamam çok oldu durduramadılar rabim kimseye göstermesin böyle acıyı rabim bize yardım et dayanma gücü ver ne olur dua edin

Kuzum aklımdan hiç çıkmıyorsun hala hastanedemisin senin sağlık durumunu merak ediyorum :KK43:

canım kendini boşuna üzme bende de hiç belirti olmamıştı...sen olumlu düşün olumlu olsun lütfen...rabbim yar ve yardımcın olsun

rahim filmi gercekten cok zor bi sey di bende bikac gun once universite hastanesinde cektirdim tatlim seninde kanaman oldu mu cektirdikten sonra ? sende benim gibi umutla memorial arasinda kaldin sanirim dimi sizde de ptoblem erkek infilitesi miydi?

Geri verirler canım orda ne olacak ki dursa. Ayrıca ben de ilk gittiğimde rahim filmin 1,5 yıllıkti tekrar istemedi doktor

canım ben de senin gibi olumsuz sonuclar almis biri olarak seni cok iyi anliyorum her zaman aklinda oluyo acabalar ne zamanlar bazen nefesin tukeniyo dedigin gibi gelsinler annelerini fazla bekletmeden Rabbim yardımcımız olsun

Canımmm zaman durdu gibio_O bende fena heyecan var tedaviyi aklıma getirmemeye çalışıyorum aklıma geldikce karnıma ağrılar giriyor :KK51:
Sende benim gibimisin o_O

hemde nasıl bi stres var bende de oyüzden surekli arastirmadayim biliyosun bizde ohss riski var ya oyuzden bunu bi daha yasamak istemiyorum tatlim senin gonal f dozun neydi baslangicta ilk gunler ve sonrasi onlari yazarmidin bna benim burda giittigim prof dr senin dozlarin yuksek olmus oyuzden yasamissin bunu dedi bi de faxla yumurta toplanmasi iyi degilmis kaliteleri azaliyomus ideal toplanma sayisi 8-10 mus ole yani ben bi ara istbula geicem rahim filmi cektirdim onu gostercem ulun beye gelmisken bide memorial ile de gorusucem ikisi arasinda karar vericem benim eylul adetimle baslarsam transfer bayrama denk gelicek oyuzden ekim 20si gibi adet olurum ononla baslamayi dusunuyorum bu arada seninde rahim filmi cok canin yandi mi benim kanamam da oldu su an hafif lekelenme seklinde hakkimizda hayirlisi olsun canim

X