Ayshn soğan kürünün pek çok faydası varmış canımm, hem soğan antioksidan ve söktürcü özelliği olduğu için temizleme vazifesi görür diye de bu bekleme sürecinde başladım, 1 hafta geçti şuan başlayalı. adetimin 7. günü başladım. öğle yemeklerinden ve akşam yemeklerinden 10 dk önce içiyoum.
yapılışı: 1,5 su bardağı suuyu kaynatıyorum kaynayınca orta boy dışı kahverengi olan soğanlardan bir tane soyuyorum dörde bölüp kaynayan suyun içine atıyorum, ağzı kapalı kısık ateşte 5 dk öyle kaynatıyorum, sonra kapatıp süzüp 1 bardak sıcağa yakın ılık bir şekilde içiyorum.15 gün devam. Önceleri biraz tadı kötü geliyor, ama içtikçe alışıyor insan.. sonuçta o kadar iğne yedik, ne ilaçlar içtik, onların yanında şifa niyetine misss miss
Soğan kürü bitince de yumurta sayısı ve kalitesini artıran incir kürüne başlayacam.
Bu arada da eşime keçiboynuzuna başlayacaktık ama aktar yeni keçiboynuzları 15 eylül den sonra gelecek, elimdekiler bayat dedi.. onu bekliyoruzzzz canımm... sende beklerken yap bence bunlarıı, sonuçta zararı yok faydası mutlaka olur..
Bi daha ne zaman düşündüğümüzü bilmiyorum, daha karar veremedik, aama hastane olarak memorial olacak heralde canımm