Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

ULUN BEYLE GÖRÜŞME
Kızlar bugün Ulun beyle görüşmeye gittik. Ulun bey çok samimi konuştu. 2 tane daha iyi kalite dondurulmuş embriyolarımız olmasına rağmen bundan sonraki tedaviyi Umut'ta düşünmüyorduk en son bugün Ulun beyle görüşesiye kadar. 2 negatif aldıktan sonra aynı hastanede 3. yü yaptıracak kadar güven hissetmemiştim.

Ulun bey bugün: Hatırlıyorsan ilk geldiğinde öyle böyle mutlaka hamile kalacaksın inşallah demiştim, açıkcası özellikle bu ikinc negatiften sonra senle hiç konuşmak gelmedi içimen. çünkü herşey normal görünürken, 2 transferde 2 şer tane embriyo transferi yapmamıza, bide iyi kalite yapmamıza rağmen tutunmann hiçbir şekilde olamaması Şaşırtıcı, bir basketbol maçını düşünürsek ya topta sıkıntı var, ya potada yada topu atanda dedi.. Ve şu aşamada ben sana histeroskopi tavsiye ediyorum dedi. çünkü toplanan yumurta ve sperm sonucu kaliteli embriyo oluşumu oluyor fakat tutunma olmuyor. Rahimin içine kameralı bir izleme yapılarak detaylı inceleme sonucunda daha net yorum yapabilirz, dedi. Biz 2 olumsuz sonuç aldıktan sonra diğer 2 tane dondurulmuşları denemeyip tekrardan yumurta toplama işlemi yapsak mı diye sorduk, ulun bey de dondurulmuş embriyoların çöpe atılmayı haketmeyecek derecede kaliteli. onları kullanmayı öneririrm fakat tedaviye karar verdiğiniz vakitten 1 ay önce mtlaka histereskopi öneririrm dedi. Bide kürleri sorduk , ben şimdi soğan kürü uyguluyorumda... Ulun bey ; soğan kürü, keçiboynuzu, incir kürü vb. kesinlikle öneririrm, çünkü bunların hepsi antioksidan özelliği olan besinlerdir dedi.

Açıkcası bundan sonra ki tedaviyi Memorial da dşünürken Ulun beyin bu dediklerinden sonra kafam karıştı, Ulun bey çok samimi geldi ve dedikleri mantıklı geldi...

Histereskopi olan var mı kızlar önceden?..
muhip sogan kurunu nasıl yapıyosun canım,bi de ne işe yarıyor bu kürler? ben önümüzdeki ay 2.yi denicem galiba. aslında yarı yıl tatilini düşünüyordum ama ulun bey beni ikna etti.o zamana kadar ben de yapayım bari doktor da öneriyorsa.sen bi daaha ne zaman düşünüyosun?

muhip sogan kurunu nasıl yapıyosun canım,bi de ne işe yarıyor bu kürler? ben önümüzdeki ay 2.yi denicem galiba. aslında yarı yıl tatilini düşünüyordum ama ulun bey beni ikna etti.o zamana kadar ben de yapayım bari doktor da öneriyorsa.sen bi daaha ne zaman düşünüyosun?
Ayshn soğan kürünün pek çok faydası varmış canımm, hem soğan antioksidan ve söktürcü özelliği olduğu için temizleme vazifesi görür diye de bu bekleme sürecinde başladım, 1 hafta geçti şuan başlayalı. adetimin 7. günü başladım. öğle yemeklerinden ve akşam yemeklerinden 10 dk önce içiyoum.
yapılışı: 1,5 su bardağı suuyu kaynatıyorum kaynayınca orta boy dışı kahverengi olan soğanlardan bir tane soyuyorum dörde bölüp kaynayan suyun içine atıyorum, ağzı kapalı kısık ateşte 5 dk öyle kaynatıyorum, sonra kapatıp süzüp 1 bardak sıcağa yakın ılık bir şekilde içiyorum.15 gün devam. Önceleri biraz tadı kötü geliyor, ama içtikçe alışıyor insan.. sonuçta o kadar iğne yedik, ne ilaçlar içtik, onların yanında şifa niyetine misss miss:KK9::KK9:Soğan kürü bitince de yumurta sayısı ve kalitesini artıran incir kürüne başlayacam.
Bu arada da eşime keçiboynuzuna başlayacaktık ama aktar yeni keçiboynuzları 15 eylül den sonra gelecek, elimdekiler bayat dedi.. onu bekliyoruzzzz canımm... sende beklerken yap bence bunlarıı, sonuçta zararı yok faydası mutlaka olur..

Bi daha ne zaman düşündüğümüzü bilmiyorum, daha karar veremedik, aama hastane olarak memorial olacak heralde canımm

rahim filmi gercekten cok zor bi sey di bende bikac gun once universite hastanesinde cektirdim tatlim seninde kanaman oldu mu cektirdikten sonra ? sende benim gibi umutla memorial arasinda kaldin sanirim dimi sizde de ptoblem erkek infilitesi miydi?
Evet canım zor ama yok bende kanama olmamıştı.. Zeynep kamil de çektirmiştimm ,çok da memnun kaldımm vallahiii, çok kibar doktorlardı.. yok kanamam olmamıştı, ağrı da olmamıştı elh...
Forumdan bir arkadaş rapor için yaptırdığın tahlilleri dosyandan emanet isteyebiliyorsunn dedii, sevindimm, neyseki tekrar çektirmek zorunda kalmam ....
Ya evet çok arasında kaldımm ama Memorial şu anda ağır basıyor hatta Nur hanım olmasına bile karar verdim gibi.. Ama zamana karar veremiyoruzzzz, ara tatil mi yoksa yaz tatilini mi beklesek dieee:KK64::KK64::KK64::KK64:
Sen ne zaman düşünüyorsunnn?.. Dondurulmuşlarınn var mı Umutta?

Ayshn soğan kürünün pek çok faydası varmış canımm, hem soğan antioksidan ve söktürcü özelliği olduğu için temizleme vazifesi görür diye de bu bekleme sürecinde başladım, 1 hafta geçti şuan başlayalı. adetimin 7. günü başladım. öğle yemeklerinden ve akşam yemeklerinden 10 dk önce içiyoum.
yapılışı: 1,5 su bardağı suuyu kaynatıyorum kaynayınca orta boy dışı kahverengi olan soğanlardan bir tane soyuyorum dörde bölüp kaynayan suyun içine atıyorum, ağzı kapalı kısık ateşte 5 dk öyle kaynatıyorum, sonra kapatıp süzüp 1 bardak sıcağa yakın ılık bir şekilde içiyorum.15 gün devam. Önceleri biraz tadı kötü geliyor, ama içtikçe alışıyor insan.. sonuçta o kadar iğne yedik, ne ilaçlar içtik, onların yanında şifa niyetine misss miss:KK9::KK9:Soğan kürü bitince de yumurta sayısı ve kalitesini artıran incir kürüne başlayacam.
Bu arada da eşime keçiboynuzuna başlayacaktık ama aktar yeni keçiboynuzları 15 eylül den sonra gelecek, elimdekiler bayat dedi.. onu bekliyoruzzzz canımm... sende beklerken yap bence bunlarıı, sonuçta zararı yok faydası mutlaka olur..

Bi daha ne zaman düşündüğümüzü bilmiyorum, daha karar veremedik, aama hastane olarak memorial olacak heralde canımm
Çok sağol canim ne güzel anlatmışsin ben de yapayım bulunulan beyle görüşmen olumlu geçti demiştin,Dondurulmuş lari kullan mayacak misiniz ? Ben de ilk hastane araştırmamda memorial ile umut arasında kalmistim umuttan yana tercih yaptım. Nerde olursa olsun inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın canım tedavinde

Çok sağol canim ne güzel anlatmışsin ben de yapayım bulunulan beyle görüşmen olumlu geçti demiştin,Dondurulmuş lari kullan mayacak misiniz ? Ben de ilk hastane araştırmamda memorial ile umut arasında kalmistim umuttan yana tercih yaptım. Nerde olursa olsun inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın canım tedavinde
Ya aslında evet çok oumlu geçmişti ama sonradan bazı arkjadaşların söyledikleri, önerileri, yaşadıklarını anlatmaları Memorial a doğru kaymama sebep olduuu ..
Aminn canımm inşallahh hepimiz , tüm bebek isteyenlerimiz için oolsunn bu güzel dileklerinnn

Kızlar transferinin 9. Günü ve ben biraz önce adet oldum lekelenme değil silince kan geldi zaten bugün adet günümdü kısmet değilmiş yarın kan testi yapıp Umut'a bildiricem :KK43:

ULUN BEYLE GÖRÜŞME
Kızlar bugün Ulun beyle görüşmeye gittik. Ulun bey çok samimi konuştu. 2 tane daha iyi kalite dondurulmuş embriyolarımız olmasına rağmen bundan sonraki tedaviyi Umut'ta düşünmüyorduk en son bugün Ulun beyle görüşesiye kadar. 2 negatif aldıktan sonra aynı hastanede 3. yü yaptıracak kadar güven hissetmemiştim.

Ulun bey bugün: Hatırlıyorsan ilk geldiğinde öyle böyle mutlaka hamile kalacaksın inşallah demiştim, açıkcası özellikle bu ikinc negatiften sonra senle hiç konuşmak gelmedi içimen. çünkü herşey normal görünürken, 2 transferde 2 şer tane embriyo transferi yapmamıza, bide iyi kalite yapmamıza rağmen tutunmann hiçbir şekilde olamaması Şaşırtıcı, bir basketbol maçını düşünürsek ya topta sıkıntı var, ya potada yada topu atanda dedi.. Ve şu aşamada ben sana histeroskopi tavsiye ediyorum dedi. çünkü toplanan yumurta ve sperm sonucu kaliteli embriyo oluşumu oluyor fakat tutunma olmuyor. Rahimin içine kameralı bir izleme yapılarak detaylı inceleme sonucunda daha net yorum yapabilirz, dedi. Biz 2 olumsuz sonuç aldıktan sonra diğer 2 tane dondurulmuşları denemeyip tekrardan yumurta toplama işlemi yapsak mı diye sorduk, ulun bey de dondurulmuş embriyoların çöpe atılmayı haketmeyecek derecede kaliteli. onları kullanmayı öneririrm fakat tedaviye karar verdiğiniz vakitten 1 ay önce mtlaka histereskopi öneririrm dedi. Bide kürleri sorduk , ben şimdi soğan kürü uyguluyorumda... Ulun bey ; soğan kürü, keçiboynuzu, incir kürü vb. kesinlikle öneririrm, çünkü bunların hepsi antioksidan özelliği olan besinlerdir dedi.

Açıkcası bundan sonra ki tedaviyi Memorial da dşünürken Ulun beyin bu dediklerinden sonra kafam karıştı, Ulun bey çok samimi geldi ve dedikleri mantıklı geldi...

Histereskopi olan var mı kızlar önceden?..
canım hayırlısı olsun canım rabbim nerde hayırlısı olacaksa orda olsun tabiki kalan embriyolarınıda lütfen değerlendir

Kızlar transferinin 9. Günü ve ben biraz önce adet oldum lekelenme değil silince kan geldi zaten bugün adet günümdü kısmet değilmiş yarın kan testi yapıp Umut'a bildiricem :KK43:

canım yaaa ne diyecegimi bilemiyorum.rabbim sabır versin. ama sen yinede kanda baktır

Kızlar ben çok kötüyüm iki gündür hastanedeyiz yavrularımı düşürdüm kanamam çok oldu durduramadılar rabim kimseye göstermesin böyle acıyı rabim bize yardım et dayanma gücü ver ne olur dua edin
Allahim sana ve esine dayanma gucu ve sabir versin canimm. Çok üzücü bu durum, yardim edebilecegimiz birsey olursa yaz mutlaka :KK43:

hemde nasıl bi stres var bende de oyüzden surekli arastirmadayim biliyosun bizde ohss riski var ya oyuzden bunu bi daha yasamak istemiyorum tatlim senin gonal f dozun neydi baslangicta ilk gunler ve sonrasi onlari yazarmidin bna benim burda giittigim prof dr senin dozlarin yuksek olmus oyuzden yasamissin bunu dedi bi de faxla yumurta toplanmasi iyi degilmis kaliteleri azaliyomus ideal toplanma sayisi 8-10 mus ole yani ben bi ara istbula geicem rahim filmi cektirdim onu gostercem ulun beye gelmisken bide memorial ile de gorusucem ikisi arasinda karar vericem benim eylul adetimle baslarsam transfer bayrama denk gelicek oyuzden ekim 20si gibi adet olurum ononla baslamayi dusunuyorum bu arada seninde rahim filmi cok canin yandi mi benim kanamam da oldu su an hafif lekelenme seklinde hakkimizda hayirlisi olsun canim

Canımcım aradan 1 sene geçti inan hiç hatırlamıyorum :KK43: Ama duyduğum kadarıyla süleyman bey dozları yüksek veriyormuş yum yum sayısı yüksek olsun diye ama ulun bey öyle yapmıyormuş bakalım ulun bey nasıl bi tedavi uygulayacak çoook merak ediyorum en son gittiğimde ohss olmaktan korktuğumu söylemiştim inşallahhh ohss olmayız
Yok cnm çok acımamıştı kanamada oldu sanırım azıcık
Gerçi aradan baya zaman geçti o_O

Transferin 9.günü diyorsun adet günüm diyorsun nasıl oluyor ben anlamadım adet olmana daha bi kaç gün yokmu :KK64:Hem adet olman imkansız jel kullanırken kanamam olmazki inşallahh kan sonucun yüksek çıkar cnm hemem pes etme lütfen
Benimde 9. Günü kanamam olmuştu ama yerleşme kanamasıydı o_O

Kızlar şoktayım yaa değerim düşük biliyorum ama 80 çıktı 10 gün. Gün belki kimyasal gebelik ama hamile kalmak bile sevinç gözyaşı dökmeme yetti:))))

10.gün 80 çıkması süper cnm bence kimyasal değil allahın izniyle hamilesin tebrikler cnm benimmmmmmm :KK9::rolleyes:
Umutluyu hatırlarsan 30 küsürla hamile kaldı o gördüğün kanda yerleşme kanı :rolleyes:
Çok sevindim çoooook :KK6:

Kızlar şoktayım yaa değerim düşük biliyorum ama 80 çıktı 10 gün. Gün belki kimyasal gebelik ama hamile kalmak bile sevinç gözyaşı dökmeme yetti:))))
ayy canım şimdi okudum canım inşallah hamilesindir......80 düşük değil korkma hadi tadını çıkarr iki gün sonra testini tekrarla

:nazar:
Ay bu ne guzel bir umit boyle...hem de o moralde ne guzel supriz olmustur bu degeri gormen..Allah tamamina erdinsin insallah canim, hayirlisiyla kucagina alirsin saglikli sihhatli bebegini. Ben de sana ilaclari kullaniyorken adet olman mumkun degil diyecektim, progesteron seviyesi yuksek olunca adet kanamasi baslayamaz, gebelik bile olmasa. Seninki bariz yerlesme lekelenmesidir canim. bana da oldu hem kahverengi hem kirmizi leke seklinde hem de sonucu aldiktan sonra, ilk uc ay olaganmis, iceride bir sure kaldiktan sonra sekli degismis bir sekilde geri jelen jelde de hep kahverengi izler goruyordum ben, endiselenme. Guzel haberlerinin devamini bekliyoruz, cok opuyorum.:nazar::emir_bebek:

X