Selam kizlar...uzun suredir birsey yazmadim lakin size en son soyledigim gibi perinatologa gorunmek uzere Istanbula geldim, dondum simdi evdeyim....
Sansligun arkadasim, Allah sabir ve guc versin sana, esine, ailene...cok uzuldum, kendim yasiyormusum gibi uzuntunu paylastim, biliyorsun, benim de ayni senin gibi ucuz gebeligim vardi...vardi diyorum cunku artik tek gebelik devam ediyoruz. Perinatolog incelemesinden sonra reduksyon islemine girecektim, dusunmemeye calistim bebeklerimi stresle uzmemeye calistim, bir tek son aksam aglama krizine girdim ben nasil atlaticam nasil kiyacam okadar ugrasip sahip oldugum bebegime diye. Allah guc verdi ve icim garip bir sekilde sakindi. Megersem iki bebegimin gelisimi bir sure once durmus, kucuk kalmislar, kalp atisi yoktu. Yasayan bebegin olcumleri yapilinca doktor bu iyi su iyi dedikce gozyaslarim suzulmeye basladi, diger bebeklere sira gelince daha crl olcumunden anladim ben ekrana bakip vedalastim. Doktor hayirlisi olmus dedi, ikizler ayni keseyi ve esi paylastigindan riskli gebelik kategorisine giriyormus, onlari durduralim onerecektim, kendiliginden olmus dedi. Hayirlisi icin dua ettim, hayirlisi buymus demekki..
Negatif sonuc alan arkadaslar, Allah size de sabir versin, tekrar denemek icin de guc versin...pozitif sonuc alan arkadaslar, tebrik ediyorum, hayirli olsun diyorum, Allah tamamina erdirsin diyorum (Amin)
Opuyorum hepinizi...