Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kizlar size bi haberim var benim dogumum oldu hayirlisiyla kizimi kucagima aldim tansiyonum yüzünden pek gelisemedi yavrum ama sağlığı yerinde Allaha cok şükür darisi sizin basiniza insallah hastanede hepinize dua ettim ismini bildiklerimin ismini soyledim bilmedikleriminde nicklerini Allah kabul etsin
Canım benim çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inş bizlerde yaşarız o mutluluğu :)

Kizlar size bi haberim var benim dogumum oldu hayirlisiyla kizimi kucagima aldim tansiyonum yüzünden pek gelisemedi yavrum ama sağlığı yerinde Allaha cok şükür darisi sizin basiniza insallah hastanede hepinize dua ettim ismini bildiklerimin ismini soyledim bilmedikleriminde nicklerini Allah kabul etsin
canım gözün aydın rabbim sağlık sıhat versin size inşallah çok sevindin senin adına rabbim sizi korusun

canımmm hayırlı olsun bebişinn sağlıklı olmasına sevındım kaçıncı haftada doğum oldu canım...

kızlarrrr sonunda geldim nihayet internet bağlatık artık daha sık görüşebilecez...umarı herkesler iyidir....

mrblar simdi aldim sonucumu 12. gunum bugun 287 olmus cokmutluyum testi tekrarlamicam rabbim hepinize nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin hep dua ediyorum sizler icinde... sizde bana dua edin sorunsuz bi sekilde kuccagima alayim melegimi alti sene sonra bende buraya bunu yazicakmisimmm HAMİLEYİMMMMMMM...
hayırlı olsun canım darısı bekleyen umut eden emek veren tüm arkadaşlarımıza...inşallahhhh.... aminnnnn

canım bende sana yazıcaktım doğum yaptın mı diye sen benden önce davrandın Allah analı babalı büyütsün dogumun ne zaman oldu güzel kızını benim içinde öpersin mis mis kokar şimdi o bizler için dua ettiğin içinde çok teşekkür ederim :))

Hep aklımdaydın arada baktım adet oldum diyince üzüntüden bişi yazamadım :KK43:
Bende ilk defa erken adet oldum hayır olsun :KK64:

Canım nasılsın :KK36:

Kuzum nasılsın sen şimdi tedaviye ne zaman başlayacaksın o_O

iyi sayılırım canım insan bazen cok bunalıyo ya sanirim ole bi ruh halindeyim ben nasipse ekim deki adetimle başlamayı düşünüyorum tahminen 20 ekimde başlarım herhalde.
Geçen gün yasadigim sehirde prof. bir kadın doğumcuya gittim rahim filmimi ona cektircem tedavide yasadigim ohss durumundan falan bahsettim benimki çok ağırdı alttan 27 tüp sıvı alındı fAlan dedim Allah korumuş seni dedi böle durumlarda vücutta pıhtı atma riski oluyomus ona canİm sıkıldı biraz Rabbim bizleri korusun
sahi sen rahim filmini adetin kaçıncı günü çekilmiştin hatırlıyo musun canım benim 10. günü çekilecek yarinda kanamam gelirse hakkimizda hayırlısı olsun :))

Kızlar ben çok kötüyüm iki gündür hastanedeyiz yavrularımı düşürdüm kanamam çok oldu durduramadılar rabim kimseye göstermesin böyle acıyı rabim bize yardım et dayanma gücü ver ne olur dua edin

Cok sagolun canlar insallah Rabbim sizlerede yasatsin bu guzel duyguyu gercekten tarif edilemez.mis gibi kokuyo gercekten Allahima hep dua ettim burdaki arkadaslarim icin hepiniz anne olmayi sonuna kadar hakediyosunuz dua etmeye devamda edicem sizde bize dua edin teyzeleri kizim cabuk toparlansin.ben yine buralardayim ara ara girip bakarım sorulariniz olursa gecte olsa cevap yazarim

canımmm hayırlı olsun bebişinn sağlıklı olmasına sevındım kaçıncı haftada doğum oldu canım...
Sagol canim ultrasona gore 36+5 sata gore 37+5 ken oldu daha fazla beklemek istemedi doktorlar bazi riskler var diye iyide oldu hayirlisi buymus demekki bi an once kavusmuk olduk senin nasil gidiyor

canım bende sana yazıcaktım doğum yaptın mı diye sen benden önce davrandın Allah analı babalı büyütsün dogumun ne zaman oldu güzel kızını benim içinde öpersin mis mis kokar şimdi o bizler için dua ettiğin içinde çok teşekkür ederim :))
Cok sagol canim insallah tez zamanda sanada nasip olsun gecen cuma gunu oldu canim bugun 6. gunumuz.

Kızlar ben çok kötüyüm iki gündür hastanedeyiz yavrularımı düşürdüm kanamam çok oldu durduramadılar rabim kimseye göstermesin böyle acıyı rabim bize yardım et dayanma gücü ver ne olur dua edin
Canim gecmis olsun Allah sabir versin yasadigin sey cok zor Allah yardimcin olsun

iyi sayılırım canım insan bazen cok bunalıyo ya sanirim ole bi ruh halindeyim ben nasipse ekim deki adetimle başlamayı düşünüyorum tahminen 20 ekimde başlarım herhalde.
Geçen gün yasadigim sehirde prof. bir kadın doğumcuya gittim rahim filmimi ona cektircem tedavide yasadigim ohss durumundan falan bahsettim benimki çok ağırdı alttan 27 tüp sıvı alındı fAlan dedim Allah korumuş seni dedi böle durumlarda vücutta pıhtı atma riski oluyomus ona canİm sıkıldı biraz Rabbim bizleri korusun
sahi sen rahim filmini adetin kaçıncı günü çekilmiştin hatırlıyo musun canım benim 10. günü çekilecek yarinda kanamam gelirse hakkimizda hayırlısı olsun :))

Bende ekim başı gibi başlıcam tedaviye cnm
Hiç sorma en çok korktuğum şey pıhtı atması ben babamı pıhtı atması yüzünden neredeyse kaybediyordum allah yardımcımız olsun
İnan hiç hatırlamıyorum cnm 1 seneden fazla oldu :KK43:
İnşallahhhh sonuç temiz çıkar :KK68:

Merhaba
Okuyunca ekranın karşısında kaldım... Bilemedim ne yazacağımı. Allah daha beterlerinden korusun. Ne olur biraz sabır...
Buradaki temel kişinin kendiniz olduğunu ne olur unutmamaya çalışın.
Sizi tanımıyorum, nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama sizin için yapabileceğim bir şey var mı ?
Sabır ve sabır...

Kuzumm seni çok merak ediyorum nasıl oldun dicem saçma olacak lütfen arada yaz derdini sıkıntını bizle paylaş içine atma hatta kendini toparla buluşalım yüz yüze konuşalım

Cok sagolun canlar insallah Rabbim sizlerede yasatsin bu guzel duyguyu gercekten tarif edilemez.mis gibi kokuyo gercekten Allahima hep dua ettim burdaki arkadaslarim icin hepiniz anne olmayi sonuna kadar hakediyosunuz dua etmeye devamda edicem sizde bize dua edin teyzeleri kizim cabuk toparlansin.ben yine buralardayim ara ara girip bakarım sorulariniz olursa gecte olsa cevap yazarim
masallah size canim ya ara ara bakiyorum buraya gorunce yazmak istedim allah anali babali buyutsun insallah kizini saglikla buyusun

allah yardimcin olsun cok zor ne desek teselli etmez seni ama yazilarindan biliyorumki güçlü bi kisiligin var hep pozitiftin insallah rabbim tekrar nasip etsin bi kere kendiliginden geldi meleklerin sana insallah yine kendiliginden olur

Nezamndir aklimdaydin inanki suan soktayim ya nedicemi bilmiyorum seni nasi teselli ederim bilmioyrum aklim gitti allahim yardimcin olsun lutfen kendini uzme biihtiyacin olursa burdayiz kardesim

X