Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

kızlar aranızda yok yoktum kısa süreliğine bıraz ablama gittim kafa dağıtmak için ama halen içim sızısı geçmedi bana dua edin ne olur eşimi ikna etmek için şimdi olaylar daha yeni bıraz zaman geçsin bir kez daha deniyelim mi diye sorucam

biz geçen ayyy dondurulmuş embriyo transferi olduk, 2400 ödedik canım, ilaçlar hariçç ama..
Allh gönlüne göre versin inş tuttumu peki donmuş transferin bende oldum ama emseyde bnmki kimyasal oldu 3 tüp bu bundan sonrası araştırma ypcaz işte

canım bencede vakit kaybetme bak ne güzel donmuş embriyoların var bu sefer meleklerine kavuşursun inşallah
Aycennn yabelki o donmuş embriyoları kullanmayabiliriz de bilmiyorumm, umut ta 2 kere olumsuz sonuç aldıktan sonra hiç oraya devam edesimiz kalmadı...bakalım bu hafta Ulun beyle görüşmeye gideceğiz, ne diyecek... eğer 5. yide orda düşünürsek ne gibi ön testler isteyecekmiş onları soracaz, kafamıza yatarsaaa belkiii.. siz gittiniz mi Ulun beyle görüşmeye?..
kızlar aranızda yok yoktum kısa süreliğine bıraz ablama gittim kafa dağıtmak için ama halen içim sızısı geçmedi bana dua edin ne olur eşimi ikna etmek için şimdi olaylar daha yeni bıraz zaman geçsin bir kez daha deniyelim mi diye sorucam
Canım inşallahh eşin ikna olur da birazn önce yeni tedaviye başlarsınız....İçimizin sızısı heralde kucağımıza bebeğimizi alasıya kadar geçmeyecek canım, sadece hafifliyor, ama inceden inceye hep var o sızı.. hele şu günlerde de bebeği olan olana, sürekli bebekgörmesine gidiyoruzzz, böyle zamanlarda yaram daha çok depreşiyorrr, acısı derinleşiyor..
Bu arada Aycen sen tekrar yaptırmayı düşünür ve eşini ikna edersen Umut'a mı gitmeyi düşünüyorsunn yine?..

Allh gönlüne göre versin inş tuttumu peki donmuş transferin bende oldum ama emseyde bnmki kimyasal oldu 3 tüp bu bundan sonrası araştırma ypcaz işte

Aminnn canım, yok maalesef tutmadııı:KK42:
Bizim 4. denememizdi.. benmde 3. sü kimyasal gebelik olmuştu...

Aycennn yabelki o donmuş embriyoları kullanmayabiliriz de bilmiyorumm, umut ta 2 kere olumsuz sonuç aldıktan sonra hiç oraya devam edesimiz kalmadı...bakalım bu hafta Ulun beyle görüşmeye gideceğiz, ne diyecek... eğer 5. yide orda düşünürsek ne gibi ön testler isteyecekmiş onları soracaz, kafamıza yatarsaaa belkiii.. siz gittiniz mi Ulun beyle görüşmeye?..

Canım inşallahh eşin ikna olur da birazn önce yeni tedaviye başlarsınız....İçimizin sızısı heralde kucağımıza bebeğimizi alasıya kadar geçmeyecek canım, sadece hafifliyor, ama inceden inceye hep var o sızı.. hele şu günlerde de bebeği olan olana, sürekli bebekgörmesine gidiyoruzzz, böyle zamanlarda yaram daha çok depreşiyorrr, acısı derinleşiyor..
Bu arada Aycen sen tekrar yaptırmayı düşünür ve eşini ikna edersen Umut'a mı gitmeyi düşünüyorsunn yine?..

canım ben daha gitmedim ulun beye adetin bitince gelirsin demişti büüyük bir ihtimal eşim cumartesi çalışmıyor o gün görüşmeye gideriz bakalım ne diyecek.bilmiyorum kararsızım ama farklı bir merkezde de deneyebilirim canım .birde ben hiç rapor kullanarak deneme yapmadım hep kendi imkanlarımla ikna edebilirsem rapor cıkartalım diycem raporu sadece umut kabul ediyor .inan çok kararsızım.

canım ben daha gitmedim ulun beye adetin bitince gelirsin demişti büüyük bir ihtimal eşim cumartesi çalışmıyor o gün görüşmeye gideriz bakalım ne diyecek.bilmiyorum kararsızım ama farklı bir merkezde de deneyebilirim canım .birde ben hiç rapor kullanarak deneme yapmadım hep kendi imkanlarımla ikna edebilirsem rapor cıkartalım diycem raporu sadece umut kabul ediyor .inan çok kararsızım.
Evet ya insannn zaten karar verme kısmındsıkıntı çekiyor... Bende Umut ta 2 olumsuz sonuç aldıktan sonra tekrar orda denemek istemiyorum.. Ama bir yandan da diyorum orda 2 dondurulmuş embriyommm var... onları da kullandıktan sonra mı başka merkez denesem diyorummm, bilemiyorumm işte... neyse en doğru kararı almayı nasip etsinn rabbim ikimize de inşallahhh :KK66:

Evet ya insannn zaten karar verme kısmındsıkıntı çekiyor... Bende Umut ta 2 olumsuz sonuç aldıktan sonra tekrar orda denemek istemiyorum.. Ama bir yandan da diyorum orda 2 dondurulmuş embriyommm var... onları da kullandıktan sonra mı başka merkez denesem diyorummm, bilemiyorumm işte... neyse en doğru kararı almayı nasip etsinn rabbim ikimize de inşallahhh :KK66:

inşallah canım inşallah rabbim neyse doğrusu onu karar vermeyi nasip etsin.siz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz ulun hocaya

kızlar umutta raporlu tüp bebek fiyatı ne kadar oluyo bilgisi olan varmı
ucbin seksen lira cnm sadece hastaneye ilaclar ayri ben ilaclara rapor cikaramadim benim ilaclarim iki binlira tutmustu sana ilac raporuda verirler. yediyuz felanda onlar tutar...

Canlarım ben tatilden geldim :KK68: Tatilden gelir gelmezde adet oldum Allahtan tatilin ortalarında adet olmadım :KK48:
Biran önce tedaviye başlamak çok istiyorum ama ulun bey eylülün 6 sında yok :KK43: Ama ben yinde yarına randevu aldım bakalım ne diyecek o_O

mrblar simdi aldim sonucumu 12. gunum bugun 287 olmus cokmutluyum testi tekrarlamicam rabbim hepinize nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin hep dua ediyorum sizler icinde... sizde bana dua edin sorunsuz bi sekilde kuccagima alayim melegimi alti sene sonra bende buraya bunu yazicakmisimmm HAMİLEYİMMMMMMM...

Oyyyyy ne güzel bi haber tebrikler cnm darısı bizim başımıza inşallahhhhhh:KK36:

Iyidir canım sen bunlara kafa yorma hadi inşallah yavruların sana sıkı sıkı tutunsun dualarımız seninle

Nasılsım cnm bebişler nasıl inşallahhh herşey yolundadır :KK36:

NEGATİF
kızlar sonuc malesef negatif 11.gün 0.100 dün bıraz kötüydüm o yüzden haber veremedim eşimle şuan istnabul dışındayım bıraz kafa dağıtalım dedim çok iyi geldi.dünden daha iyiyim biliyorum zaman herşeyin ilacı. bakalım eşimi zor ikna etmiştim bu tedaviye zaman geçsin denermiyim denemazmiyim şuan inanın hiç bir fikrim yok.biliyorum her şey allahtan o dediğinde her şey olur o yeterki ol desin vakti ve zamanı değilmiş farkındayım ama içim öyle acıyoki kızlar anlatamam .rabbime dua ediyorum sabrını versin diye

Canım ben ne yazacağımı bilemedim çok zor bi durum geçecek bu sıkıntılar allahın izniyle bizlerde bebişlerimize kavuşucaz

NEGATİF

Kızlar kan sonucum da şaşırtmadı beni, gebelik testi ile aynı doğrultuda çıktı. sonuç: <5 yani negatif. demin de hemşire ile görüştm bildirdim, ilaçları bırakabilirsinizz dedi...
artık bir süre belki 1 sene tüp bebek mevzu benim için donmuştur.. çünkü 2 senedir şu süreç çok yordu, saçımda olmayan beyazlarrr oluştuuu... biraz da kendi haline bırakmak gerekiyor belki de...
inşallah AYCEN, AYSHN, RAMANDA, VESAİRE ve diğer sonuç bkleyenlerrr güzel sonuçlarrr alırlRR umarımmm..
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Kuzumm çok üzüldüm ben böyle durumlarda kitleniyorum aynı durumları bizlerde yaşıyoruz yaşadığın durumu en iyi anlayan biziz tez zamanda anne olmak nasip olur inşallahhh

Bu arada beninde dün umutta transfer im yapıldı kaldı on gün..beş yıl önce yine umutta bi kızım oldu allahın izniyle inş yine olur

Transferin başarıyla sonuçlanmıştır inşallahh sonucun ne çıktı merak ettim :rolleyes:
Buarada kızına kocaman maşallahhh allahım bizlerede nasip eder inşallahh :KK36:

Ca
Canımcım dondurulmuşta jel veriyorlar bana da ulun bey günde 2 tane jel vermişti
Buarada transferin kaçıncı :rolleyes:[/QUOTECanım hoşgeldinnnnn:)) benim 5. Günüm ama hiçççç belirti yok sadece 3. Gün göbeğimin alt kısmında sol tarafımda batma oldu ondan sonra bi daha olmadı Eşiminde kendimide hazırlıyorum kötü bi duruma hayırlısı diyorum buna şükrediyorum en azından bu heyecanı yaşamak bile güzel:)

kızlar beklenen oldu ve ben dün akşam adet oldum tam altı gün gec oldum bu ay

Hep aklımdaydın arada baktım adet oldum diyince üzüntüden bişi yazamadım :KK43:
Bende ilk defa erken adet oldum hayır olsun :KK64:

Canım benim;
İnşh güzel sonuçlar alıcağız..yürekten dua ediyorum.
buna hepimizin çok ihtiyacı var.

Canım nasılsın :KK36:
Canım benim de çok acıyordu hatta dediğin gibi kanıyordu bazen ben de çok sıkılmıştım yapmaktan bir kutu bittiğinde 10. Günümdü yaptırdım oyüzden kan testini gerçi şimdi pıhtılaşmaya yatkın çıktım Allah nasip eder de hamile kalabilirsem belki 9ay kullanıcam yeter ki hamile kalalım dimi her şeye katlanırız
Tatlım seni sorularım la umarım yormuyorumdur hakkını helal et fazla yumurta sendromu olduğun ay kaç yumurtan olmuştu acaba o zamankilerin kaç tanesi 5. Güne gelmişti bende de doz azalıcak ya şimdi gerçi doktor fazla azaltamam çünkü toplanan yumurtalar azalır dedi şans bizlerle olsun senin iğneli olarak kaçıncı denemen oluyor şimdi her iğneli deneme bir tüp bebek tedavisi oluyormuş ben 2 ayrı transfer yaşadım ama 1 tüp bebek oluyormuş çok şaşırtıcı dimi kendine dikkat et canım herşey gönlünce olsun dualarımdasınız: ))

Kuzum nasılsın sen şimdi tedaviye ne zaman başlayacaksın o_O

Kizlar size bi haberim var benim dogumum oldu hayirlisiyla kizimi kucagima aldim tansiyonum yüzünden pek gelisemedi yavrum ama sağlığı yerinde Allaha cok şükür darisi sizin basiniza insallah hastanede hepinize dua ettim ismini bildiklerimin ismini soyledim bilmedikleriminde nicklerini Allah kabul etsin

Kizlar size bi haberim var benim dogumum oldu hayirlisiyla kizimi kucagima aldim tansiyonum yüzünden pek gelisemedi yavrum ama sağlığı yerinde Allaha cok şükür darisi sizin basiniza insallah hastanede hepinize dua ettim ismini bildiklerimin ismini soyledim bilmedikleriminde nicklerini Allah kabul etsin

Maşallahh maşallahhhhh çok sevindim cnm kızını kucağına almana sende iyisindir inşallahhhhh bizim yerimize meleği koklasana miss gibidir o şimdi :rolleyes:

X