Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Selam kızlar Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah. Gönlünüzden geçene sahip olurdunuz inşallah. Aynı yolları aşmış biri olarak sizleri çok iyi anlıyorum. Inşallah mücadelenizin sonu mutluluk olacak. Sabır şart. Umutlu olun. Vakti gelince sizde anne olacaksınız inşallah. Rabbim nasip ederse bebeğime kavuşucam. Inşallah sizlerde sağlıklı hayırlı evlatlara sahip olursunuz.... hoşçakalın
sevgiler

canım hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun neler yaşadını ve ne gîbi duygular için de oldunu çok iyi anlıyorum kimimiz ilk denemede kimimiz daha sonraki denemeler de inşallah anneliği tadabiliriz Rabbim bu yolda çaba harcayan herkesin yardımcısı olsun....

Slm kızlar umut tüp bebek hakından iyi kötü ve en iyi diyebilecginz doktor hkında ve şuan ki fiytlar hakında bilgi almak istiyorum vede başarı oranları nedir bilen vrsa yardımcı olursa sevnirim

Kızlar kısmet olursa cuma günü buz bebişlerimi almaya gidicem:) muhtemelen yarın çözülecek inş cuma kadar sağlıklı bi şekilde giderler dua edin Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin

Kızlar kısmet olursa cuma günü buz bebişlerimi almaya gidicem:) muhtemelen yarın çözülecek inş cuma kadar sağlıklı bi şekilde giderler dua
edin Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin
canım inanıyorum ki hakkinda Rabbimin de izniyle her sey güzel gelisicek ve en kısa zamanda guzel haberlerini alıcaz çünkü topimizin güzel haberlere ihtiyaci var hersey gönlünce olsun Rabbim bizim gibi emek harcayan herkesin yardımcısı olsun işimiz biraz zor ama biz kader arkadaşları bu sınavı insallah başarılı bi sekilde vericez...

canım nerelerdeydin?hakkinda hayırlısì olsun doğuma az kalmış Rabbim sağlıcakla bebeğini sana kavuştursun bizlerden de dualarını eksik etme kendine iyi bak
SEVGİLER:))

Slm kızlar umut tüp bebek hakından iyi kötü ve en iyi diyebilecginz doktor hkında ve şuan ki fiytlar hakında bilgi almak istiyorum vede başarı oranları nedir bilen vrsa yardımcı olursa sevnirim
bendr umutta yaptırdım ulun Uluğ bey yaptı bide selen hanım var orada.vel yıl önce yaptırdım bi kzım var şimdi de ikinci pazat günü sonuö alıcam bakalın.beb memnunum

canım nerelerdeydin?hakkinda hayırlısì olsun doğuma az kalmış Rabbim sağlıcakla bebeğini sana kavuştursun bizlerden de dualarını eksik etme kendine iyi bak
SEVGİLER:))
Amiiin canım inşallah hayırlısı olsun. Rabbim senide sevindirsin inşallah. Benim gebelik biraz sıkıntılı geçti pek rahat nefes alamadım malesef. Sabrın sonu selamet diyerekten bu güne gelfik çok şükür. Bu günümüze şükür. Allah herkese herşeyin hayırlısını versin. Rabbim gönlüne göre versin canım iyi bak kendine...

NEGATİF!!! Arkadaşlar benim bekleyişim hüsranla sonuçlandı, Vuslat başka bahara kaldı. İyi miyim,degilim.Canim cok aciyor ama Allahin takdirine boyun egmekten baska carem yok.Bu zor zamanlarda desteğini esirgemeyen herkese cok tesekkur ederim.Hamile olan arkadaşlara sağlıcakla kucaklarina almayi nasip etsin ALLAH. Bekleme sürecinde olanlara pozitif sonuçlar, tedavisi devam edenlere de kolaylıklar,negatif sonuc alanlara da sabir diliyorum.Rabbim yardımcımız olsun.

Canım benim büy
canım benim büyük bir yıkıntı olduğunu biliyorum başından 4 kere negatif geçen biri olarak seni çok iyi anlıyorum diycek birşey yok rabim bunu son yapsın inşallah

kızlar nasılsınız.uzun zamandır giremiyorum internet yok telefondan da girilmiyor sayfada sorun vardı...herkes iyidir inşallah

mrb bayanlar bende ulun beyin hastasiyim bu ayin 13unde bir tane 3.gun dondurulmus embriyo transver edildi bu ilk denemem yasimda 24 pcoluyum dun yani 8.gunumdu idrar tesri yaptim cok silik golge seklinde ikinci cizgiyi gordum bugun yine yaptim ikinci cizgi dunkune gore daha belli yani pozitif cok heycanlandim cok sevindim erken sevinmek icin ama alti senedir ilk defa testim pozitif cikti pazartesi kan vericem insallah bi proplem cikmaz dua edin bana...

Canım hayırlı olsun darısı banada inş:) bugün benimde dondurulmuş 5. Gün embryo transfer oldu 2 tane. Sende belirti oldumu lekelenme falan?

Canım hayırlı olsun darısı banada inş:) bugün benimde dondurulmuş 5. Gün embryo transfer oldu 2 tane. Sende belirti oldumu lekelenme falan?
sagol canm rabbim isteyen herkese nasip etsin yok cnm bnde lekelenme olmadi en azindan simdilik yok dokuzuncu gunum bugun ama transverimden beri sol kasigimda daha sık olmak uzere agri ve batmalar var baska ne bel agrisi ne gogus agrisi hic bisey yok ama pazartesi kesin belli olcak kan testimle oyuzden su anda tam sevinemiyorumm

O zaman sizi gördüm kesin aynı gün aynı doktorun hastası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…