Olcaz insalaah bn artik ewdeyim isten ciktim esim heran gideblilr yurt disina bebek konusu bizde askida sogan kurunu bnde yaptim bir hfta ictim esimede kecibiynuzu yaptim ama yarim buraktik hep bn simdi donmuslarimi alcam ama zamani belli degil henuzOlcazzzzz dimi duyguuuu
Bebişlerimiz inşallahhhh fazla bekletmezzzz bizi..
Yaw negatif sonuç aldığımızda 1 sene artık hiçbir deneme yapmayaczzz diyordukk ama şimdii acaba ara tatilde denesek mi diye valla canım çok istiyor da umut taki 2 dondurulmuşları kullanıp kullanmamak da emin değilimmm...,,
Bidee Duygu ya ben soğan kürüne başlayacam, bu bekleme sürecinde biraz da kürleri uygulayayım diyorummm, eşimde diyor varsa benimde uygulamam gerekenler bende onları uygulayayım diyor.uygulamayı düşündüklerimmmm:
BEN: Soğan kürü(rahim temizliği için)-incir kürü (umurta kalitesini artırmak için)-maydanozlu süt (döllenmeyi kolaylaştırmak için) +bide bu arada bebe bisküvisi, süt ve pekmez karışımını yapıyorum her akşam, kilo almak için...
EŞİM:Keçiboynuzu kürü (sperm sayısını ve kalitesini artırmak için)
Bide böyle deneyelim diyorummm beklerkenn, her kapıyı zorlayalım inşallah tüm gayretimizi yaparak fiili duamızı da yapmış olalımmm tam anlamıyla...
rabbim nasip edecekkkkk inanıyorummmm, sabredip dua edelimmm biz....
Nasılsın canım işten çıkmışsın hayırlısı olsun inşallah biran önce donmuşlara başlarsınızOlcaz insalaah bn artik ewdeyim isten ciktim esim heran gideblilr yurt disina bebek konusu bizde askida sogan kurunu bnde yaptim bir hfta ictim esimede kecibiynuzu yaptim ama yarim buraktik hep bn simdi donmuslarimi alcam ama zamani belli degil henuz
Donmuslara ekim gbi falan dedik ama esim hala gerek kalmicak olcak kendsi dioNasılsın canım işten çıkmışsın hayırlısı olsun inşallah biran önce donmuşlara başlarsınız
Daha erken sen dusunme bole seyler yaa annesin suan ole dusun sonucta seninle meleklerKızlar nasılsınız? Ben transfer günümüzü saymazsak bugün 3. Günümdeyim ve galiba yine olmadı çünkü hiççççççç bi değişiklik yok kısmet tabi bu günümüze şükür eşim çokk etkileniyor hergüm soruyor ağrı varmı batma varmı diye canım yaaaa şimdiden onu alıştırıyorum kendimi unuttum:)
Canm gozun aydin senin adina cok sevindim allah tamamna erdirsin insallahburasi neden bukadar sessiz yarin kan testi olan yokmu benden baska ramanda sen nerelerdesin sonucunu yaz lutfen insallh yarin katlanmis degerim yazarim allahim duy sesimizi...
Canım nasılsın işten çıkmışsın hayırlısı olsun inşallah biran önce dondurulşulara başlarsınız inşallahOlcaz insalaah bn artik ewdeyim isten ciktim esim heran gideblilr yurt disina bebek konusu bizde askida sogan kurunu bnde yaptim bir hfta ictim esimede kecibiynuzu yaptim ama yarim buraktik hep bn simdi donmuslarimi alcam ama zamani belli degil henuz
Donmuslara ekim gbi falan dedik ama esim hala gerek kalmicak olcak kendsi dioCanım nasılsın işten çıkmışsın hayırlısı olsun inşallah biran önce dondurulşulara başlarsınız inşallah
Olcak inşallah canım ben senin özel mj şimdi gördüm kusura bakma istersen gel özelden görüşelimDonmuslara ekim gbi falan dedik ama esim hala gerek kalmicak olcak kendsi dioama benim umudum yok esim onumuzdeki ay yok buyuk ihtimal hayirlisi bakalim
Allah razi olsun cnm darisi ugras veren herkeseCanm gozun aydin senin adina cok sevindim allah tamamna erdirsin insallah
Hayırlı olsun canim,Allah sag salim kucağına almayi da nasip etsin insallahmrblar simdi aldim sonucumu 12. gunum bugun 287 olmus cokmutluyum testi tekrarlamicam rabbim hepinize nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin hep dua ediyorum sizler icinde... sizde bana dua edin sorunsuz bi sekilde kuccagima alayim melegimi alti sene sonra bende buraya bunu yazicakmisimmm HAMİLEYİMMMMMMM...
Olur gorusebilirz ole sevlnlrlmOlcak inşallah canım ben senin özel mj şimdi gördüm kusura bakma istersen gel özelden görüşelim
sagol cnm allah razi olsunHayırlı olsun canim,Allah sag salim kucağına almayi da nasip etsin insallah
NEGATİF!!! Arkadaşlar benim bekleyişim hüsranla sonuçlandı, Vuslat başka bahara kaldı. İyi miyim,degilim.Canim cok aciyor ama Allahin takdirine boyun egmekten baska carem yok.Bu zor zamanlarda desteğini esirgemeyen herkese cok tesekkur ederim.Hamile olan arkadaşlara sağlıcakla kucaklarina almayi nasip etsin ALLAH. Bekleme sürecinde olanlara pozitif sonuçlar, tedavisi devam edenlere de kolaylıklar,negatif sonuc alanlara da sabir diliyorum.Rabbim yardımcımız olsun.
Canım hayırlı olsun darısı banada inş:) bugün benimde dondurulmuş 5. Gün embryo transfer oldu 2 tane. Sende belirti oldumu lekelenme falan?
Olcazzzzz dimi duyguuuu
Yaw negatif sonuç aldığımızda 1 sene artık hiçbir deneme yapmayaczzz diyordukk ama şimdii acaba ara tatilde denesek mi diye valla canım çok istiyor da umut taki 2 dondurulmuşları kullanıp kullanmamak da emin değilimmm...,,
Bidee Duygu ya ben soğan kürüne başlayacam, bu bekleme sürecinde biraz da kürleri uygulayayım diyorummm, eşimde diyor varsa benimde uygulamam gerekenler bende onları uygulayayım diyor.uygulamayı düşündüklerimmmm:
BEN: Soğan kürü(rahim temizliği için)-incir kürü (umurta kalitesini artırmak için)-maydanozlu süt (döllenmeyi kolaylaştırmak için) +bide bu arada bebe bisküvisi, süt ve pekmez karışımını yapıyorum her akşam, kilo almak için...
Bide böyle deneyelim diyorummm beklerkenn, her kapıyı zorlayalım inşallah tüm gayretimizi yaparak fiili duamızı da yapmış olalımmm tam anlamıyla...
mrblar simdi aldim sonucumu 12. gunum bugun 287 olmus cokmutluyum testi tekrarlamicam rabbim hepinize nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin hep dua ediyorum sizler icinde... sizde bana dua edin sorunsuz bi sekilde kuccagima alayim melegimi alti sene sonra bende buraya bunu yazicakmisimmm HAMİLEYİMMMMMMM...
Olcazzzzz dimi duyguuuu
Olcazzzzz dimi duyguuuu