Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

burasi neden bukadar sessiz yarin kan testi olan yokmu benden baska ramanda sen nerelerdesin sonucunu yaz lutfen insallh yarin katlanmis degerim yazarim allahim duy sesimizi...

Olcaz insalaah bn artik ewdeyim isten ciktim esim heran gideblilr yurt disina bebek konusu bizde askida sogan kurunu bnde yaptim bir hfta ictim esimede kecibiynuzu yaptim ama yarim buraktik hep bn simdi donmuslarimi alcam ama zamani belli degil henuz

Olcaz insalaah bn artik ewdeyim isten ciktim esim heran gideblilr yurt disina bebek konusu bizde askida sogan kurunu bnde yaptim bir hfta ictim esimede kecibiynuzu yaptim ama yarim buraktik hep bn simdi donmuslarimi alcam ama zamani belli degil henuz
Nasılsın canım işten çıkmışsın hayırlısı olsun inşallah biran önce donmuşlara başlarsınız

Kızlar nasılsınız? Ben transfer günümüzü saymazsak bugün 3. Günümdeyim ve galiba yine olmadı çünkü hiççççççç bi değişiklik yok kısmet tabi bu günümüze şükür eşim çokk etkileniyor hergüm soruyor ağrı varmı batma varmı diye canım yaaaa şimdiden onu alıştırıyorum kendimi unuttum:)

Daha erken sen dusunme bole seyler yaa annesin suan ole dusun sonucta seninle melekler

Canım nasılsın işten çıkmışsın hayırlısı olsun inşallah biran önce dondurulşulara başlarsınız inşallah

mrblar simdi aldim sonucumu 12. gunum bugun 287 olmus cokmutluyum testi tekrarlamicam rabbim hepinize nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin hep dua ediyorum sizler icinde... sizde bana dua edin sorunsuz bi sekilde kuccagima alayim melegimi alti sene sonra bende buraya bunu yazicakmisimmm HAMİLEYİMMMMMMM...

Hayırlı olsun canim,Allah sag salim kucağına almayi da nasip etsin insallah

canım seni çok iyi anlıyorum şuan benimde acım çok taze rabbim sabır versin insanın dua etmekten başka şansı yok malesef
Canım hayırlı olsun darısı banada inş:) bugün benimde dondurulmuş 5. Gün embryo transfer oldu 2 tane. Sende belirti oldumu lekelenme falan?

canım sonucu güzel olsun annesine sımsıkı sarılsınlar inşallah

canım çok güzel bir haber bu gözünaydın rabbim tamamına erdirsin

canım bencede vakit kaybetme bak ne güzel donmuş embriyoların var bu sefer meleklerine kavuşursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…