canım ne olur üzülme önce kana sonra idrara geciyor bak gör kanda olumlu cıkacak lütfen moralini bozmaKızlar bugün sabah gebelik testi yaptım tek çizgi maalesef
birazdan da gidip kan verecem, sonuç olumsuz görünüyor yarını beklemeye hiçç gereke yokkk
canım üzüldüm inşallah bir dahaki tedavinde yavrunu kucagına alırsın inşallahEsim azospermiydi. Gecen sene emre beyde ameliyat oldu. Benimde hashimatom var. Hashimatodan dolayi sol yumurtaligim yasitlarima gore iyi degilmis. Ilk tedaviyi aralikta yaptirdik. 15 yumurtam toplandi. 7 si dollendi. 2 si transfer edildi. Digerleri kaliteli olmadigi icin atildi. Sonuc negatif.
Ikincisine uzun protokolle bu ay basladik. Kontrollerde oooo super diyordu ulun bey. 10 yumurta toplandi. 2 tanesi dollenmis sadece. Bugun 2. Gun aradilar beim embriyolar bolunmemis. Transfer iptal. O kadar canim sıkıldı ki.
Bir daha umutta denemek istemiyorum. Orda dondurulmus spermlerimiz var. Onlari nasil baska gastaneye nakledebiliriz. Bilen var mi?
Canım inşallah güzel haber verirsin bizeKızlar bugün sabah gebelik testi yaptım tek çizgi maalesef
birazdan da gidip kan verecem, sonuç olumsuz görünüyor yarını beklemeye hiçç gereke yokkk
canım daha idrara geçmemiş olabilir,herkesin önce idrarda çıkacak diye bişey yok.zaten önce kanda belli olur.inşallah kan sonucunda güzel haberler verirsin bizeKızlar bugün sabah gebelik testi yaptım tek çizgi maalesef
Arkadasim kiyamam sana benim de araliktaki tedavimde sonuc negatifti. Hemsire bana soylediginde o kadar afallamisim ki aslinda kan testine daha iki gun var. Ben meraktN erken baktirdim. Belki deger 2 gun sonra degisir demi diye sormustum. Artik ilaclari birakin deyince beynimden kaynar sular dokuldu.progestan igneleri yuzunden kalcam morarmisti. Yururken cok canim yaniyordu. Ama tutsaydi. 9 ay o ignelere seve seve katlanirdim. gectigimoz ay da 2. Tedavime baslamistim. Bugun transferim embriyolar gelismesi diye iptal edildi. Ilkinde cok aglamistim. Bu sefer aglamadim. Internette butun gun ne yapabilirim diye arastirdim. Kendini yipratma arkadasim. Uzulmemek elde degil biliyorumNEGATİF
Kızlar kan sonucum da şaşırtmadı beni, gebelik testi ile aynı doğrultuda çıktı. sonuç: <5 yani negatif. demin de hemşire ile görüBelki degerler degusibildirdim, ilaçları bırakabilirsinizz dedi...
artık bir süre belki 1 sene tüp bebek mevzu benim için donmuştur.. çünkü 2 senedir şu süreç çok yordu, saçımda olmayan beyazlarrr oluştuuu... biraz da kendi haline bırakmak gerekiyor belki de...
inşallah AYCEN, AYSHN, RAMANDA, VESAİRE ve diğer sonuç bkleyenlerrr güzel sonuçlarrr alırlRR umarımmm..
NEGATİF
Kızlar kan sonucum da şaşırtmadı beni, gebelik testi ile aynı doğrultuda çıktı. sonuç: <5 yani negatif. demin de hemşire ile görüştm bildirdim, ilaçları bırakabilirsinizz dedi...
artık bir süre belki 1 sene tüp bebek mevzu benim için donmuştur.. çünkü 2 senedir şu süreç çok yordu, saçımda olmayan beyazlarrr oluştuuu... biraz da kendi haline bırakmak gerekiyor belki de...
inşallah AYCEN, AYSHN, RAMANDA, VESAİRE ve diğer sonuç bkleyenlerrr güzel sonuçlarrr alırlRR umarımmm..
canım benim inan kendi sonucummuş gibi üzüldüm.Rabbim yardımcın olsun,biraz üzüleceksin ama sonra atlatıp yeni umutlarla yeniden ayağa kalkacaksın.Rabbim herşeyin hayırlısını,doğru zamanda verecektir.NEGATİF
Kızlar kan sonucum da şaşırtmadı beni, gebelik testi ile aynı doğrultuda çıktı. sonuç: <5 yani negatif. demin de hemşire ile görüştm bildirdim, ilaçları bırakabilirsinizz dedi...
maalesef söyleyecek pek bir şey olmuyor bu aşamada, bu anı 3kez yaşayan biri olarak bugün ne söylesek nafile sana. ama inşallah kendini bırakmazsın ve bebişin kendiliğinden gelip bir mucizeye ev sahipliği yaparsınNEGATİF
Canım benim ne olur ağlama üzülme artık bundan sonrası için iyi şeyler düşünün rabim bir daha göstermesinNEGATİF
neden uzun protokollerde transfer bir sonraki aya erteleniyor acaba bütün merkezlerdemi durum böyle o kadar emek ve transferin iptali söz konusu olduğunda gerçekten büyük hayal kırıklığı...Esim azospermiydi. Gecen sene emre beyde ameliyat oldu. Benimde hashimatom var. Hashimatodan dolayi sol yumurtaligim yasitlarima gore iyi degilmis. Ilk tedaviyi aralikta yaptirdik. 15 yumurtam toplandi. 7 si dollendi. 2 si transfer edildi. Digerleri kaliteli olmadigi icin atildi. Sonuc negatif.
Ikincisine uzun protokolle bu ay basladik. Kontrollerde oooo super diyordu ulun bey. 10 yumurta toplandi. 2 tanesi dollenmis sadece. Bugun 2. Gun aradilar beim embriyolar bolunmemis. Transfer iptal. O kadar canim sıkıldı ki.
Bir daha umutta denemek istemiyorum. Orda dondurulmus spermlerimiz var. Onlari nasil baska gastaneye nakledebiliriz. Bilen var mi?
canım merhaba, benim dün yumurta toplama işlemi yapıldı ve transfer bir dahaki ay ama opudan sonra hemşireden öğrendik bugün aradılar ve 18 yumurtadan 8i döllenmiş ve duruma göre pazar donduracaklarmış ama içim hiç rahat değil daha önceki denemelerde daha çok yumurta döllenmesine rağmen hiçbiri dondurulmadı ve bu durumu düşündükçe huzursuz oluyorum senin kaçıncı gün dondurmuşlardı embriyolarını? inşallah herşey olumlu gelişir bizim ve bu süreçte emek verip bekleyen herkes için.Kızlar anladığım kadarıyla heyecan başlamış:) hadi hayırlısı olsun hepiniz için bende estrofem devam 18 kontrol var bakalım neler değişmiş:)
Canim benim transfer ertelenmedi. Embriyolar gelismedigi icin komple iptal edildi. Dondurulmus falan yok. Ah keske olsaneden uzun protokollerde transfer bir sonraki aya erteleniyor acaba bütün merkezlerdemi durum böyle o kadar emek ve transferin iptali söz konusu olduğunda gerçekten büyük hayal kırıklığı...
Esim azospermiydi. Gecen sene emre beyde ameliyat oldu. Benimde hashimatom var. Hashimatodan dolayi sol yumurtaligim yasitlarima gore iyi degilmis. Ilk tedaviyi aralikta yaptirdik. 15 yumurtam toplandi. 7 si dollendi. 2 si transfer edildi. Digerleri kaliteli olmadigi icin atildi. Sonuc negatif.
Bir daha umutta denemek istemiyorum. Orda dondurulmus spermlerimiz var. Onlari nasil baska gastaneye nakledebiliriz. Bilen var mi?[/QUOT canım bizim durumumuz aynı eşim azospermiydi. Bende hasimato hastalığı var . Bu 3. Denenem eşim tese oldu bendende 10 yumurta toplandı sadece 3 döllendi donduruldu. 2 denemende döllenme sorunu oldu yumurta kalitesizliği dendi hunun için dhea kullanmayı denesekmi dedim gerek yok yaşın genç 27 dedi ama yine aynı oldu. Dondurulmuşlarımda olmazsa ulun beyi düşünmüyorum bi daha
anladım canım benimde uzun protokol dün yumurta toplandı ama transfer bir dahaki aya ertelendi eğer dondurulacak kaliteye ulaşırsa. Tedavi süresince böyle birşey denilmedi opu günü öğrendik ki bu benm 4. Tedavim ve hiç yumurtalarım dondurulmadı sayıca fazla olmasına rağmen, şimdi korkuyorum dondurulsada sağlıklı çözülecek mi ayrı soru işaretiCanim benim transfer ertelenmedi. Embriyolar gelismedigi icin komple iptal edildi. Dondurulmus falan yok. Ah keske olsa
Canım ne diyecemi bilemiyorum senin gibi olumsuz sonuçlar almış biri olarak seni çok iyi anlıyorum inşallah Birgün buralardan hamilelik haberlemizi vericez Allah dualarımızı kabul etsinNEGATİF
öncelikle üzüldüm canım iptal edilmesine.inşallah bi dahaki sefere sağlıklı bi şekilde gelişir embriyoların.bişeyi çok merak ediyorum iptal olunca gene de tüm parayı alıyor mu merkez?Canim benim transfer ertelenmedi. Embriyolar gelismedigi icin komple iptal edildi. Dondurulmus falan yok. Ah keske olsa