senindemi transverin oldu ogun gormussundur elimde su sisesiyle geziyodum deli gibi su ictim sonunda transver masasinda ulun hocanin yuzune patlicaktim valla kimse ben gibi iki litre su icmesin cahillik kotu seyO zaman sizi gördüm kesin aynı gün aynı doktorun hastası
Ben de içtim hatta hemşire iki bardak boşalt dedi catlıcan dedi oysa ben sıkısık değilim diye girdim ..bi kızm vardı benim.annem ve eşim.ben bazen kızla parka gidiyom bi saat yürüyom bazen yarım saat değişiyo yanibisi sorcan ya ben jeli uyguladiktan sonra yarim saat fln yuruyorum hemsire bir saat demisti siz napiyosunuz bir saat yuruyebiliyomusunuzz.
İnş ya Rabbimden hayırlısını istiyorum canım en başta hiç hayalini bile kuramıyorum ya şonuç yine aynı olacak gibi geliyoCnm çok sevindim Rabbim inşallah hayırlı haberlerini almayı nasip eder . Iki meleğin seninle olsun bana da umut olsun.:)
inş canım benim hayırlı uğurlu olsunkizlar oglen kan verdim sonucumu simdi aldim 10.gun degerim 123.36 cok mutluyum rabbim sonuc bekliyen herkesin yuzunu guldursun insallah 12.gunde katlanir dua edin...
kizlar oglen kan verdim sonucumu simdi aldim 10.gun degerim 123.36 cok mutluyum rabbim sonuc bekliyen herkesin yuzunu guldursun insallah 12.gunde katlanir dua edin...
biz geçen ayyy dondurulmuş embriyo transferi olduk, 2400 ödedik canım, ilaçlar hariçç ama..Slm kızlar umut tüp bebek hakından iyi kötü ve en iyi diyebilecginz doktor hkında ve şuan ki fiytlar hakında bilgi almak istiyorum vede başarı oranları nedir bilen vrsa yardımcı olursa sevnirim
Canm kardeşim üzülme hakkımzda hayırlısı olsun inşallah dualarımda olcan bizde anne olcaz bugünleri hatırlamıcaz inş
allah razi olsun cnm rabbim hepimizin yuzunu guldursun kimsenin kucagini bos birakmasin AMİN...ayyy ne güzell buralarda böyle pozitif sonuçlarrr görmek harikaaa, rabbim sonucunu hayırlı eylesin canım inşallahhh
alah razi olsun canim pcoluyum ben esimdede cok hafif varikosel vardi ilk denemem bu alti seedir bu haberi bekliyorum o yuzden inanamiyorum ve korkuyorumCanım hayırlı olsun rabim kucağına almayıda nasip ettsin sizde sorun neydi
Korkma Allah büyüktür herşey istediğin gibi olsunalah razi olsun canim pcoluyum ben esimdede cok hafif varikosel vardi ilk denemem bu alti seedir bu haberi bekliyorum o yuzden inanamiyorum ve korkuyorum
kimse cevap vermicekmi bilgisi olan yokmu donmus 3.gun tek embriyoyla ikiz olabilirmi lutfen yorummm
Kızlar bişey sorucam dondurulmuş embryo transferi olan arkadaşlar siz protestan iğne kullanıyor musunuz? Bana jeli 2 kere yapmamı söylediler iğne vermediler
allah razi olsun canm herkez gonlunuzce olsun dogru diyosunda allah istedikden sonra hersey olur cvp icin tsk ederim...canım öncelikle hayırlısı olsun ne guzel bi haber verdin insallah Rabbim bizlere de bi gün senin paylastigin bu guzel duyguyu bizlere de yasamayi nasip eder soru sormussun benim bildigim kadariyla 3. gun embriyosunun bolunme ihtimali var 5.gun embriyosu genelde bolunme olmuyo ama topikte bi arkadasimizin 2 tane 5.gun embriyosu transfer olmustu ve bi bakmis 3 kese o bile bolunmus yani yeterki Rabbim ol desin hakkinda hayirlisi olsun canim:))