Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

O zaman sizi gördüm kesin aynı gün aynı doktorun hastası
senindemi transverin oldu ogun gormussundur elimde su sisesiyle geziyodum deli gibi su ictim sonunda transver masasinda ulun hocanin yuzune patlicaktim valla kimse ben gibi iki litre su icmesin cahillik kotu sey...

bisi sorcan ya ben jeli uyguladiktan sonra yarim saat fln yuruyorum hemsire bir saat demisti siz napiyosunuz bir saat yuruyebiliyomusunuzz.

bisi sorcan ya ben jeli uyguladiktan sonra yarim saat fln yuruyorum hemsire bir saat demisti siz napiyosunuz bir saat yuruyebiliyomusunuzz.
Ben de içtim hatta hemşire iki bardak boşalt dedi catlıcan dedi oysa ben sıkısık değilim diye girdim ..bi kızm vardı benim.annem ve eşim.ben bazen kızla parka gidiyom bi saat yürüyom bazen yarım saat değişiyo yani

tmm hatirladim camin yaninda yatiyodunuz bende tuveletin yanindaki yatakdaydim ben simdi kan verdim uc bucukta cikacak sonuc cok heycanliyim ve korkuyorummm bugun 10.gunumm insallah tutunmustur melegimmmm...

Kızlar bişey sorucam dondurulmuş embryo transferi olan arkadaşlar siz protestan iğne kullanıyor musunuz? Bana jeli 2 kere yapmamı söylediler iğne vermediler

kizlar oglen kan verdim sonucumu simdi aldim 10.gun degerim 123.36 cok mutluyum rabbim sonuc bekliyen herkesin yuzunu guldursun insallah 12.gunde katlanir dua edin...

kizlar bilgisi olan varmi dondurulmus 3.gun 1adet embriyoyla ikiz gebelik olurmu 10.gun degerim yuksek gibi geldi bana sizce olurmu boyle bisey

kizlar oglen kan verdim sonucumu simdi aldim 10.gun degerim 123.36 cok mutluyum rabbim sonuc bekliyen herkesin yuzunu guldursun insallah 12.gunde katlanir dua edin...

ayyy ne güzell buralarda böyle pozitif sonuçlarrr görmek harikaaa, rabbim sonucunu hayırlı eylesin canım inşallahhh

Slm kızlar umut tüp bebek hakından iyi kötü ve en iyi diyebilecginz doktor hkında ve şuan ki fiytlar hakında bilgi almak istiyorum vede başarı oranları nedir bilen vrsa yardımcı olursa sevnirim
biz geçen ayyy dondurulmuş embriyo transferi olduk, 2400 ödedik canım, ilaçlar hariçç ama..

Canm kardeşim üzülme hakkımzda hayırlısı olsun inşallah dualarımda olcan bizde anne olcaz bugünleri hatırlamıcaz inş

Olcazzzzz dimi duyguuuu
Bebişlerimiz inşallahhhh fazla bekletmezzzz bizi..
Yaw negatif sonuç aldığımızda 1 sene artık hiçbir deneme yapmayaczzz diyordukk ama şimdii acaba ara tatilde denesek mi diye valla canım çok istiyor da umut taki 2 dondurulmuşları kullanıp kullanmamak da emin değilimmm...,,
Bidee Duygu ya ben soğan kürüne başlayacam, bu bekleme sürecinde biraz da kürleri uygulayayım diyorummm, eşimde diyor varsa benimde uygulamam gerekenler bende onları uygulayayım diyor.uygulamayı düşündüklerimmmm:

BEN: Soğan kürü(rahim temizliği için)-incir kürü (umurta kalitesini artırmak için)-maydanozlu süt (döllenmeyi kolaylaştırmak için) +bide bu arada bebe bisküvisi, süt ve pekmez karışımını yapıyorum her akşam, kilo almak için...
EŞİM:Keçiboynuzu kürü (sperm sayısını ve kalitesini artırmak için)

Bide böyle deneyelim diyorummm beklerkenn, her kapıyı zorlayalım inşallah tüm gayretimizi yaparak fiili duamızı da yapmış olalımmm tam anlamıyla...

rabbim nasip edecekkkkk inanıyorummmm, sabredip dua edelimmm biz....

kimse cevap vermicekmi bilgisi olan yokmu donmus 3.gun tek embriyoyla ikiz olabilirmi lutfen yorummm

kimse cevap vermicekmi bilgisi olan yokmu donmus 3.gun tek embriyoyla ikiz olabilirmi lutfen yorummm

canım öncelikle hayırlısı olsun ne guzel bi haber verdin insallah Rabbim bizlere de bi gün senin paylastigin bu guzel duyguyu bizlere de yasamayi nasip eder soru sormussun benim bildigim kadariyla 3. gun embriyosunun bolunme ihtimali var 5.gun embriyosu genelde bolunme olmuyo ama topikte bi arkadasimizin 2 tane 5.gun embriyosu transfer olmustu ve bi bakmis 3 kese o bile bolunmus yani yeterki Rabbim ol desin hakkinda hayirlisi olsun canim:))

Kızlar bişey sorucam dondurulmuş embryo transferi olan arkadaşlar siz protestan iğne kullanıyor musunuz? Bana jeli 2 kere yapmamı söylediler iğne vermediler

canim transferin hayirlisi olsun insallah sonucunda guzel olucak.Benim 2 transferim de dondurulmus embriyoydu progestan igneyi transferden once 5 gun kullandim sadece,transfer sonrasida ilk gun 1 kez jel sonrasi sabah aksam jel uyguladim bende hakkimizda hayirlisi olsun canim insallah en kisa zamanda bizde anneligi tadariz bu duyguyu canı gönulden isteyen bizlere Rabbim tez zamanda nasip etsin:))

allah razi olsun canm herkez gonlunuzce olsun dogru diyosunda allah istedikden sonra hersey olur cvp icin tsk ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…