Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım çok üzüldüm Rabbim evlat sahibi olmak için çıktımız bu yolda yardımcımız olsun inşallah bi gün bizde anneliği tAdabiliriz...

Canım hamileliğin hayırlı olsun senin tüp bebek tedavinin 3üde umutta mıydı?sizde problem neydi acaba?

Canım benim 3. Dındurduruldu. Benimde bundan önce hiç dondurulmuşum olmamıştı ama bunlar kaliteliymiş benim sadece 3 tane var embryom seninki 8 tane maşallah inş hepsi dondurulu

öncelikle üzüldüm canım iptal edilmesine.inşallah bi dahaki sefere sağlıklı bi şekilde gelişir embriyoların.bişeyi çok merak ediyorum iptal olunca gene de tüm parayı alıyor mu merkez?
O konuda bisey demediler. Cok can sikici bir olay. Allah kimseye yasatmasin.

Arkadasim aklina gelen herseyi sor. Ben cooook hata yaptim. Orasi hep cok kalabalikti. Fabrika gibi isliyor. Bir sonrakini bekletmemek icin doktorun zamanini almamaya calistim. Ama gordum ki biz sormayinca hic bir sey anlatmiyorlar. Olabilirli cevaplardan nefret ediyorum. Diyorum ki yumurta kalitesi her ay farklilik gosterir mi? Cevap olabilir. Hata yaptim arkadasim. Onca para verdim. Kostur kostur is yaptirdilar

Canım benim ne olur ağlama üzülme artık bundan sonrası için iyi şeyler düşünün rabim bir daha göstermesin

Canım ne diyecemi bilemiyorum senin gibi olumsuz sonuçlar almış biri olarak seni çok iyi anlıyorum inşallah Birgün buralardan hamilelik haberlemizi vericez Allah dualarımızı kabul etsin

Arkadaşlarrr güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ediyorummmm... İnsan her acıya alışıyor mecburenn birde kayıtsız hale geliyor galiba... Artık olumsuz sonuç aldığımda ağlayamıyorum bile..

.Bide dün bir arkadaşın haberini aldım, onun da çocuğu olmuyordu 8 yıldır, en son haziran da tüpbebek denemesi yaptırmışlardı, olumsuz sonuçlanmış ve geçen ay kendiliğindn hamile kalmışş maşallahhhhh...Böyle haberleri duydukça insanın biten umudu yeşeriyor tekrar

Haber bekleyen arkadaşlarla dualarımmm, inşallah onlarr güzel haberlerr alırr...Bizim bebişler biraz daha bekletmek istiyorlar demek bizi, biraz fazla nazlı çıktılarrr :)
Haa bu arada özellikle Ayshn ve Aycenn merakla sizi takip ediyorumm bilesinizzzz

Canım hamileliğin hayırlı olsun senin tüp bebek tedavinin 3üde umutta mıydı?sizde problem neydi acaba?
Teşekkür ediyorum. Tedavimin sonuncusu umutta yapıldı ilk ikisi trabzonda bir merkezdeydi. Bizde problem pko ve varikosel.Aslında umuttaki tedavime mart ayında başladım ama progesteronum yüksek çıktı iptal edildi zaten ohss oldum bir süre hastanede yattım.Histereskopi Hsg SMEAR rahime çizik genetik testler pıhtılaşma faktörü bütün testlerim normaldi.18 yumurta toplandı 15 i donduruldu 6 sı çözüldü hepsi 5. Güne geldiler ikisi konuldu 4 ü tekrar donduruldu. Umutun embriyologlarından ve Ulun hocadan çok memnunum ben saçma sapan merkezlerde vakit para ve umut harcayan biri olarak söylüyorum

Umudunu kaybetmeden çok güzel canım, seni merak ediyodum hep biraz daha iyi göründün içim rahatladı. Inşallah senin de mucizen kendiliğinden gelir hiç beklemediğin anda.Yarın aycen, Perşembe de ben güzel haberler veririz inşallah. Desteğin için teşekkürler canım

Canm kardeşim üzülme hakkımzda hayırlısı olsun inşallah dualarımda olcan bizde anne olcaz bugünleri hatırlamıcaz inş

Canım ne güzel sizin embriyolar çok kaliteliymiş maşallah benim 2 transferimde umutta oldu 18 yumurtam tplandı 14 ü döllendi ve 4 tanesi 5. Güne geldi ilk transferim ohss den dolayı benimde ertelendi ve 4 gün hastanede yattım en sonunda ulun bey vücudumdan biriken suyu aldı ve biraz rahatladım benim için de çok kötü günlerdi Rabbim bi daha yaşatmasın sanırım sen de 18 yumurtayla ohss yaşadın peki sizde de sperm sayısı mı düşük biz de de varikosel var ama eşimin ameliyat olmasına gerek yokmuş bu arada senin rahme çizik neden atıldı histeroskopide mi yapılıyo bu işlem ve bunun için ne kadar ücret ödedin?şimdi nasılsın hamilelik nasıl gidiyo ? Rabbim en tez zamanda bebişlerini sana kavuştursun tatlım:))

NEGATİF
kızlar sonuc malesef negatif 11.gün 0.100 dün bıraz kötüydüm o yüzden haber veremedim eşimle şuan istnabul dışındayım bıraz kafa dağıtalım dedim çok iyi geldi.dünden daha iyiyim biliyorum zaman herşeyin ilacı. bakalım eşimi zor ikna etmiştim bu tedaviye zaman geçsin denermiyim denemazmiyim şuan inanın hiç bir fikrim yok.biliyorum her şey allahtan o dediğinde her şey olur o yeterki ol desin vakti ve zamanı değilmiş farkındayım ama içim öyle acıyoki kızlar anlatamam .rabbime dua ediyorum sabrını versin diye

Canm hakkınızda hayırlısı olsn rabbim tez zamnda sana ve hepimize nasip etsin inşallah bisüre bnce tedaviden uzak kal rahatlayın allahm gönlüne göre versn

çok üzüldümmm aycennn ...
pazartesi'yi bekleyemedin dimi canım sende...ama bu hissi en taze yaşayan biri olarak aycen sana bir öneri: bide kafaya takmayarak deneyelim dedik biz eşimle, hemen kendimize bir tur ayarladık... ara tatilde de bir umre düşünüyoruz inşallah allah nasip ederse...onun için sende kafa dağıtacak şeyler bul canım, biraz kafa dağıtmaya ihtiyacımız var bizim, bu olumsuz sonucu alan herkesinnnn.. çünkü hakketen zor bir süreççç.... düşündükçe düşündükçe insan içinden çıkamıyorrr, hatta isyana götürecekkk düşünceler bile geliyor insanın kafasına zaman zaman, onun için kafayı dağıtmaya çalış...

buda bizim imtihanımız, kimi anasıyla, kimi babasıyla, kimi malıyla, kimi çocuğuyla, kimi de bizim gibi çocuksuzluğuyla imtihan oluyor işte....rabbim inşallah bu imtihanımızı iyi bir şekilde verebilmeyi nasip etsinnn inşallahhhh....

bakara 153. ayeti çok severim:"siz ey imana ermiş olanlar! sarsılmaz bir sabır ve namaz ile yardım arayın.zira unutmayın, allah zorluklara karşı sabredenlerle birliktedir" diye yüce rabbimin müjdesi ve sözü var, bize düşen sabretmek ve yardım dilemek...

Canım
ben

Kızlar çokk çokkk geçmiş olsun hepinize Rabbim sabrımını verir inş. En azından sizde malzeme bol sperm var yumurta var maşallah kendinizi toplayınca tatbiki deniceksiniz yok öyle havlu atmak:) bide beni düşünün eşimin spermleri sadece ameliyatla bulunuyor bunda olmazsa belkide tamamen herşey bitecek sizler şanslı insanlarsınız böyle düşünün. Ben eşime bu günlerde evlat edinmekten bahsediyorum hani olur ümit kalmazsa diye hiçççç lafını bile etmiyor eşleriniz yeni tedavi için tabiki olumlu bakıcajlar ama tabi onlarda farkında olmadan çok yıpranıyorlar en güzeli bi süre dediğiniz gibi kafaları dağıtmak. Burayıda boş bırakmayın ama:)

Aycen Merhaba

İçinin ne kadar acıdığını ve neler hissettiğini anladığımı hissediyorum. Söylenen her sözün boş olduğunu ve belki de bazılarının daha çok can acıttığını da ...
Sabır ve olabildiğince oluruna bırakmak sanırım en az külfetli yol ...
Ümidimizi kesmemek durumundayız.
Sevgiler

Benim eşime de ameliyata gerek yok denilmişti. Sperm sayısı iyiydi ama morfoloji bozuktu.Rahime atılan çizik bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş şubat ayında trabzonda yaptırmıştım aslında histereskopi sırasında doktor kendisi uygun görmüş...Histereskopiye 400tl vermiştim çizik bedavaya geldi :) Bu gün 14. Günüm kan değerim 6094 çıktı iki keseyi de gördüm hızlı çıktı benim meleklerim:) Baş dönmeleri ve mide bulantıları başladı normal mi kafam çok karıştı??

Canım benim üzülme Allah büyüktür bende senin gibi her nagatiften sonra dediğim tek şey Allahım ya bana hayırlı bir evlat ver yadda bu sevgiyi benden al diye dua ediyordum seni çok iyi anlıyorum canım benim rabim sanada bana yaptığı gibi evladını bir anda versin sanada büyük süpriz olsun inşallah çok dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…