Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım benim de çok acıyordu hatta dediğin gibi kanıyordu bazen ben de çok sıkılmıştım yapmaktan bir kutu bittiğinde 10. Günümdü yaptırdım oyüzden kan testini gerçi şimdi pıhtılaşmaya yatkın çıktım Allah nasip eder de hamile kalabilirsem belki 9ay kullanıcam yeter ki hamile kalalım dimi her şeye katlanırız
Tatlım seni sorularım la umarım yormuyorumdur hakkını helal et fazla yumurta sendromu olduğun ay kaç yumurtan olmuştu acaba o zamankilerin kaç tanesi 5. Güne gelmişti bende de doz azalıcak ya şimdi gerçi doktor fazla azaltamam çünkü toplanan yumurtalar azalır dedi şans bizlerle olsun senin iğneli olarak kaçıncı denemen oluyor şimdi her iğneli deneme bir tüp bebek tedavisi oluyormuş ben 2 ayrı transfer yaşadım ama 1 tüp bebek oluyormuş çok şaşırtıcı dimi kendine dikkat et canım herşey gönlünce olsun dualarımdasınız: ))

doğru diyorsunnn canım... güzel haberler alalım da beklemek olsun yeter ki...

bu arada aycenn iyi kendine iğne yapabiliyorsun he, benim canım biraz tatlı heralde hayatta yapamam kendime eşim yapıyor benimkileri....bize ulun bey transfer öncesi başlattı bu iğnelere,heralde bende pıhtılaşma yatkınlığı çıktı ya...ilk günlerde rahat oluyordu,iğne kolayca giriyordu ve hiç morarma olmuyordu, ama son 4-5 gündür hem iğne zor giriyor, çok acıyor birde morarıyor benim de,,, acaba ilaç birike birike, yada tenimiz kalınlaştımı noldu iseee yapa yapa zorlaşıyor sonraları hakkatennn....

yaaa ben son transfer de 10. günde idrar testi yapmıştım, çift çizgi çıktı. birde test gününde kan tahlili yaptırdık ki beta 58. hemşire artabilir dedi 2 gün sonra tekrar istedi, değerim düştü tabii kide...
diyeceğimmm bu forumda okuyorummm bazıları idrarda hiç çıkmıyor kanda güzel ve yüksek değer çıkıyor, benim ki de zor olan idrarda çıkmasına rağmen kan değeri iyi değildi... 2-3 gün daha çok yer bitiririm kendimi, en iyisi birşey bilmedenn beklemek daha kolayy galiba...

şişkinliğin tutunma veya tutunmama ile ilgili olduğunu sanmıyorummmm ama bilmiyorumm da tabi... karnımdaki gerginlik harici hiçbir farklılık, belirti olarak sayabileceğim ufak bir değişiklik yok, bilemedim ki umutlarımı yitirem mi umutlanayımm mı, ne yapayımm... neyse ki çoğu gitti azı kaldı, cumartesi dananın kuyruğu kopacakkkkkkk...

bundan önce ki 3 tüp bebek kan tahlilini aynı hastanelerde yaaptırdım hep, koşullanma oldu galiba bende, artık o hastaneleri görünce hiç iyi duygular hissetmiyorumm, bu sefere aynı hastane mi kullansak acaba, belki pozitifff çıkarsa hastaneyle ilgili duygularım olumluya dönüşür bu vesile ileeeeee bilemedimmmmmmmmm

ayyyyy ne çok yazmışımmmm, yaw kafanı ağrıttımmm kusura bakma arkadaşm, tmm tmm durdumm artık, yazmayacamm daha...

Kızlar anladığım kadarıyla heyecan başlamış:) hadi hayırlısı olsun hepiniz için bende estrofem devam 18 kontrol var bakalım neler değişmiş:)

canım bu benim iğneli 3 denemem oldu.en cok 35 tane yumurtam oluşmuştu 2 tane kaldı biri 5.gün.biri6.güne kalmıştı

Canım benim;
İnşh güzel sonuçlar alıcağız..yürekten dua ediyorum.
buna hepimizin çok ihtiyacı var.

Kızlar anladığım kadarıyla heyecan başlamış hadi hayırlısı olsun hepiniz için bende estrofem devam 18 kontrol var bakalım neler değişmiş

Canım inşh güzel gelişmeler oluyordur seni merakla bekliyoruz.

kızlar beklenen oldu ve ben dün akşam adet oldum tam altı gün gec oldum bu ay

bu bazen psikolojik olabiliyor malesef işte...
bu kadar düşünce vücuttta şaşıyor...
ama her bayanda 6-7 ayda bir gecikme yada erken gelme şeklinde değiştirmiş adetini günü vücüt.

canım benim adet olmanda iyi ya olamasaydın hamilede olamasaydın başak bir sorun çıkmasından iyidir.
gene genel düzenine geçtin çok şükür.
Allahı tez zamanda naip etsin canım.

Canım benim nasılsın bizler iyiz çok şükür hata Dr izin bile verdi Sakarya karasudayıZ tatil yapcaz teyzesi

Merhaba hanımlar... Ağustosun 4 ünde transferim yapıldı, ulun hocanın hastasıyım. Sizlere umut olur inşallah ben bu gün güzel haberimi aldım 10. gün değerim 500 lerin üzerinde.. İnanın bu 10 gün psikopat olmadıysam daha sırtım yere gelmez. Çok zor çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç ağlama krizleri uykulardan sıçrayarak uyanmalar acayip rüyalar... Olumsuz düşüncelere yer yok hanımlar biliyorum düşünmemek elde değil ama ben bu yola her şey güzel olacak mantığıyla başladım stres bir başbelası!! Bu 3. Tüp bebek denememdi tek farkıysa pozitif olmam doktorunuza güvenin kendinize bebeğinize güvenin bol dua edin.Sizin için dua ediyorum herşey gönlünüzce olsun

canım ne güzel bir haber bu,değerin de çok güzel.Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı da nasip etsin.benim de 5.günüm bugün,böyle güzel haberler moral oluyor.

canım anlamadım dün yaptıgım iğne canımı baya yaktı.evet yapıyorum ama ilk yaptıgımda çok korkarak yaptım 1-2.3 derken alıştım canım benim babam şeker hastası kap ameliyatı oldugu zamanda insülünlerini ben yapmıştım ordan alışkınım

canım gözün aydın rabbim tamamına erdirsin.rabbim önce keseyi görmeyi sonra kalp atışlarını duymayı nasip etsin.darısı başımıza

hımmmm geçmiş olsunn babana canımmm, neyse az kaldı biraz daha dayanacağız artık

vuwwwww süperrrrrrrrr
benden 1 gün önce transferinnn olmuşşşş ne güzell süper bir değerin olmuşşşş, benmde yrn 10. günüm acaba test tarihimi beklemeyip yrn bende mi yaptırsam test aceppppppp
bu arada senin kaç embriyo transfer edilmişti.....hiç belirti yada farklılık oldumu bu bekleme sürecinde?...

merahaba arkadaşlar bende bugün UMUT tüp bebebkte transferimi yaptırdım şuan yatıyorum evde. 12 gün sonra hayırlı haberler almak dileğiyle dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Merhaba, hayirli olsun tedavin. Insallah mutlu haberi alirsin. Kac yumurtan toplanmisti, kaci dollendi ve tabii probleminiz neydi

Dun yumurta toplama islemi ile 10 yumurtam toplandi. Bugun aradilar. 2 tanesi dollenmis. Arayan kisi transfer iptalde edilebilir diye agzindan lacirdi. Bekliyeceklermis ellerindeki embriyolarin durumu iyiymis. Umut tup bebek hastanin morali bozulmasın diyemidir nedir insani yaniltiyor. yumurta kontraline gittigimde super super deniliyordu. Bugun butin umudum yikildi. Bekliycez artik insallah geriye kalan 2 embriyom saglikla gelisirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…