Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Merhaba hanımlar... Ağustosun 4 ünde transferim yapıldı, ulun hocanın hastasıyım. Sizlere umut olur inşallah ben bu gün güzel haberimi aldım 10. gün değerim 500 lerin üzerinde.. İnanın bu 10 gün psikopat olmadıysam daha sırtım yere gelmez. Çok zor çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç ağlama krizleri uykulardan sıçrayarak uyanmalar acayip rüyalar... Olumsuz düşüncelere yer yok hanımlar biliyorum düşünmemek elde değil ama ben bu yola her şey güzel olacak mantığıyla başladım stres bir başbelası!! Bu 3. Tüp bebek denememdi tek farkıysa pozitif olmam doktorunuza güvenin kendinize bebeğinize güvenin bol dua edin.Sizin için dua ediyorum herşey gönlünüzce olsun
Tebrikler canim, Allah kucagina almaya nasip etsin insallah:nazar: Ben de 10. Gun yapmistim testimi ve sonuc 400 kusurdu, su an ucuzlere hamileyim. Surprizlere hazirlikli ol derim, insallah ikizdir senin evlatlarin. Ilginc bir sekilde 13. Gun sonucum 800 kusurdu ben artisa gore tek bekliyordum :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kizlar, iste son hamisimiz :nazar: Yine pozitif umitli olmaktan bahsediyor. Muhip ve aycen hadi bakalim bir derin nefes alin ve butun negatif dusuncelerden arinin:KK19:

Merhaba hanımlar... Ağustosun 4 ünde transferim yapıldı, ulun hocanın hastasıyım. Sizlere umut olur inşallah ben bu gün güzel haberimi aldım 10. gün değerim 500 lerin üzerinde.. İnanın bu 10 gün psikopat olmadıysam daha sırtım yere gelmez. Çok zor çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç ağlama krizleri uykulardan sıçrayarak uyanmalar acayip rüyalar... Olumsuz düşüncelere yer yok hanımlar biliyorum düşünmemek elde değil ama ben bu yola her şey güzel olacak mantığıyla başladım stres bir başbelası!! Bu 3. Tüp bebek denememdi tek farkıysa pozitif olmam doktorunuza güvenin kendinize bebeğinize güvenin bol dua edin.Sizin için dua ediyorum herşey gönlünüzce olsun
Tebrikler canim, Allah kucagina almaya nasip etsin insallah:nazar: Ben de 10. Gun yapmistim testimi ve sonuc 400 kusurdu, su an ucuzlere hamileyim. Surprizlere hazirlikli ol derim, insallah ikizdir senin evlatlarin. Ilginc bir sekilde 13. Gun sonucum 800 kusurdu ben artisa gore tek bekliyordum :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kizlar, iste son hamisimiz :nazar: Yine pozitif umitli olmaktan bahsediyor. Muhip ve aycen hadi bakalim bir derin nefes alin ve butun negatif dusuncelerden arinin:KK19:

canım ne güzel bir haber bu,değerin de çok güzel.Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı da nasip etsin.benim de 5.günüm bugün,böyle güzel haberler moral oluyor.
Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için inşallah buradan senin de müjdeli haberlerini alalım Allahın izniyle...

canım ne güzel bir haber bu,değerin de çok güzel.Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı da nasip etsin.benim de 5.günüm bugün,böyle güzel haberler moral oluyor.
Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için inşallah buradan senin de müjdeli haberlerini alalım Allahın izniyle...

canım gözün aydın rabbim tamamına erdirsin.rabbim önce keseyi görmeyi sonra kalp atışlarını duymayı nasip etsin.darısı başımıza[/QUOTE
İnşallah şu keseyle kalp atışlarını bir görsem... Darısı başınıza dua ediyorum sizler için...

vuwwwww süperrrrrrrrr :KK9::KK9::KK9:
benden 1 gün önce transferinnn olmuşşşş ne güzell süper bir değerin olmuşşşş, benmde yrn 10. günüm acaba test tarihimi beklemeyip yrn bende mi yaptırsam test aceppppppp:confused::confused::confused::confused::confused:
bu arada senin kaç embriyo transfer edilmişti.....hiç belirti yada farklılık oldumu bu bekleme sürecinde?...
Ben biraz sabırsız davrandım dayanabilirsen bekle 12.günü. sonuç çıkar 10.gün ama yanıltıcı olabiliyor.Bana 5.gün 2 embriyo transfer edildi.İkiz gebelik olabilir dedi Ulun hoca ama keseyi görmeden kesin değil...Belirtilerim 7.günden sonra başladı ağlama krizleri, göğüs ve karın bölgemde damarlar belirginleşmeye başladı hafif kasık ağrıları,adet dönemlerimde çıkan sivilcelerden eser yoktu ayrıca tatlı krizleri de yoktu idrarım kokuluydu .... Gerçekten belirtiler kişiden kişiye değişiyor belirtiye takılmayın inşallah iyi haberler alacaksın dua ediyorum hepinize...

hımmmm geçmiş olsunn babana canımmm, neyse az kaldı biraz daha dayanacağız artık :KK66:
evet canım olsun inan sonu hayırlısı ise olumlu olursa inan dayanmaya razım
Dun yumurta toplama islemi ile 10 yumurtam toplandi. Bugun aradilar. 2 tanesi dollenmis. Arayan kisi transfer iptalde edilebilir diye agzindan lacirdi. Bekliyeceklermis ellerindeki embriyolarin durumu iyiymis. Umut tup bebek hastanin morali bozulmasın diyemidir nedir insani yaniltiyor. yumurta kontraline gittigimde super super deniliyordu. Bugun butin umudum yikildi. Bekliycez artik insallah geriye kalan 2 embriyom saglikla gelisirler.

canım ümidini yitirme lütfen rabbim ol dedikten sonra geri inan si boş inşallah güzel haberlerle alırsın

canım inşallah inşallah hayırlısı ile hayırlı sonuçlar alalım

Kızlar umutta tüp bebek denemeye karar verdim. Muayene için ilk ne zaman gitmem gerekiyor. Adetliyken mi yada yumurtlama tarihlerinde mi ?

Bu arada beninde dün umutta transfer im yapıldı kaldı on gün..beş yıl önce yine umutta bi kızım oldu allahın izniyle inş yine olur
Canım transferin hayırlı olsun sonu bebiş haberli olsun. Sizde sorun neydi acaba? Güzel haberlerini bekliyorum senin ve transferi olan tüm arkadaşların bu 2. Denemen sanırım ilk tedavin ve şimdiki nasıldı? Kaç yumurtan oluyo ve 5. Güne gelebiliyor? Ben bir türlü transfer sonrası rahat olamıyorum sanırım denemelerimin negatif olmasından kaynaklı olarak hakkımızda hayırlısı olsun

Dun yumurta toplama islemi ile 10 yumurtam toplandi. Bugun aradilar. 2 tanesi dollenmis. Arayan kisi transfer iptalde edilebilir diye agzindan lacirdi. Bekliyeceklermis ellerindeki embriyolarin durumu iyiymis. Umut tup bebek hastanin morali bozulmasın diyemidir nedir insani yaniltiyor. yumurta kontraline gittigimde super super deniliyordu. Bugun butin umudum yikildi. Bekliycez artik insallah geriye kalan 2 embriyom saglikla gelisirler.

Canım inşallah kalan yumurtalarınla transferin gerçekleşicek ve güzel haberlerini alıcaz senin kaçıncı denemen ve sizde problem neydi? Her şey gönlünce olsun..

Benim polikistik over ilk on beş toplandı iki tane koyuldu sene 2009 da şimdi bi kız om var ikinci 23 topladu 15 i döllendi iki tabe koydu ukun bey on gün sonra sonuç..stres tabiki var..ama hayırlısı elden gelen tek şey dua.cok meşakatli bi süreç.. umut umutsuzluk arası bi yol. ..Rabbim yüzünüzü güldürür inş

Kızlar bugün sabah gebelik testi yaptım tek çizgi maalesef:KK42::KK42::KK42::KK42:
birazdan da gidip kan verecem, sonuç olumsuz görünüyor yarını beklemeye hiçç gereke yokkk:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Canım inşallah kalan yumurtalarınla transferin gerçekleşicek ve güzel haberlerini alıcaz senin kaçıncı denemen ve sizde problem neydi? Her şey gönlünce olsun..
Esim azospermiydi. Gecen sene emre beyde ameliyat oldu. Benimde hashimatom var. Hashimatodan dolayi sol yumurtaligim yasitlarima gore iyi degilmis. Ilk tedaviyi aralikta yaptirdik. 15 yumurtam toplandi. 7 si dollendi. 2 si transfer edildi. Digerleri kaliteli olmadigi icin atildi. Sonuc negatif.
Ikincisine uzun protokolle bu ay basladik. Kontrollerde oooo super diyordu ulun bey. 10 yumurta toplandi. 2 tanesi dollenmis sadece. Bugun 2. Gun aradilar beim embriyolar bolunmemis. Transfer iptal. O kadar canim sıkıldı ki.
Bir daha umutta denemek istemiyorum. Orda dondurulmus spermlerimiz var. Onlari nasil baska gastaneye nakledebiliriz. Bilen var mi?

X