- 7 Şubat 2014
- 541
- 617
Tebrikler canim, Allah kucagina almaya nasip etsin insallah Ben de 10. Gun yapmistim testimi ve sonuc 400 kusurdu, su an ucuzlere hamileyim. Surprizlere hazirlikli ol derim, insallah ikizdir senin evlatlarin. Ilginc bir sekilde 13. Gun sonucum 800 kusurdu ben artisa gore tek bekliyordumMerhaba hanımlar... Ağustosun 4 ünde transferim yapıldı, ulun hocanın hastasıyım. Sizlere umut olur inşallah ben bu gün güzel haberimi aldım 10. gün değerim 500 lerin üzerinde.. İnanın bu 10 gün psikopat olmadıysam daha sırtım yere gelmez. Çok zor çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç ağlama krizleri uykulardan sıçrayarak uyanmalar acayip rüyalar... Olumsuz düşüncelere yer yok hanımlar biliyorum düşünmemek elde değil ama ben bu yola her şey güzel olacak mantığıyla başladım stres bir başbelası!! Bu 3. Tüp bebek denememdi tek farkıysa pozitif olmam doktorunuza güvenin kendinize bebeğinize güvenin bol dua edin.Sizin için dua ediyorum herşey gönlünüzce olsun
Kizlar, iste son hamisimiz Yine pozitif umitli olmaktan bahsediyor. Muhip ve aycen hadi bakalim bir derin nefes alin ve butun negatif dusuncelerden arinin