Zemheri28 Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2016 382 271 103 4 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Zemheri28 #21 Edanursunny1 .!.: Gerçekten tam bi odun çamaşır bulaşık yemek yapmayın bu adama ne iş yapıyorsun diyordun bak gerçekten yapmıyorum diyin Genişletmek için tıkla... Deneyecem birgun sadece bu mu Boyle diye merak ediyorum evde olsem gece geldiginde haberi olacak insan niye Boyle umursamaz olur bu kadar anlamiyorum
Edanursunny1 .!.: Gerçekten tam bi odun çamaşır bulaşık yemek yapmayın bu adama ne iş yapıyorsun diyordun bak gerçekten yapmıyorum diyin Genişletmek için tıkla... Deneyecem birgun sadece bu mu Boyle diye merak ediyorum evde olsem gece geldiginde haberi olacak insan niye Boyle umursamaz olur bu kadar anlamiyorum
Matchteacher Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Eylül 2018 1.401 1.782 63 29 4 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Zemheri28 #22 Başından beri bu şekilde miydi peki
Zemheri28 Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2016 382 271 103 4 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Zemheri28 #23 Edanursunny1 .!.: Başından beri bu şekilde miydi peki Genişletmek için tıkla... Onceleri bu kadar degildi sonradan iyice degisti nisanliyken kiskanc degisik saate bir arardi
Edanursunny1 .!.: Başından beri bu şekilde miydi peki Genişletmek için tıkla... Onceleri bu kadar degildi sonradan iyice degisti nisanliyken kiskanc degisik saate bir arardi