Ta kendisi cozum bulamiyorum bir turluVurdumduymaz biri sanırım sinir bozucu
Ayrilmayi dusundum ama tek basimayim zamana biraktim sartlarimi biraz daha duzeltirsem beklemeyecegim hicSevilmiyorsunuz. Ağlamayı bırakıp ayrılacak mısınız ayrılmayacak mısınız ona karar verin. Ayrılmayacak iseniz siz de onu umursamamayı öğrenin.
Annemler cok uzak ayni yerlerde degiliz bazen onu da yapiyorum Sen ne karistiriyorsun diyor yok birsey benimde ozelim olamazmi dedim baska birsey demediSüslenın çıkın gezin bi arkadaşınıza annenize gidin her gün ama gezmeye gidiyormuş gibi yapsanız bile olur yemek yapmayın sürekli telde biriyle mesajlaşıyor gibi yapın kocanızı da umursamayın görsün vurdum duymaz kimmiş
Tesekkurler deneyecegimO nasılsa siz de öyle olun. Aramayın geç olduğunda. Bu sefer şaşırsın ne oldu da aramadı desin. Kendi işimize gücünüze bakın. Keyfinize bakın. Mutsuz görünmeyin ağlamayı da bırakın. Biraz merak duysun. Biz kadınlar bazen o kadar tekdüze oluyoruz ki adamlarda heyecan kalmıyor. Takmayın, takmadıkça düzelecek.
Demesin siz devam edin yılmayın bence kursa yazılın yanı eşinizi odak noktasından çıkarın bakalım ne olacak Rabbim mutlulugunuzu artırsın huzur versinAnnemler cok uzak ayni yerlerde degiliz bazen onu da yapiyorum Sen ne karistiriyorsun diyor yok birsey benimde ozelim olamazmi dedim baska birsey demedi
Insallah biktim boyle olmasindan bende mutlu olmak istiyorum artik duzelir umarimDemesin siz devam edin yılmayın bence kursa yazılın yanı eşinizi odak noktasından çıkarın bakalım ne olacak Rabbim mutlulugunuzu artırsın huzur versin
Ağlamayın öncelikle çünkü değ-mez.Ayrilmayi dusundum ama tek basimayim zamana biraktim sartlarimi biraz daha duzeltirsem beklemeyecegim hic
2 cocuk olunca zaman zor ayiriyorum onuda yemek yapmakla geciyor aksam eve gelince ne isin var yatiyorsun evde diyor cocuklarin okulu ters taraflarda gotur getir uzun zaman saat 7 de kalkiyorum 12 de zor yataga gidiyorum ama bunu gozu gormuyorValla bu erkekler dünyayı kendı merkezleri etrafında dönüyor sanıyorlar gösterin ona gücünüzü süslenın kendinizi sakın salmayın güçlü kadın her zaman bakımlı ve mutlu gözükür
Dogru hersey onun istedigi gibi olmamaliİnşAllah güzel haberlerinizi alırız o sizi istesin siz onu istemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?