Umudunu Yitirenler Okumasin

canım işte eğer dr bir merkezde çalışmıyorsa sadece anlaşması varsa olmuyor seninle tam olarak ilgilenmiyorlar
osamn beyle sadece kısa bir konuşmamız olmuştu hani işine aşık dr gibi gelmişti bana
ramazan bey beimde bir transferimi yapmuştı
fazla konuşmayan dr beni çok tatmin etmemişti mizacı
şimdi nereye karar verdin hangi dr ve hangi merkez
seninle özel mesajlaşmam mümkünmü
yaşadığım bir olayı anlatacağım

canlarım nerelerdesiniz sizlerel atık karşılaşamıyoruz
merak ederim ben arkadaşlarımı
iyi olun ve bizlere güzel haberler verin
inşALLAH

selamm canımm ne güzell aslında merakk edilmekk aramakkk ve aranmakkkk arkadaşlıkk güzell seyyy inş dediğin gibi herkess ıyıdırr tatil havası varr yaa bazen girmekkk zorrr .....inş herkesinn güzel haberleri olurrr vermekk içinnnnn ben de çikicammm tatilee hepinizee güzell tatilllerrrrbeyninizi boşaltmakkk ve rahatlamakk içinn

evet ya herkes bıraktı stede kuş uçmuyor neden böyle oldu
benim de cnm sıkılıyor bari yakın olsaydık buluşmalara giderdik

mumudihaba merhaba nasılsın? bişey sormak istiyorum sen bebeklerini kaybetmişsin. nedenini öğrenebilir miyim? bende ikiz bekliyorum ve çok korkuyorum hani önlem alabileceğim bir konuysa diye. kusura bakmazsan tabi hatırlatmak ve üzmek istemem seni canım.

nezaketin için teşekkür ederim canım
üzülmemeye çalışıyorum gelgitler yaşıyorum
rahim ağzı yetmezliği varmış yani dikiş atılması gerekiyormuş

kaç aylık hamişsin

sevgili mumudihaba;aynı şekilde bende ramazan beyden bir tatminlik edecek kelime duymadım.sadece hoşgeldiniz ve yumurta toplama ücretini bilmem kaç dolar dı işte osman hocaya verdiniz mi dedi.sonra da transferi yaptı o kadar.
memorial ve alman hastanesiyle görüştüm c.tesi günü.memorial in tamamen ticari olduğu kanısını taşıdım.nur dokuzeylül eşime tese diyor.(eşimin spermi var hareketliliği %60 zaten microda 1 sperm bile yeterli).alman hastanesindede halit bey'' hsg'yi biz farkli bir şekilde yapıyoruz.rahim filmi çekelim.kromozam tahlilini yenileyelim ,bazen genetik labaratuarlarda farklı hatalar olabiliyor dedi.''tüm bu tahlillerin sonucu alındıktan sonra tekrar konuşma yapıcaz ve o zaman kararımı vericem canım.haberdar ederim.TÜM YAŞADIKLARIMI HERKESE YARDIMCI OLMAK İÇİN PAYLAŞMAYA HAZIRIM.özelden nasıl yazılıyor bilmiyorumm

rabbim yardımcımız olsun çok zor yaşadıklarımız

özelden mesaj yazmak için nikini tıklıyorsun özel mesaj var ordan yolluyorsun

ya agzına saglıkk ayy çok duygulandmmmm inşş canmmm birsürüü çoçgun olurrr ewt söyledklern çok dogruuuu benm 2 aylık bebegmde dünyalara bedeldiiii ama şimdi yokkk umudugumu hiç bir zamn yitirmedimmmmmmm ve yitirmeyelim arkdaşlar rabbm büyükkk

inşALLAH canım birgün bizlerinde küçük melekleri olack
umudumuzu yıtımemek için rabbim yardım etsin

nezaketin için teşekkür ederim canım
üzülmemeye çalışıyorum gelgitler yaşıyorum
rahim ağzı yetmezliği varmış yani dikiş atılması gerekiyormuş

kaç aylık hamişsin

çok geçmiş olsun canım. allah en kısa zamanda tekrar bebişlerine kavuşmayı nasip etsin. bende 17 haftalığım.bu konu benide çok korkutuyor.çok duydum böyle senin gibi.peki bunun bir önlemi yokmu acaba? ben her gittiğimde doktor bakıyor rahim boyuna falan erken teşhisi yok mu?birden bire mi oluyo açılma? ben bir önlem alamaz mıyım acaba?:uhm:

CANMI EĞER NORMAL ULTRASYONDAA GÖZÜKMÜYORSA
VAJİNAL ULTRASON GEREKİYOR AMA HER ZAMAN ANLAŞILMIYOR
SENİN ŞİKAYETLERİNDENDE ANLAŞILIYOR
MESELA DURUP DURURKEN ÇOK ŞİDDETLİ KANAMA
AĞRISIZ KANAMA YADA DOĞUM SANCISI GİBİ ÇOK ŞİDDETLİ AĞRI

SEN DR GÜVEN ONLAR HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİYORLAR
ZATEN ÖYLE BİRŞEYDEN ŞÜPHELENSE ÖNLEM ALIR
AĞIR İŞ YAPMA CNM ÇOK YÜRÜME coksekeriremsu

canım çok teşekkür ederim. bilgilendirdin beni.her gittiğimde bakıyor boyuna falan gayet iyi diyor. zaten şimdide 2 haftada bir çağırmaya başladı. tedbir olsun diye herhalde.şimdilik bir şikayetim yok benim ama ama olsada herhalde iş işten geçmiş olur.allah esirgesin hepimizi. hakkımızda hayırlısı olsun.

canım telaş etme ama doktora sık sık gıt inş bışeyy olmazz çok zorr tabıı normall tedırginn olmann zaten ultrasonda rahım uzunluğu ölçülüyorrr herşeyy gönlünce olss

içini ferah tut kafanı fazla böyle şeylere yorma güzellikleri düşün
bizlerin yapması gereken tedbiri alıp gerisini ALLAHc.c. bırakmaktır
onun dilediği ve istediği olur bizler için en hayırlısını yaşamamız için
tevekkülden başka yapacak birşey yok

herşey gönlünce ve hayırlısıyla olsun cnm

çok teşekkür ederim arkadaşlar.iyiki varsınız. allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. inşallah günün birinde hepimiz bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız.

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar merhaba 3 saat önce transferim yapıldı...yeni eve geldimm ama transfer sırasından bu yana hala ağlamaktayımm çünkü doktorumun ve embiryologumun hiç ümidi yokk sadece iş olsun diye transfer yapıldı inannınn kendimii buraya zor attım çünkü şu anki ruh durumumu anlıyabilecek kimsemm yokk ..içimden dinlenmek bile gelmiyorr ...uyanır uYanmaz dr um beni odasına aldı ve konuştukk daha transfer bi kaç saat olmasına ragmen eşimi başka doktorlara yönlendirdi...hatta kıbrıstaki sperm bankalarını bile önerdii.. yani anlayınki durumum ne kadar ümitsizz kendimi şu an okadar kötü hissediyorum ki anlatamammm o 12 günlük heyacanı bile yaşayamayacagım maleseff... ben bu kötü günlerin acısını yaşıyorum şu an...ALLAH HİÇBİRİNİZE YAŞATMASINNN SAG SAĞLİM BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA VERSİN İNŞ....

Canım kesinlikle umudunu kaybetme, Allahtan ümit kesilmez, kaç emriyo transfer edildi?, transfer olduğuna göre biraz ümit var demektira.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…