Umudunu Yitirenler Okumasin

canım hiç üzülme rabbimin gücü kudreti büyük yoktan var eder
ol dese olur hiçççççççççççççççççççç
üzme kendini ne de olumuz düşünme sadece yaradana sığın

ÇOK SAĞOL CANIM ZATEN ALLAHA SIĞINMAKTAN BAŞKA YAPACAK HİÇBİRŞEYİM YOK İNŞALLAH MELEKLERİMDEN AYIRMAZ BENİ :1no2::1no2:

civcivcim nasılsın canım

saol canımm galiba biraz daha iyiyimm artık napayımm allahın taktirine bıraktımm ve normal hayata dönmeye karar verdimm....yatarak daha çok stres yapıyorum zaten allah isterseee ben ne yaparsam yapayımm onlar tutunur yada tutunmaz nasip artıkk ama çok kendimii sersem gibi hissediyorumm belkide kendimi kandırıyorumm bilmiyorumm ya ni ne düşündüğümü bile :1no2::1no2:

tahlilin ne zaman,ayy amma sordum şimdi bak stres yaparsan bozuşuruz no panik no stres okeymi canımdön normal hayata,bırak beynini kemirip durmasın artık seni...rahat ol canım mutlu ol yalnız kalmamaya çalış kafayı yemezsin böölece canım anladın sen .....

:dance:civcivim haaa unutmadan moralin düzeltince hani biran önce yapıcanya o zaman geldiğinde kendini süper hissedicen kısımmm ..bu garantili yol denenmişinden hani.....bi ricam daha olucaaak şu ruh halini değiştir neşeli mutlu yap.....bi dene...dene.. dene...bak kendini iyi hissedip mutlu olduğun an herşey positif yönde değişicek inan bana canım....... lütfen ..lütfennn...denermisin ben başarıcağına öyle bir inanıyorumki sende bunun doğruluğunu görüceksin tatlım....şööölee bi silkeleeennnn...hadii,, bakemm.........:lepi: :enbuyukkk:

Şenizat şu korkuları bak bebişlerin içerde......korkular dışarıda.......at onları.....at....at....çok uzağa at......sana yaklaşamasınlar......Şeniz

canımsınn keşke elimde olsada hep mutlu olabilsemm meleklerimin varlığını düşünebilsemm ama olmuyor olmuyorr :1no2::1no2: bu arada ben ttaile çıkmayı düşünmüyorum zaten evdeyimm bu moralle tatil falanda sarmaz beni senağlamasenağlama

aaaaaaaa........ben burda boşunamı cozutuyom gıııızzzz civcivim......nirdesiiinnn.......???.........

canım yaa şımardım biraz kusuruma bakma sen,burda kimseyi şahsen tanımıyorum ama hepinizi çook seviyorum,kimseyi senin gibi üzgün görmek istemiyorum da ondan böle saçmalamam......biraz elinde canım.....NOLURSUN ÜZÜLME TOPLA KENDİNİ İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN dimi,sen iste herşey çok güzel olur,Yaradanımız merhametlidir kaldıramıycağımız yük vermez bize hayırlı olanı istemeliyiz....Şeniz

haklısın canımm elimden geleni yapacağımm umarım yarın daha iyi olurumm ..peki en erken kaçıncı gün kan testi yaparsam belli olur tabi az bi ihtimal bile olsaaa

civcivim dinle beni şu ruh halin yazıyo ya değiştir onu tatlım ne o hayalet gibi mor bişii.......çirkin şeyi değiştir hadi canım neşeli yap buda bir adım bekliyorumm....

10. günden önce yapma kullandığın ilaçlar etkileyebilir yanlış sonuç verebilir diye biliyorum ama bilen arkadaşlar varsa lütfen bi yardımcı olun,mumudihaba burdaydı az önce onasoralım..

10. günden önce yapma kullandığın ilaçlar etkileyebilir yanlış sonuç verebilir diye biliyorum ama bilen arkadaşlar varsa lütfen bi yardımcı olun,mumudihaba burdaydı az önce onasoralım..

bende öyle biliyorum canım ama bazı arkadaşlar eger varsa kanda 2 günü bile belli olabiliyor diyorlarr..ben 4.gün yani pzt yaptırmayı düşünüyorumm acaba hata mı yaparımm CADIARZU

bende öyle biliyorum canım ama bazı arkadaşlar eger varsa kanda 2 günü bile belli olabiliyor diyorlarr..ben 4.gün yani pzt yaptırmayı düşünüyorumm acaba hata mı yaparımm CADIARZU

4.gün çok erken bence 4. gün test yaptıranı hiç duymamıştım.....bu dr ların bildiği bişey var elbet ki 12 gün demişler dimi canım bence biraz sabret bebişlerinle birlikte olduğun vakitlerin tadını çıkarmaya çalış,buda bişeydir tatlımfaydası olur zararı olmaz,ALLAH büyük bizide sevindirecek bak görürsün söölemedi deme...a.s

sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeyzaten bende hiç duymamıştımm....ama ne bilim sabırsızlıkk iştee...haklısın yaa ben zaten 2 gündür kendimi çok yıprattım gözlerim hala şiş napayımm ağmaklada elime geçen bişey yokk mecburen beklicemm artıkk hayırlısı ALLAHTAN YAZMIŞSA ZATEN OLACAK AMA YAZMAMIŞSA BEN KENDİMİDE PARÇALASAMM OLMAYACAKK YA SABIRRR DİYORUMMM ARTIKK:1no2::1no2::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…