- 4 Haziran 2008
- 4.187
- 4
- 43
- Konu Sahibi mumudihaba
Inş vardir canim 3 tane embriyo transfer edildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba mumiciğim, tatilden dönmüşsün, ben uzun zamandır pc deki arızadan dolayı nete giremedim, nasılsınız görüşmeyeli?a.s.
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar merhaba 3 saat önce transferim yapıldı...yeni eve geldimm ama transfer sırasından bu yana hala ağlamaktayımm çünkü doktorumun ve embiryologumun hiç ümidi yokk sadece iş olsun diye transfer yapıldı inannınn kendimii buraya zor attım çünkü şu anki ruh durumumu anlıyabilecek kimsemm yokk ..içimden dinlenmek bile gelmiyorr ...uyanır uYanmaz dr um beni odasına aldı ve konuştukk daha transfer bi kaç saat olmasına ragmen eşimi başka doktorlara yönlendirdi...hatta kıbrıstaki sperm bankalarını bile önerdii.. yani anlayınki durumum ne kadar ümitsizz kendimi şu an okadar kötü hissediyorum ki anlatamammm o 12 günlük heyacanı bile yaşayamayacagım maleseff... ben bu kötü günlerin acısını yaşıyorum şu an...ALLAH HİÇBİRİNİZE YAŞATMASINNN SAG SAĞLİM BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA VERSİN İNŞ....
canım hiç üzülme rabbimin gücü kudreti büyük yoktan var eder
ol dese olur hiçççççççççççççççççççç
üzme kendini ne de olumuz düşünme sadece yaradana sığın
civcivcim nasılsın canım
ÇOK SAĞOL CANIM ZATEN ALLAHA SIĞINMAKTAN BAŞKA YAPACAK HİÇBİRŞEYİM YOK İNŞALLAH MELEKLERİMDEN AYIRMAZ BENİ :1no2::1no2:
canımsınn keşke elimde olsada hep mutlu olabilsemm meleklerimin varlığını düşünebilsemm ama olmuyor olmuyorr :1no2::1no2: bu arada ben ttaile çıkmayı düşünmüyorum zaten evdeyimm bu moralle tatil falanda sarmaz beni senağlamasenağlama
canım yaa şımardım biraz kusuruma bakma sen,burda kimseyi şahsen tanımıyorum ama hepinizi çook seviyorum,kimseyi senin gibi üzgün görmek istemiyorum da ondan böle saçmalamam......biraz elinde canım.....NOLURSUN ÜZÜLME TOPLA KENDİNİ İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN dimi,sen iste herşey çok güzel olur,Yaradanımız merhametlidir kaldıramıycağımız yük vermez bize hayırlı olanı istemeliyiz....Şeniz
civcivim dinle beni şu ruh halin yazıyo ya değiştir onu tatlım ne o hayalet gibi mor bişii.......çirkin şeyi değiştir hadi canım neşeli yap buda bir adım bekliyorumm....
10. günden önce yapma kullandığın ilaçlar etkileyebilir yanlış sonuç verebilir diye biliyorum ama bilen arkadaşlar varsa lütfen bi yardımcı olun,mumudihaba burdaydı az önce onasoralım..
bende öyle biliyorum canım ama bazı arkadaşlar eger varsa kanda 2 günü bile belli olabiliyor diyorlarr..ben 4.gün yani pzt yaptırmayı düşünüyorumm acaba hata mı yaparımm CADIARZU
4.gün çok erken bence 4. gün test yaptıranı hiç duymamıştım.....bu dr ların bildiği bişey var elbet ki 12 gün demişler dimi canım bence biraz sabret bebişlerinle birlikte olduğun vakitlerin tadını çıkarmaya çalış,buda bişeydir tatlımfaydası olur zararı olmaz,ALLAH büyük bizide sevindirecek bak görürsün söölemedi deme...a.s