-
- Konu Sahibi mumudihaba
evet amin arkadşım aminn ,yuce rabbım hepımızde bebk sahıbı olmayı nasıp edr ınşllh. bnde 3 sefer tupbebek denedım ama olmadı sonuncusu zaten hatırlamak bıle ıstemıyorum azdaha oluyodum nyse yınde umudmu yıtirmedım allh buyuk ınşllh bızde nasıp eder inşllh bugunlerde allhın ıznıyle gececek ve bebek sahbı oldgumuzda bu gunlerı yasamamıs gbı olcaz, bebeklermıze sarıldgımzda sadece tek dusndgumuz mutluluk ve sevınc olcak inşlh yuce rabbım herkse nasıp etsın.
evet amin arkadşım aminn ,yuce rabbım hepımızde bebk sahıbı olmayı nasıp edr ınşllh. bnde 3 sefer tupbebek denedım ama olmadı sonuncusu zaten hatırlamak bıle ıstemıyorum azdaha oluyodum nyse yınde umudmu yıtirmedım allh buyuk ınşllh bızde nasıp eder inşllh bugunlerde allhın ıznıyle gececek ve bebek sahbı oldgumuzda bu gunlerı yasamamıs gbı olcaz, bebeklermıze sarıldgımzda sadece tek dusndgumuz mutluluk ve sevınc olcak inşlh yuce rabbım herkse nasıp etsın.
Merhaba kizlar AMIIIIIIIIIIIIIn dualarimiz kabul olsun! Allahim buyuktur.Umudumuz kesilmesin.Allahim hamile kalarak bebislerimizi elimize almayi nasip etsin!
inşALLAH canım
unudunu yitirmmiş olman pozitif düşünüyor olman senin için avantaj
hepimiz öyle olsak zaman zaman gelgitler yaşasakta umudumuzu kaybetmemeliyiz
canım sende çok üzücü şeyler yaşamısşın yüce mevlam tekrarını yaşatmaz inşALLAH
çok geçmiş olsun geçirmiş olmakla kalırız bu üzücü günleri hepimiz inşALLAH
9 YILLIK EVLİYİ 3 TANE CANIMDAN CAN GİTTİ 4-5 AYLIK BEBKLERİMİ KAYBETTİM EN SON 6 AY ÖNCE YAPTIM DÜŞÜK.UMUDUMUN BİTTİĞİ YER DİYE BİRŞEY DÜŞÜNMÜYORUM ALLAH(C.C) BANA SAĞLIK GÜÇ VERİRSE BİR BAŞKA DENEME BİR BAŞKA TEDAVİ VE EN SONUN DA MELEKLERİME KAVUŞTUĞUM GÜN GELECEK İNŞALLAH.DİKKATINIZI ÇEKİYORUM BİR TANEDE DEĞİL BİR ÇOK BEBĞİM OLSUN İSTİYORUM ALLAHIM NE OLURSUN BANA SAĞLIK VER MORALİM HİÇ BOZULMASIN UMUDİM HİÇ BİTMESİN ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,BURADAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIMI ÇOK İYİ ANLIYORUM SİZİ ANLAYAN SADECE SİZ SİNİZ BAZEN EŞİNİZİN BİLE SİZİ TAM ANLAMADIĞI ZAMANLAR OLUR AMA SİZİN YAŞADIKLARINIZI YAŞAYAN ANÇAK ANLAR DÜŞÜK YAPMIŞSINIZDIR, GEŞMİŞ OLSUNA GELİRLER OLSUN GENÇSİN YİNE OLUR CANINI SIKMA ÜZÜLME DERLER AMMA HENÜZ 4-5 AYLIK BİR BEBEK SİZİN İÇİN NİÇE BABAYİĞİTLER KADAR YAĞIZ DELİKANLIDIR ONUN İÇİN SİZLERİ ÇOK İYİ ANLIYORUM LÜTFEN HİÇ UMUDUMUZU YİTİRMEYELİM VE HEPİMİZ MELEKLERİMİZE KAVUŞALIM YOLA DEVAM KIZLAR HAYDİ:asigim::asigim:
arkadaşlar benim anlamadığım bi şey var.klinikte yada başka bi yerde karşılaştığım bazı insanlar var.tüp bebekten açılıyo konu.allah göstermesin diyorlar ;ben dayanamam,duygusalım ,kaldıramam,psıkolojık olarak yıpranırım diyorlar.anlamıyorum. ben dayanırmıyım,ben duygusuzmuyum,ben yıpranmadım mı.bu nasıl bi ikilem.gelelim burdan alıcak derse;hiç birimiz bu tedavileri yaşamayı istemezdik biz de insanız,bize de zor geliyor bu süreç,biz de duygusalız.LÜTFEN BÖYLE DAVRANANLAR VARSA ARAMIZDA OTURUP BİR DÜŞÜNSÜN.BUNU SÖYLEYENLER İLK DENEMEYİ YAPMAYANLAR AMA OLSUN.ÇEVRESİNDE VARSA BÖYLE BİRİ ONUDA UYARSIN.keşke hepimizinki ilkinde tutsa.arkadaşlarım kimseye laf söylemek değil amacım içimi boşattım.allah kimseye yaşatmasın.kız kardeşimin bebeğini (15 günlük)severken için acıyor.öyle tatlı ki bu bebiş.kokusu öyle güzel ki......ben sadece 5-10dk gidebiliyorum.kimseyle karşılaşmamaya,sorulara cevap vermemeye çalışıyorum.bu çok acı..............................
cennet kokulum canım senin dr kimdi
kaçıncı deneme olacak kısmetse
canım ya benim de zamanım azaldı ya cok heycanlıyım bizizm bi komşu armagan beye tüp bebek yaptırmış ilkinde de tutmuş böyle haberleri alınca daha cok seviniyorum BURSA TÜP BEBEK MERKEZİ İÇİN TABİKİ İŞİN İÇİNDE ÖZER KUTLUDA VARRRRRRRRRRRRRR