- 13 Mart 2008
- 967
- 8
-
- Konu Sahibi mumudihaba
Aysenurcim adresi aldim Allah razi olsun.
Mumudihabacim nasilsin? temizlik bitti mi? Bol-bol dua edermisin Insallah herseyin hayirlisi. opuyorum
Sungercim nasilsin coktan yoktun. Suan I-netten arastiriyorum ve gorusmeyi yada mail gondermeyi dusunuyorum. Bir dr dusuncesini almayi bir muayne olmayi dusunuyurum.Ama Turkiyeye ne zaman nasip onu bilemiyorum Eylule kadar gidemeyebilirim azindan gorusecegim.
Bu dr istedigi zaman ulasmak kolay mi? hastayla iliskisi nasil? Tahlilleri cok mi yaptirir? bazi dr oyle tahliller yaptirir sasirirsin bazisi onemli diyenleri ister bu da onemli buna ne dersin?
Tedaviler e devam ediyormusun? Sevindirecek haber var mi? Nasil gidiyor?
Allahim bize yardimci olsun.
Rahim filmini aynen tupleri cektigi gibi mi yoksa karistirdim mi? Guzel bir haberdi ...(Sungere)
Mumudihabacim aksam ustu kendime geldim.herkezden eylul gelsin bir kacacagim Insallah.Uzak durmam gerekir durmadan beni suclayip uzuyorlar beni kucucuk cocuk gibi her dediklerini yaptirmak istiyorlar.Durun bu benim dunyam karismayin uzaklasin yoksa hic konusmam dedim. sonra gulmekten kendimi alamadim....
Birkac gun konusmamayi bir basarsam.Ama nerde bu karakterle 5 dk surmes.....
OPUYOrum.gorusmek uzere
insallah isteyen herkesin olacak birgun yeterki sabirli ol ve bekle isyan etme allahim verir
Sungercim Nasilsin?
Dusunuyorum artik nelr yapilir onlari kendim de dr isteyecegim herseye bakmalarini istiyorum zaten dr yuzunden fazla zamanimi kaybettim. Canim eger usenmesen anlatirmisin yaglama yikama nedir?anlatirmisin? ilk defa duydum. Gorusmek uzere....