Umudunu Yitirenler Okumasin

Merhaba kizlar!
Mumudihabacim nasilsi? Guzel duan icin Allah razi olsun. Allahin yardimina cok-cok ihtiyacim var.
Canim dr bana once gun ara geleceksin bakacagiz dedeiler dun 10 gun sonra demis. Yeni de mi gitsem ariyorum ulasamiyorum. Bu agri tabi dayanabilecegim de ama degisik sekilde oluyor. Cok korku var rahime birsey olurda cocuk sahibi olmayacagim gibi dusunce kafami hurcaliyor..

Umut Fakirin Ekmek Kapisiymiş
Bizim Gibi Bebek Fakirlerinin Umutlari
Tedaviler Ve Herşey Yolunda Giden Güzel Süre
Herşeyin Bir Zamani Var Beklemekten Başka Care Yok
Elimizde Olan Sadec Koskocaman Hiççççççççç
Neden Deme şansimiz Bile Olmayacak çünkü Bizler Umutlari Ellerinden Kayip Giden Fakirleriz Umut Fakiriyiz

Yaaaaaaaaaaa çokkkkkkkk üzülüyorum Bizim Için Güzel Günler Geldiğinde
Bugünleri Anlatip Gülecekmiyiz

Inşallah Yüce Rabbim Inşallah

Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Amin canim Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet amin arkadşım aminn ,yuce rabbım hepımızde bebk sahıbı olmayı nasıp edr ınşllh. bnde 3 sefer tupbebek denedım ama olmadı sonuncusu zaten hatırlamak bıle ıstemıyorum azdaha oluyodum nyse yınde umudmu yıtirmedım allh buyuk ınşllh bızde nasıp eder inşllh bugunlerde allhın ıznıyle gececek ve bebek sahbı oldgumuzda bu gunlerı yasamamıs gbı olcaz, bebeklermıze sarıldgımzda sadece tek dusndgumuz mutluluk ve sevınc olcak inşlh yuce rabbım herkse nasıp etsın.

evet amin arkadşım aminn ,yuce rabbım hepımızde bebk sahıbı olmayı nasıp edr ınşllh. bnde 3 sefer tupbebek denedım ama olmadı sonuncusu zaten hatırlamak bıle ıstemıyorum azdaha oluyodum nyse yınde umudmu yıtirmedım allh buyuk ınşllh bızde nasıp eder inşllh bugunlerde allhın ıznıyle gececek ve bebek sahbı oldgumuzda bu gunlerı yasamamıs gbı olcaz, bebeklermıze sarıldgımzda sadece tek dusndgumuz mutluluk ve sevınc olcak inşlh yuce rabbım herkse nasıp etsın.

AMİN inşallah ALLAHIM inşallah bizlerede hayırlı evlatlar nasip eder ben inanıyorum ki bezlerinde bebişleri olacagına unutmayalımki umutsuzluk bizleri yıkar yıkılmamak için umutlu olmalıyz herşeye ragmen herşeyin hayırlısı yüce rabbimizden ALAHIM bizleri sevindirir inşallah

Merhaba kizlar AMIIIIIIIIIIIIIn dualarimiz kabul olsun! Allahim buyuktur.Umudumuz kesilmesin.Allahim hamile kalarak bebislerimizi elimize almayi nasip etsin!

inşALLAH canım
unudunu yitirmmiş olman pozitif düşünüyor olman senin için avantaj
hepimiz öyle olsak zaman zaman gelgitler yaşasakta umudumuzu kaybetmemeliyiz
canım sende çok üzücü şeyler yaşamısşın yüce mevlam tekrarını yaşatmaz inşALLAH
çok geçmiş olsun geçirmiş olmakla kalırız bu üzücü günleri hepimiz inşALLAH

Merhaba kizlar AMIIIIIIIIIIIIIn dualarimiz kabul olsun! Allahim buyuktur.Umudumuz kesilmesin.Allahim hamile kalarak bebislerimizi elimize almayi nasip etsin!

inşALLAH KUKACIM
birgün bugünleri hatırladığımızda sadece yaşadığımız sıkıntılı bir dönemdi
çok engebeli bir yoldu ama sonunda sabır kazandı deriz
inşALLAH gönlümüzde olan dileklerimizin en hayırlılarını yaşarız

Merhaba kizlar insallah dualarimiz kabul olur.

Mumudihabacim insallah. Allahim buyuktur. Herseyin hayirlisini versin......

inşALLAH canım
unudunu yitirmmiş olman pozitif düşünüyor olman senin için avantaj
hepimiz öyle olsak zaman zaman gelgitler yaşasakta umudumuzu kaybetmemeliyiz
canım sende çok üzücü şeyler yaşamısşın yüce mevlam tekrarını yaşatmaz inşALLAH
çok geçmiş olsun geçirmiş olmakla kalırız bu üzücü günleri hepimiz inşALLAH

tşk edrım canım cok saol evet bazen gelgıtler yaşasamda yınede umudmu yıtmemeye gayret gosterıyorum allah buyuk hepsı gerıde kaldı allhım kımseye yaştmaz böle acı şeyler inşllh herkse nasıp edr bebış sahıbı olmayı:emir_bebek: bızler bukadar cok ısterken yuce rabbım dualrmızı kabul eder cumlemızın inşllh:teytey:

:nazar:9 YILLIK EVLİYİ 3 TANE CANIMDAN CAN GİTTİ 4-5 AYLIK BEBKLERİMİ KAYBETTİM EN SON 6 AY ÖNCE YAPTIM DÜŞÜK.UMUDUMUN BİTTİĞİ YER DİYE BİRŞEY DÜŞÜNMÜYORUM ALLAH(C.C) BANA SAĞLIK GÜÇ VERİRSE BİR BAŞKA DENEME BİR BAŞKA TEDAVİ VE EN SONUN DA MELEKLERİME KAVUŞTUĞUM GÜN GELECEK İNŞALLAH.DİKKATINIZI ÇEKİYORUM BİR TANEDE DEĞİL BİR ÇOK BEBĞİM OLSUN İSTİYORUM ALLAHIM NE OLURSUN BANA SAĞLIK VER MORALİM HİÇ BOZULMASIN UMUDİM HİÇ BİTMESİN ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,BURADAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIMI ÇOK İYİ ANLIYORUM SİZİ ANLAYAN SADECE SİZ SİNİZ BAZEN EŞİNİZİN BİLE SİZİ TAM ANLAMADIĞI ZAMANLAR OLUR AMA SİZİN YAŞADIKLARINIZI YAŞAYAN ANÇAK ANLAR DÜŞÜK YAPMIŞSINIZDIR, GEŞMİŞ OLSUNA GELİRLER OLSUN GENÇSİN YİNE OLUR CANINI SIKMA ÜZÜLME DERLER AMMA HENÜZ 4-5 AYLIK BİR BEBEK SİZİN İÇİN NİÇE BABAYİĞİTLER KADAR YAĞIZ DELİKANLIDIR ONUN İÇİN SİZLERİ ÇOK İYİ ANLIYORUM LÜTFEN HİÇ UMUDUMUZU YİTİRMEYELİM VE HEPİMİZ MELEKLERİMİZE KAVUŞALIM YOLA DEVAM KIZLAR HAYDİ:asigim::asigim:

Hklısınnn.. Ama bazen insanın elinde olmuo umutsuzluga kapılabilior insan...:çok üzgünüm:

rabbim yar ve yardımcımızz ols tum isteyenleri kucakları dols insann evett umutsuzluğa kapılabiliyoor ama bizz insanızz ve güçlü olmalıyızz yılmadann kolayy değill ama inşş herşeyın daha beterini düşünürsekk bazenn sabır bıraz daha kolaylaşabiliyorr dostlarrr hastanelere gittiğimizde evlatları gözleri önünde eriyen anneleri görünce insan hamd edıyorr rabbm versin amm hayırlısını vers inşşşş

arkadaşlar benim anlamadığım bi şey var.klinikte yada başka bi yerde karşılaştığım bazı insanlar var.tüp bebekten açılıyo konu.allah göstermesin diyorlar ;ben dayanamam,duygusalım ,kaldıramam,psıkolojık olarak yıpranırım diyorlar.anlamıyorum. ben dayanırmıyım,ben duygusuzmuyum,ben yıpranmadım mı.bu nasıl bi ikilem.gelelim burdan alıcak derse;hiç birimiz bu tedavileri yaşamayı istemezdik biz de insanız,bize de zor geliyor bu süreç,biz de duygusalız.LÜTFEN BÖYLE DAVRANANLAR VARSA ARAMIZDA OTURUP BİR DÜŞÜNSÜN.BUNU SÖYLEYENLER İLK DENEMEYİ YAPMAYANLAR AMA OLSUN.ÇEVRESİNDE VARSA BÖYLE BİRİ ONUDA UYARSIN.keşke hepimizinki ilkinde tutsa.arkadaşlarım kimseye laf söylemek değil amacım içimi boşattım.allah kimseye yaşatmasın.kız kardeşimin bebeğini (15 günlük)severken için acıyor.öyle tatlı ki bu bebiş.kokusu öyle güzel ki......ben sadece 5-10dk gidebiliyorum.kimseyle karşılaşmamaya,sorulara cevap vermemeye çalışıyorum.bu çok acı..............................

arkadaşlar benim anlamadığım bi şey var.klinikte yada başka bi yerde karşılaştığım bazı insanlar var.tüp bebekten açılıyo konu.allah göstermesin diyorlar ;ben dayanamam,duygusalım ,kaldıramam,psıkolojık olarak yıpranırım diyorlar.anlamıyorum. ben dayanırmıyım,ben duygusuzmuyum,ben yıpranmadım mı.bu nasıl bi ikilem.gelelim burdan alıcak derse;hiç birimiz bu tedavileri yaşamayı istemezdik biz de insanız,bize de zor geliyor bu süreç,biz de duygusalız.LÜTFEN BÖYLE DAVRANANLAR VARSA ARAMIZDA OTURUP BİR DÜŞÜNSÜN.BUNU SÖYLEYENLER İLK DENEMEYİ YAPMAYANLAR AMA OLSUN.ÇEVRESİNDE VARSA BÖYLE BİRİ ONUDA UYARSIN.keşke hepimizinki ilkinde tutsa.arkadaşlarım kimseye laf söylemek değil amacım içimi boşattım.allah kimseye yaşatmasın.kız kardeşimin bebeğini (15 günlük)severken için acıyor.öyle tatlı ki bu bebiş.kokusu öyle güzel ki......ben sadece 5-10dk gidebiliyorum.kimseyle karşılaşmamaya,sorulara cevap vermemeye çalışıyorum.bu çok acı..............................

canım herkez yaşadığı acıyı bilir onların konuşmalarını duymamaya çalış
eğer duyduysan bile sen onlar alaycı tavırla bakki anlasınlar hatalı olduklarını
(ben öyle yapıyorum)
10 yıl önce evleneçeğimin hayalini bile kurmazken biri bana önümüzdeki 10 yıl bu günleri yaşayacağımızı söyleseydi
yaşadıklarımdan sonra hala ayakta durabilirmiydim diye düşünürdüm
çok zor gerçekten çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk zor
demekki bir hayır vesilesi tüm bunlar
hayırlı evlat olsun inşALLAH bebeğiniz
seninde teyzeliğin canım güle güle sağlıkla büyüsün meleğiniz
teyze olmak çok güzel teyzeliği tatmış birisi olarak ne kadar güzel olduğunu
biliyorum yeni doğmuş bebeklerin kokusunu
teyze olmak en güzel şey bebeğin altını temizleyip karnı doyunca sevmek sana kalıyor
en güzel işte o an
ama yüce rabbim hayırlısıyla bizlerede nasip etsinde hepsini yapmayı çok isterim bütün pis işlerin hepsinisırnaşık şey

Son düzenleme:
cennet kokulum canım senin dr kimdi
kaçıncı deneme olacak kısmetse:nazar:

canım ya benim de zamanım azaldı ya cok heycanlıyım bizizm bi komşu armagan beye tüp bebek yaptırmış ilkinde de tutmuş böyle haberleri alınca daha cok seviniyorum BURSA TÜP BEBEK MERKEZİ İÇİN TABİKİ İŞİN İÇİNDE ÖZER KUTLUDA VARRRRRRRRRRRRRR

canım ya benim de zamanım azaldı ya cok heycanlıyım bizizm bi komşu armagan beye tüp bebek yaptırmış ilkinde de tutmuş böyle haberleri alınca daha cok seviniyorum BURSA TÜP BEBEK MERKEZİ İÇİN TABİKİ İŞİN İÇİNDE ÖZER KUTLUDA VARRRRRRRRRRRRRR

canım çok tatlı bu heyecan benim yumurtalarımı armağan bey topladı
transferi özer bey yaptı ikisindende çok memnunum
inşALLAH hep böyle devam eder gerçi dr beni sopayla kovalayacak artık
bıktı benden çok zor bir hastayım

gerçekten tecrübeli bir kadro bursa tup bebek merkezi
benim 6. hiisim çok güçlüdür senin tutacak canım göreceksin
:bbo:

Kizlar Insallah bir gun gelir de bebeislerimizi elimize aliriz. Allahim bunu bize nasip etsin!

SEVGİLİ MUMUDİHABA;Bursa tüp bebek merkezimde dr.um armagan beydi.fakultede h.osman develioğluna gidiyorum.Amerikan da ramazan mercan.ama o beni sadece 1 kere gördü.transferimi yaptı.yumurta geliştirme sürecini de osman bey fakultede yaptı.

X