Umudunu Yitirenler Okumasin

inşallah kapatmadan adresi almışsındır, senin bu isme ulaşmanı gerçekten çok istiyorum
bu dr un hastaları 4. 5. 6. belki de daha fazla tüp bebek tedavisi görüp son çare olarak bu isme ulaşan kimselerden oluşuyormuş, şifa Allahtan ama vesilelere de tutunmamız lazım, dua ile

kukacım iyiyim sen nasılsın
ablamı bekliyorum o gelince tatile çıkacağız
o gelene kadar bende temizlik yapacağım

kocaman öpüyorum herşey gönlünce olsun

inşALLAH hakıımıza hayırlı olanı sağlıcakla yaşarız

Aysenurcim adresi aldim Allah razi olsun.

Mumudihabacim nasilsin? temizlik bitti mi? Bol-bol dua edermisin Insallah herseyin hayirlisi. opuyorum

Aysenurcim adresi aldim Allah razi olsun.

Mumudihabacim nasilsin? temizlik bitti mi? Bol-bol dua edermisin Insallah herseyin hayirlisi. opuyorum

merhaba kuka seval taşdemire gitmeyimi düşünüyosun ben onun hastasıyım gerçekten tavsiye ederim çok iyi bir dr

Sungercim nasilsin coktan yoktun. Suan I-netten arastiriyorum ve gorusmeyi yada mail gondermeyi dusunuyorum. Bir dr dusuncesini almayi bir muayne olmayi dusunuyurum.Ama Turkiyeye ne zaman nasip onu bilemiyorum Eylule kadar gidemeyebilirim azindan gorusecegim.

Bu dr istedigi zaman ulasmak kolay mi? hastayla iliskisi nasil? Tahlilleri cok mi yaptirir? bazi dr oyle tahliller yaptirir sasirirsin bazisi onemli diyenleri ister bu da onemli buna ne dersin?

Tedaviler e devam ediyormusun? Sevindirecek haber var mi? Nasil gidiyor?
Allahim bize yardimci olsun.

Sungercim nasilsin coktan yoktun. Suan I-netten arastiriyorum ve gorusmeyi yada mail gondermeyi dusunuyorum. Bir dr dusuncesini almayi bir muayne olmayi dusunuyurum.Ama Turkiyeye ne zaman nasip onu bilemiyorum Eylule kadar gidemeyebilirim azindan gorusecegim.

Bu dr istedigi zaman ulasmak kolay mi? hastayla iliskisi nasil? Tahlilleri cok mi yaptirir? bazi dr oyle tahliller yaptirir sasirirsin bazisi onemli diyenleri ister bu da onemli buna ne dersin?

Tedaviler e devam ediyormusun? Sevindirecek haber var mi? Nasil gidiyor?
Allahim bize yardimci olsun.

iyiyim saol şu an tedavide değilim dinlenmedeyim malesef sevindirecek bir haberim yok:a015:bir daha kasımda düşünüyoruz eylülde gidicem bir daha rahim filmi çekecek drum
dr ben çok ısındım daha önce başka yerlerede gittim ama dr lara hiç ısınamamıştım valla beni çok rahatlatıyo güler yüzlü tabii herkese göre farklı olabilir bir dr bir kişi begeniyor kimide yerden yere vuruyor burda
bana gereksiz gördüğüm hiçbir tahlil yaptırmadı yani insana boşuna para harcatmıyor zaten biliyosun tüp bebekte gerekli hormon testleri var onları yaptırdık genetik testi yapıldı 2 kez tutmayıncada dr rahim filmi çekmek istedi zaten bende istiyordum çünkü embryolar 3.günde 1. kaliteden daha iyiydi hücreleri sayılamayacak kadar çoğalmıştı tutunmada rahimdemi sorun var dedim acaba ama kısmet değilmiş ben önce allah a sonrada dr uma güveniyorum ekipte iyi hemşire çok iyi labrotuvar görevlileri öyle sen ilk bir görüşmeye git aklındaki herşeyi sorarsın

sünger53 inşALLAH birgün anne olabiliriz

kukacım kendini üzme büyükler çok bilirler
hiç söz dinlemem ama ben deböyleyim onlarda bana
anlayış göstersinler

bbütün arkadaşlarımı çok öpüyorummmmmmmmmm:sm_cool::1hug:

Rahim filmini aynen tupleri cektigi gibi mi yoksa karistirdim mi? Guzel bir haberdi ...(Sungere)

Mumudihabacim aksam ustu kendime geldim.herkezden eylul gelsin bir kacacagim Insallah.Uzak durmam gerekir durmadan beni suclayip uzuyorlar beni kucucuk cocuk gibi her dediklerini yaptirmak istiyorlar.Durun bu benim dunyam karismayin uzaklasin yoksa hic konusmam dedim. sonra gulmekten kendimi alamadim....

Birkac gun konusmamayi bir basarsam.Ama nerde bu karakterle 5 dk surmes.....

OPUYOrum.gorusmek uzere

Rahim filmini aynen tupleri cektigi gibi mi yoksa karistirdim mi? Guzel bir haberdi ...(Sungere)

Mumudihabacim aksam ustu kendime geldim.herkezden eylul gelsin bir kacacagim Insallah.Uzak durmam gerekir durmadan beni suclayip uzuyorlar beni kucucuk cocuk gibi her dediklerini yaptirmak istiyorlar.Durun bu benim dunyam karismayin uzaklasin yoksa hic konusmam dedim. sonra gulmekten kendimi alamadim....

Birkac gun konusmamayi bir basarsam.Ama nerde bu karakterle 5 dk surmes.....

OPUYOrum.gorusmek uzere

rahimin içine bakılacak herhangi ntutunmayı engel bir sorun varmı ve tüpleride tabii bide yıkama yağlama yapacakmış:roflol:

iyi yapmışın kuka hep bizi üzerler birazda onlar üzülsün
sanki bizde keyfimizden strese giriyoruz
çektiğimiz bize yeter birde siz üzmeyin
bakkkkk sinirlendim yine

neyse

küsme sen kimseye yinede

sen eylülü bekle ben 2009 u

yaaaaaaaaaa daha çok varrrrrrrrrrrrr

Sungercim Nasilsin?
Dusunuyorum artik nelr yapilir onlari kendim de dr isteyecegim herseye bakmalarini istiyorum zaten dr yuzunden fazla zamanimi kaybettim. Canim eger usenmesen anlatirmisin yaglama yikama nedir?anlatirmisin? ilk defa duydum. Gorusmek uzere....

Mumudihabacim sol tarafimda agri var sanki tekrar kist gibi...dr gitmek istemiyorum baskasini bulmak istiyorum. Agri fazla degil kendimi tedavi ederek ogrendim belki birkac gun bakarim. Zaten saglam bir yumurtam var o da kistten goz acmiyordu kurtuldum mu diye seviniyordum.Herkeze sinirlenerek tekrar baslamis gibi....

Insallah kist degildir. Ama agridan kist gibi geliyor. Kist son senelerdir benim kiyamas arkadasim olmustu.Artik bana zarar veriyorsun git basimdan diyorum benimle saklanmak oynuyor....

Hayatin sonu degil sukur ayaktayim bir caresi bulunur....

Kebdine iyi bak

Canim Hep Iyi şeyler Düşün Ki Iyi Olsun

Bizler Bilmiyoruz Neler Yaşayacağimizi

Yüce Rabbim Herşeyin Hayirlisini Nasip

Etsin Inşallah Kötü Birşey Değildir

Mumudihabacigim nasilsin? Neler yapiyorsun? Temizligin bitirdin mi? Ablan geldi mi? Tatil icin biryere gidecekmisin? Baska neler yapiyorsun???// Opuyorum kendine iyi bak.

ablam ağustosta gelecek
amasraya gideceğiz
günübirlik yani kalmadan gezip geleceğimiz yerler ise
ÇANAKKALE KONYA VE ANKARA
eğer kısmet olursa tabi
şimdilik planlarımız bunlar

ben turlarla gittim kışın buralara ablam yurtdışında o da merak etti gelince gitmeyi düşünüyoruz
ama plan yapmadan gezmeyi daha çok istiyoruz o anda canımız nerye isterese
öyle daha güzel oluyor ve hayal kurmadığın için beklediğnden farklı şeyleri yaşıyorsun
ve daha mutlu oluyorsun

canım seni çok merak ediyorum inşALLAH en kısa zamanda acil şifa verir yüce yaradan

temizlik benim yapacağım bitti usta bulabilirsek tadilat yapılacak evimiz

mumudihabacim aksam esime dr aramis teklikeli birsey yok tahliller temiz belki stres ve usutme sonunda olusmus olabilir dedi. Buna cok sevindim esim bunu duyar duymas kendi isleri yuzunden yalniz gidecek. Gitmedigim icin seviniyorum.Anneanemle hazirlaniyorduk....Sukur simdi tedviden sonra bakacagiz...

canim isallah geziniz guzel olacaktir. Biz de Turkiyeye 2-ci sancimiz olur olmas diye orda yasarken guney dogu ve dogu bolgelenden baska hemen-hemen her tarafi gezmistik. Mukkemeldi. Iyiki gezmisiz suan sadece Istanbul Antalyaya gidebiliriz....

Insallah cok guzel gezi olur......

insallah isteyen herkesin olacak birgun yeterki sabirli ol ve bekle isyan etme allahim verir

kukacım canım iyi olmana inanki çok sevindim
ALLAH c.c. sağlıklar sıhhatler versin

canım yüce rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
umudumuz hiç bitmesin

Sungercim Nasilsin?
Dusunuyorum artik nelr yapilir onlari kendim de dr isteyecegim herseye bakmalarini istiyorum zaten dr yuzunden fazla zamanimi kaybettim. Canim eger usenmesen anlatirmisin yaglama yikama nedir?anlatirmisin? ilk defa duydum. Gorusmek uzere....

sırnaşık şey saol iyiyim sen nasılsın ? dr zaten tahlillerinde eksik bişey görürüse ister ama sen aklındaki herşeyi sorki kafanda soru işareti kalmasın canım yaa sadece matrak geçiyodum rahimin filminde rahimi ve tüpleride temizlemiş oluyolar ya ona dedim yıkama yağlama diye :dance:

X