Umudunu Yitirenler Okumasin

Canim mumudihaba Allah razi olsun. Insallah guzel haberlerinizi aliriz. Belki hayirlisi 2009 olur. Bugune kadar bize moral vererek sabirli oldun simdi azcik bir zaman dayan. Belki hayirlisi budur. opuyorum

Sevgili denefcigim Bazen bende kendimi aldatiyormuyum diye dusunuyordum.Ama oyle degil umut var kosusturacagim.Insallah nasip olur bizim de yuzumuz guler...

Hamile bayanlari gordugum zaman nasip et Allahim diyorum ama zor nefes darligi var ah-uh yatmaliyim ne kadar zor maf oldum bunlari duyunca insan oglu ne kadar nankor diyorum. Bazen bize bakin sizin sikayet ettiginiz duruma gelebilmek icin neleri yasiyoruz diyorum...

Sevgili arkadaslar ne kadar guzel dualar etmissiiz.
Insallah cocugumuz olur yuzumuz guler bu gunler dearkada kalir

Kendinize iyi bakin

evet bu günlerin artık geçmişte kalmasını çok istiyrum artık müjdeli haberleri bizlerde alalım inşallah anne olalım bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin allahım yarın dr gidicem rutin bir muayene olcam eşiminde sperm tahlili yapılcak bakalım ne durumdayız bi daha kasımda düşünüyoz daha çok var inşallah gerek kalmadan bebişimize kavuşuruz

tabi ki umut kesilmez..
Bu kadar içten duaları Allahım karşılıksız bırakmaz..
Allah isteyen herkesi annelik duygusunu tattırsın inş...

Slm arkadaslar nasilsiniz? tedavilerinizde ne degisiklikler oluyor? Kizlar yeni dr arastirmaya basladim. sizlerde bazen bunu yaparsam belki bu olur gibi hisler oluyor mu? Aslinda hersey Allahtan. opuyorum

Slm arkadaslar nasilsiniz? tedavilerinizde ne degisiklikler oluyor? Kizlar yeni dr arastirmaya basladim. sizlerde bazen bunu yaparsam belki bu olur gibi hisler oluyor mu? Aslinda hersey Allahtan. opuyorum

kukacığım İstanbulda mı yoksa Ankarada mı dr arıyorsun? İstanbulda ben Seval Taştekin'i duymuştum, birde Alman hastanesi varmış, Ankara da ben anatolıaya gittim, hakan beye, ilk çocuğumda hakan beyin tedavisi sırasında olmuştu, tabi başka iyi dr larda vardır, Allahım yar ve yardımcın olsuna.s.

kukacım ne oldu biliyormusun
burdan tanıştığım bursalı arkadaşım vardı akupunktur yatırıp biraz zayıfladıtan sonra tup bebek deneyecekti hiç birini yapmaya fırsat olmadan kendiliğnden hamile kalmış,
çok sevindim işte yüce rabbim oldeyince oluyor herşey yaradandan
gerçekten çok mutlu oldum onun adına
inşALLAH canım bizlerede ALLAHIM nasip eder böyle güzel haberleri

Inşallah Hayirli Olan En Güzel Günde Hamiş Kaliriz...artik Ben Yillara Inanmiyorum... Hayatimin En Güzel Yili Olacak Diye Düşünmüştüm Ocak 5te Hamiş Olduğumu öğrenmiştim Yeni Yila Süper Girmiştim( Malesef Hayatimin En Kötü Yili Oldu Desem Yeri...
Allah Beterinden Saklasin Arkadaşlarimmmmmmmmm
Umarim Bizmde Yüzümüz Güler..

Slm arkadaslarim!

Aysenurcigim ben I-netle Acibadem hastanesi hakkinda bilgiler almistim dr cevaplamisti. malesef son yazilarima cevap vermedi. Alman hastanesinden Bahceli hatirlamiyorum dr ismini vermisti gecen sene Turkiyede yaklasik 1 ay kalmistim. Arastirdim sonra maddi ve manevi acidan en dogrusu kendi memleketimde tedavi olmak demistim.Bu sene tekrar bir kontrolden gecmek icin yeni dusunmeye basladik.Ben Istanbuldan baska sehirlerde fazla kalmadigimdan en iyi bildigim diyebilecegim sehir Istanbul bu yuzden dr orda bulursam iyi olur.Ama isim dolayisiyla 3-4 aya gidemeyebilirim. Cunku 5 sene evvel cocuk icin tedavi olurken isimi birakmistim sonra tekrar ele aldim simdi tam ortasindayim. gelecegim icin de bunu yapmaliyim. en azindan hayatimda birsey basarmak istiyorum. seval teskin hangi hastanede? Allah razi olsun! opuyorum

Mumudihaba canim Cok guzel Allahin nasip edecegini zamanmis. Insallah bebisini eline alir.
Insallah bize de nasip olur. Insallah. Neler yapiyorsun? opuyorum

Yagmurcn bu sene sonu bitmedi insallah tekrar hamile kalarak seneye bebisini eline alirsin. Cok zor gunler gecirdigini biliyoruz. Suan kendini ele al ve takrar hamile kalmak icin ugras.Kendine iyi bak

Arkadaslar Allah yardimcimiz olsun. Gorusmek uzere.

yağmucn canım daha yıl bitmedi inanki güzel günlerin umudu var içimde hepimiz mutlu olacağız

bugün mutlu uyandım ve günüm güzel geçti

çokkkkkkkkk öptüm canlarımmmmmmmmmm

internete Seval Taştekin olarak girip aramalısın? bu bayanı ben daha önce araştırmıştım, geçen yıl Hacettepede tedavide bir bayanda bayağı övmüştü, genelde Seval Taştekin'e gördüğü tüp bebek tedavileri sonucu uzun zamandır hamile kalamayanlar geliyormuş, diye duydum sen bir araştır canım, öpüyoruma.s.

merhaba arkadaslar!
mumudihaba gununun guzel baslamasi ve devam etmesi sevindirici insallah devam eder ve etsin.......................................................................................................................................

Aysenurcigim Allah razo olsun arastiracagim. Insallah yardimci olur.

Allah emanet olun opuyorum.

mumudihaba canim nasilsin bu aralar isler cok galiba gozukmuyorsun?
Aysenur da yok. Kendinize iyi bakin. opuyorum

tatildeyim şükürler olsun hep buralardayım canım sen nasılsın

temizlik yapılması gerekiyor ufaktan ufaktan başladım

merhaba kızlar ben de fazla giremiyorum nete, keseyi görene kadar uzanıyorum, fazla iş güç yapmıyorum,mumudihaba demek tatildesin harika , bende gitmeyi istiyorum ama sıcaklar etkiler diye de korkuyorum, hepinizi öpüyorum

ayşenurcum canım sen bebekler iyi bak tatil yine olur
geçen sene koltuklar yapıştı bana ama 5 ay hiç kalkmadan yattım
ilk önce bebeklerine kavuş sonra gezmekler olur

ya kukacığım çok özür diliyorum Seval Taştekin değil Seval Taşdemirmiş

Op.Dr. Seval TAŞDEMİR / Kadın Hastalıkları ve Doğum
Kurum : FERTİJİN ÜYTE MERKEZİ
Adres : NİSBETİYE CAD. BEBEK DAĞI SOK. NO : 14 ETİLER
Telefon : 0-212-2875775
Web Sitesi : www.fertijin.com.tr
Üyelik Türü : Premium Üye

seval taşdemir benim dr um gerçekten çok iyi bir dr ben çok memnunum ekibide çok iyi tavsiye ederim

Kizlar nasilsiniz.Aysenurcim benim yuzumden kk konuyu kapatabilir adres yasagi var...

Kendine cok-cok dikkat et.Allaha emanet Ol!

Mumudihabacim tatilinin keyfini cikar...
Opuyorum. gorusmek uzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…