- Konu Sahibi mumudihaba
Canim mumudihaba Allah razi olsun. Insallah guzel haberlerinizi aliriz. Belki hayirlisi 2009 olur. Bugune kadar bize moral vererek sabirli oldun simdi azcik bir zaman dayan. Belki hayirlisi budur. opuyorum
Sevgili denefcigim Bazen bende kendimi aldatiyormuyum diye dusunuyordum.Ama oyle degil umut var kosusturacagim.Insallah nasip olur bizim de yuzumuz guler...
Hamile bayanlari gordugum zaman nasip et Allahim diyorum ama zor nefes darligi var ah-uh yatmaliyim ne kadar zor maf oldum bunlari duyunca insan oglu ne kadar nankor diyorum. Bazen bize bakin sizin sikayet ettiginiz duruma gelebilmek icin neleri yasiyoruz diyorum...
Sevgili arkadaslar ne kadar guzel dualar etmissiiz.
Insallah cocugumuz olur yuzumuz guler bu gunler dearkada kalir
Kendinize iyi bakin
Sevgili denefcigim Bazen bende kendimi aldatiyormuyum diye dusunuyordum.Ama oyle degil umut var kosusturacagim.Insallah nasip olur bizim de yuzumuz guler...
Hamile bayanlari gordugum zaman nasip et Allahim diyorum ama zor nefes darligi var ah-uh yatmaliyim ne kadar zor maf oldum bunlari duyunca insan oglu ne kadar nankor diyorum. Bazen bize bakin sizin sikayet ettiginiz duruma gelebilmek icin neleri yasiyoruz diyorum...
Sevgili arkadaslar ne kadar guzel dualar etmissiiz.
Insallah cocugumuz olur yuzumuz guler bu gunler dearkada kalir
Kendinize iyi bakin