Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

merhaba kızlar, kolay gelsin hepinize ....
bende ders çalışıyorum sürekli....özellikle tarih coğrafya ...sınavlarım var...çok zor sözel dersler,bende hafıza teknikleri diye cd aldım ...

Cdler nasıl acaba denediniz mi :26:

Kızlarr naberr çalışamalar nasıl gidiyor :80:
Ben bir kaç gündür çalışamıyorum yaa :50:
Bana gaz verinnnnnnnn :4:

Kızlarr naberr çalışamalar nasıl gidiyor :80:
Ben bir kaç gündür çalışamıyorum yaa
Bana gaz verinnnnnnnn

Canım aç kılavuza falan bak puanlara sıralamalara ösym'de takıl biraz dün ben baktım kılavuza da baya gaz veriyo aslında

napayım canımokula gidip geliyorum daha başlamadım ben malesef ama başlarım bugün yarın okuldan gelince çok yorgun oluyorum ya ben napacm

Canım ya haklısın okul bi şey yapmasan bile yoruyo insanı :26:Bende erken kalkmaya başladım daha çok vaktim olsun biraz dinç olayım falan diye aslında iyi de başladım çalışmaya ama korkuyorum ya olmazsa diye aklımda birsürü soru :26:

yok canım sakın korkma okul yorsa bile alışır insan napalım bende erken kalkarım derslerin çoğu bir buçukta çünkü napalım biraz zorlıycaz başka türlü olmaz

yok canım sakın korkma okul yorsa bile alışır insan napalım bende erken kalkarım derslerin çoğu bir buçukta çünkü napalım biraz zorlıycaz başka türlü olmaz

Haklısın.. İsteklerimiz hayal olmakla kalmaz umarım

Temel Kavramlar-Doğruda Açı
ve
Biyoloji Bilimi- Canlıların Ortak Özellikleri
ekleyebilir misin tatlım

Yarın denemem var canım işte, bugünde kitaplarımı düzenledim geçen seneden kalanları ilk konulardan sonlara doğru araya lysleride sıkıştırdım. Senin nasıl gidiyor ?

Fena değil benimde Dershaneye mi gidiyodun ?

Evet canım yarın başlıyor işte

Hadi bakalım umarım güzel olur her şey Senden bir şey rica etsem ara ara hangi derslerden nerelerde olduğunuzu falan yazabilir misin ben gitmiyorum çünkü hani konu takip edip hızımı ayarlama konusunda iyi olabilir