Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

selam kızlar bu sene bende gircem sınava eşimi yeni ikna edebildim o yüzden derslere daha başlamadım
benim yaş 29 2 çocuğum var 10 ve 5 yaşlarında inşallah bende basarırım ümitliyim kendimden 2010 da hiç çalışmadan sınava girdim ygs de 240 puan almıstım bu sene çok çalısıp okumak istiyorum
okumanın yaşı yok
ben evde kendi çabamla ders çalışcam bana önerebilceğiniz hazırlık kitapları neler konu anlatımlı

Azminiz için tebrik ediyorum dediğiniz gibi okumanın yaşı yok
Benimde ikinci girişim olacak bu yıl üni. sınavına . Bende yeni başladım çalışmalara ilk sayfada bakmışsanız bi tablo yaptı sagopam bitirdiğimiz konuları ekliyor oraya sizde bize katılabilirsiniz.
Bende evde çalışıyorum bu yıl dershaneye gitmiyorum. Önerebileceğim yayınlar, karekök,birey,güvender,kültür ve fem diyebilirm inceleyip size en yakın bulduğunuzu alın derim
Bu arada bölüm olarak ne istiyorsunuz?

Benide aranıza alır msnz? Ben 24 yaşındayım, evliyim, çocuk yok. Geçen hafta önlisans kpss ye girdi, ümitli değlim. Edebiyat öğretmenlğ istiyorum bakalım hayırlısı...

Benide aranıza alır msnz? Ben 24 yaşındayım, evliyim, çocuk yok. Geçen hafta önlisans kpss ye girdi, ümitli değlim. Edebiyat öğretmenlğ istiyorum bakalım hayırlısı...

Almaz mıyız hiç?
Hoşgeldiniz

teşekkür ederim
bende size katılmak isterim bitirdiğim konuları burdan paylaşırım
benim aklımda hep hemşirelik okumak var ama bölümüm değil sözelciyim ben sınıf öğretmenliği istiyorum inşallah tutturabilirsem ve de ankarada puanları oldukça yüksek

Artık katsayı kalktı herkes eşit o yüzden isterseniz çalışıp ygs2 yada mf3ten hemşirelik tercih edebilirsiniz ve dediğiniz gibi Ankara'da puanlar çok yüksek :26:

Artık katsayı kalktı herkes eşit o yüzden isterseniz çalışıp ygs2 yada mf3ten hemşirelik tercih edebilirsiniz ve dediğiniz gibi Ankara'da puanlar çok yüksek :26:

evet bunu duydum ama ne olduğunu hala bilmiyorum tam anlamıyla yani hemşirelik istiyorsam lys de matematik ve fen sınavlarına mı girmem gerekiyor. ama ben bunlarda hiç iyi değilim.sadece lise1 de ve lise sonda dersanede görmüştüm tabii o zamanlar laylay lom hiç bişey hatılamıyorum. ama türkçe tarih coğrafya da iyiyimdir.

Evet lys fen-mat sınavlarına gireceksiniz ya da sadece ygsye girip ygs2 puanıyla tercih yapacaksınız. Bende sadece lise1de gördüm fizik,kimya,biyo. ve gecen yıl dershanede ama gecen yıl dershanenin pek etkisi olmadı bana yoğun bi tempom vardı arada kaynadı gitti dersler Umarım bu yıl güzel olur.

inşallah canım sen şanlısın bilgilerin taze benim lise biteli 12 yıl oldu
bu arada sen hangi bölümü istiyorsun

Ben de varım kızlar.Bu sene harita mühendisliği gelmişti,insan tercihler sonuçlanınca yaptığının farkına varıyor cidden:2:.Mimarlık için bu sene de gireceğim .Şu ana kadar;kimya;madde ve özellikleri,atomun yapısı(ygs yi kapsayan kısımları) Fizikten;kaldırma kuvveti,basınç bitti.

ekledim canım :) hoşgeldin

Hoşgeldin canım

Hoş geldin canım meslektaş olacağız inşallah seninle

Bende bugün deneme oldum kızlar salı günü başlıyor dershane bakalım artık daha sıkı bir maraton bizi bekliyor

bende varım önlisans ilahiyat istiyorum inşallah olur 2 yaşındada bi oğluşum var çok zor şartlarda ders çalışıyorum bekar olan arkadaşlar şuanınızı en güzel şekilde değerlendirin çünkü evlenince helede çocuk varken biraz zor ders çalışılıyo bilmiyorum yapabilirmiyim ama cok çaba sarfediyorum sabahları erken kalkıyorum ders çalışmak için gecede biraz geç yatıyorum inşallahda olur diyorum :44::44:sizcede olumu arkadaşlar

canım benim sen kendine güveniyosan emek veriyosan niye olmasın kaç yaşındasın bilmiyorum ama abla diyeyim ben yinede :)
burda biri daha vardı sovalyem onunda oğlu vardı çalıştı ve bulundgu ilde hemşirelik kazandı yeterki kararlıkla çalış ablacm sen olur mutlaka niye olmasın bir yılda eşin fedakarlık göstercek sende boş zamanın oldgunda hep ders çalış bırak bir yıl evin dağınık kalsın misafir kabul etmeyin zaten sözelden alıyo ilahiyat sözel derslere çalışcaksın kendine güven çalış sadece :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…