- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi sagopammmm
-
Aynen canım bu günden başlayıp cumaya kadar konuları tekrar etsem yeter sanırım fizik kimya biyoloji için temelim var çok şükür. Sen ne dersin ?
bütün konuları kasttmiyorsun herlade dimi canım ??yani sınıf için çok kasmana gerek yok kendini ne kadar çalışabiliyorsan çalış
Tabi canım hepsi değil sadece geçen sene çok iyi öğrenemediğim eksiğim olan konuları çalışacağım, internetten konu anlatımlarını dinlerim bir kaç test çözerim.
iyi olur tabi canım mimarlık istiyrdun değil mi??
Evet canım mimarlık istiyorum. Sırf o yüzden mühendislikleri yazmadım ama bu sene olmazsa mimarlık mühendislik okurum...
Sen ne istiyorsun ?
hayırlısı canm nasip kısmet.
benim belli değil daha açıkçası tm yim sosyal hizmet falan düşünüyorum bir kaç öğretmenlik birde belli değil yani şimdi tek istediğim ygsden yüksek almak sonrası kolay
Ben ygs ile beraber lys konularınada başlıyacağım. Geçen sene yetişmemişti hem zor hem de uzun konular.. Sayısalcı olmanın zorluğu Lys de görüldü. :26: Tm öğrencileri lys konusunda daha şanslı eski erkek arkadaşım 1 ay edebiyat çalıştı 1 yanlış yaptı sınavda size de tavsiyem ezber olan dersleri sona bırakın..
lys ye girmeye niyetim yok ama duruma görede belki girebilirim belli olmaz edebiyat dert değil zaten lys mat sevmiyorum
canım benim çıkmam gerekiyor şimdi kendine iyi bak
Ben geldimmmsagopam iletişim-dillerin sınıflandırılması ekleyebilirsin beni de
Sayılar, Basamak Kavramı, Taban Aritmetiği, Bölme-Bölünebilme bittiiiiii
Canım basamak kavramı, bölme bölünebilme ekleyebilirsin bunlarıda
süpersinnnnnn
yağmursuz tadı yok buranın ya
Aynen öyle ya
Aman Allahım bu ne yaİnsanı sterse sokmak için yapılmış site
canım zaman çok çabuk geçiyor ya iyi kullanmak gerek şimdi bakıyoruz 180 gün kalmış bir bakacaz 20 nasıl geçmiş günler anlamıycaz o yüzden her saniye çok önemli yani ben strese sokmak için eklemedim :) kaldırabilirim
Yok canım kaldırma belki motive olurum arada meraktan bakarımAma dediğin gibi zaman su gibi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?