- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi sagopammmm
-
evde çalışacak arkadaşlar bu siteyi buldum çözemediğiniz soruları burda yazın çözyrlarmış
Ygs & Lys Matematik
Canımm teşekkür ederim bende site bakınıyodum bi iki gündür bu iyi oldu
ne demek canım ben başka sitelerde buldukça eklerim tablonun altınada ekleyeyim gelenler baksın :)
Soru sayısı hakkında fikir istesem mesela günde kaç soru çözmek iyi olabilir gibi bi ortalama bulamadım kendime aklım öyle karışıkki kendi yaptığım şeyleri bile beğenmez oldum :26:
kızlaaar benide ekleyiin.. evli hatta çocuklu 24 yaşında kamu yön. okuyan tazecik anneyimhedef 9eylül hukuk busene olucak inş...
kızlaaar benide ekleyiin.. evli hatta çocuklu 24 yaşında kamu yön. okuyan tazecik anneyimhedef 9eylül hukuk busene olucak inş...
canım benim sen kendine güveniyosan emek veriyosan niye olmasın kaç yaşındasın bilmiyorum ama abla diyeyim ben yinede :)
burda biri daha vardı sovalyem onunda oğlu vardı çalıştı ve bulundgu ilde hemşirelik kazandı yeterki kararlıkla çalış ablacm sen olur mutlaka niye olmasın bir yılda eşin fedakarlık göstercek sende boş zamanın oldgunda hep ders çalış bırak bir yıl evin dağınık kalsın misafir kabul etmeyin zaten sözelden alıyo ilahiyat sözel derslere çalışcaksın kendine güven çalış sadece :) :)
inşallah canım ya rabbim herkesin gönlünün muradını versin içinde bizimkininde.Ben 23 yaşındayım benide eklersen sevinirim bitirdiğim dersleri yazıyorum çok büyük zorluklarla bitirdiğim derslersözcükte anlam
cümlede anlam
tarihe giriş ve uygarlıklar
islam.öncesi türk tarihi
islam tarihi
türk islam tarihi
harita bilgisi
coğrafi konum
dünyanın şekli ve hareketleri
bu kadar şimdi coğrafyada bi,raz takıldım iklim konusunda biraz sıkıcı ama onuda başarıcam inşallahhhhhhhh
inşallahhhh siz kaç yaşındaydınız
Beni de ekleyin yerleştim ama istemiyorum okuduğum bölümü. okul puanı kırılacak biliyorum ama okul puanı eklenmemiş olan sıralamamı geçen yılla karşılaştırınca bi gelişme varsa seneye tekrar denemeye cesaretim olur diye düşünüyorum
Beni de ekleyin yerleştim ama istemiyorum okuduğum bölümü. okul puanı kırılacak biliyorum ama okul puanı eklenmemiş olan sıralamamı geçen yılla karşılaştırınca bi gelişme varsa seneye tekrar denemeye cesaretim olur diye düşünüyorum
20 :) :)............
sen benden daha gençmişsin negüzel inşallah istediğin yerlerde olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?