- Konu Sahibi sagopammmm
-
3 ay var canım bu 3 ayda yapabilirsin bence.
19a giricem ben canım sen kaç yaşındasın kaçıncı senen ?
Inşallah canım olmazsa da aöf düşünüyorum en kötü ihtimal
bence o kötü ihtimali hiç düşünme ben hiç mutlu olamadım derslere yüklen çalış alinden geleni yap inşallah başarırsın
Ne istiyorsun peki canım ?
Bu 3 ayı çok iyi değerlendirmem lazım lysyede çalışırsam istediğim gibi olur...
benim kardeşimde girmeyi düşünüyo ama yeterince çalışamadı işte çalıştığı için girsemmi girmesemmi diye kararsız kazanamam diyor bu aralar test çözmeye basladı ama ben bi dene şansını diyorum
sagopamkimya btün konularım bitti eklersen sewinirm.
sagopam tatlım, islam tarihi ve türk islam tarihi bitti :)
Merhaba herkese öncelikleee
Sagopam benim hedefim İngilizce öğretmenliği
Tabii inşallah olurHerşeye rağmen kazanıcam
Veee bitirdiğim konularsaaa Türkçeden: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam, Paragraf, Sözcük Türleri
Matematik: Bölme-Bölünebilme, OBEB-OKEK, Rasyonel Sayılar, Sıralama-Basit Eşitsizlikler, Mutlak Değer, Üslü İfadeler, Köklü ifadeler, Oran-Orantı
Tarih: Tarihe Giriş-İlk Çağ Uygarlıkları, İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslam Tarihi, Türk İslam Tarihi, Ortaçağ-Yeniçağ-Yakınçağ Tarihi, Osmanlı Kuruluş Dönemi, Osmanlı Yükselme Dönemi, Osmanlı Kültür ve Uygarlığı, Osmanlı Duraklama Dönemi , Osmanlı Gerileme Dönemi, Osmanlı Dağılma Dönemi
Coğrafya: Harita Bilgisi, Coğrafi Konum, Dünyanın Şekli ve Hareketleri, İklim Bilgisi
Felsefe: Felsefeye Giriş, Bilgi Felsefesi, Bilim Felsefesi, Varlık Felsefesi, Ahlak Felsefesi
Biraz uzun oldu ama napiyim
Arkadaslar yardim lutfenbenim matematigim cok cok iyidir ama fen derslerini hic gormedim .
Ea cikisliyim zaten .istedigim bolum icin fizik ,kimya vb yapmam lazim .
Hangi kaynaktan calisamam lazim ,ne onerirsiniz ?
Bu hafta basvurumu yapacagim hayirlisiyla .
kızlar bana da bir el atın yardımcı olun lütfennnnnnn
ben üniversite mezunuyum ama bu sene girip tekrar bi bölüm okumak istiyorum puanıma göre artık düşünücem hangi bölüm olacağını
matematiğim türkçem tarihim coğrafyam iyi diğer dersleri bilmiyorum
puan durumu nasıl oluyor başvuruları nasıl yapacağım kaç tl nereye yatıracağız
bide bu sınavlara aşama koydular hiç anlamıyorum nası oluyor bizim zamanımızda öss vardı ahh yaşlanmışım
Estafurullah canım
Önce bankaya ygs giriş ücreti 40 tl yatıracaksınız. Sonrada bi başvuru merkezinden başvurunuzu yapıcaksınız.
İlk aşamada türkçe matemetik tarih coğrafya felsefe fizik kimya biyoloji çıkıyor ilk aşamadan 180 puan ve üsyü alırsanız ikinci aşamaya girmeye hak kazanırsınız ama ben ikinci aşamaya girmek istemiyorum ygs ile tercih yapıcam derseniz sadece ygs ile alan bölümlerde var tabi çoğu önlisans programları eğer lys ile lisans programlarına yerleşmek istiyorsanız da hangi bölümü istiyorsanız ona göre gireceksiniz lyslere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?