Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

tatlım 88 gün kalmış sınava tablo daha boş kızıyorum ama bak çalışmıyomusun şimdi diyceksin sen niye çaılşmıyosun ben umudumu kaybettim okuldaki sınavlarla uğraşıyorum ancak

Şeker hiç sormuyosun çalışacak kafa kaldı mı diye :26: Şimdide bi şeyler var aklımda olumlu şeyler olursa ilk buraya yazıcam kızlar:44:

öylemiiii canım sana bol şans dua edeceğim senin için :) hakkında hayırlısı olur inş. tatlım bende lys tabloları yaptım öldüm artık ne çok konu varmış ya

lys ye girmeyeceğim sanırım ben tatlım ya :44:

ne yapayım canım okula git gel işte dersler iyi sayılır hiç çalışmıyorum ama finaller başlıyo haftaya ne yapacağımı bilmiyorum

Umarım güzel geçer acaba yağmurum ne yaptı çok da mutsuzdu alıştı mı acaba :44:

meraba kızlar size bi sorum olacak şuan sakarya üniversitesinde okuyorum tekrar sınava girmek istiyorum ama bi sitede tekrar sınava girmek için okulu dondurmam gerektiğini okudum. dondurmam mı gerekiyor?:26:

meraba kızlar size bi sorum olacak şuan sakarya üniversitesinde okuyorum tekrar sınava girmek istiyorum ama bi sitede tekrar sınava girmek için okulu dondurmam gerektiğini okudum. dondurmam mı gerekiyor?:26:

İlk kez duyuyorum bunu ama sanmıyorum böyle bir şey olduğunu :26:

ne alaka canım benim yok öyle bir şey bende gireceğim sınava okula ne yani eğer ki diyorsan sınava gireyim başka bölüm yazıp okuyayım ama bu bölümde dursun bir kenarda o zaman dondurursun yoksa öyle bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…