- Konu Sahibi sagopammmm
-
formasyonu bizim ünv vermeyince diğer okullardan almak da nasip olmadı. Esasında sıkıntı formasyonda değil, evet bölümüm çok güzel severek okudum ama sıkıntı öğretmen olmak zor. hem kazanmak zor hem de kazanıp şimdiki gençliğe öğretmek zor saygısızlık çok fazla ben bunu gördümo yuzden bu saatten sonra sınavlara girmeye kararr verdım. eğer sen de geleceğini göremiyosan önü açık bır bölüme yönel. yaş kaç bu arada ben 22. biraz da yaşımın küçük olması bana bu cesareti verdi:)
Çalışmak lazım ben 2 hafta sonra aöf sınavlarım geçsin fen derslerime başlayacağım
Biyolojiden başlayacağım lise de çok severdim sürekli yazarak biyoloji çalışırdım
Sonra da kimya
Ah ah ne günlerdi :)
Maviss, üniversite okumak güzel gerçekten
Bunu düşün hayal et o zaman isteğin gelir
Ben en azından o duyguyu yaşadım ama sağlık aşkımı dindiremiyorum
Bende hemşirelik için uğraşıyorum aslında aklımda bir kaç fikir daha var benim sağlık üzerine tabi bu yıl olmazda daha sonra hemşirelik ama burda netimçalışırken çok sıkılıyorum ama ben
Aynen hem okul derslerim hem ygs çalışma fikri beni benden alıyor
Kızlar ygs de din kültürü varmış ben yok sanıyordum şaşırdım
mathilda11 aynen bende yıllardır fen görmedim ve fen ağırlıklı sınava giricem ne tezat dimi
Evet din de var bu da yeni çıktı ya kolay olucağını da sanmıyorum bi de müfredata göredir o şimdi sayısalları çok etkileyeceğini sanmıyorum ama ya
Zaten 5 soruymuş belki çok zor olmaz
Bizim fen çalışmamız lazım.:108:
O zaman bana müsade ben kaçtım
kızlar bir şey soracağım.ben komşumun kızının geçen seneki fem yayınlarından çalışıyorum ama ilk sayfadaki yazılara uymayan konular var. bide dilde iletişim konusunu göremedim dergilerde acaba yanlış mı yapıyorum ? her sene dergiler yenileniyor mu? konulara göre bu senenin dergilerini mi alayım bilemedim.yoksa çok farketmez mi?
ne dersiniz ?
anlatım yönetimleri :sunum,tartışma,panel,forum,..
anlatımda dilin işlevleri
anlatım türleri:öğretici,tartışmacı,destansı,mizahi,öyküleyici bunlar var mı bu senenin konularında?
Kızlar ben forma pek giremiyorum ama şöyle söyleyeyim doğru düzgün çalışamıyorum. Okul derslerinden fırsat kalmıyor. Şimdi de finaller geldi çattı onlara çalışağım. 30 gün yarı yıl tatilim var. Bu 30 gün de ygs coğrafya ve tarih konularımı bitireceğim İnşAllah. Tabi felsefeye ve türkçeye de çalışacağım. Matematiği çalışsam da yapamıyorum o yüzden ona çalışarak vakit öldürmeyeceğim. Lys'ye de sözelden girmeyi düşünüyorum bakalım İnşAllah şu an da istediğim bölümü kazanabilirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. (AMİN)
Kızlar merhaba, üni derslerim yüzünden pek fırsat bulup çalışamadım ben fen derslerine
Ben kıbrıs hemşirelik istiyorum
sizce kaç net yapmam gerekir ygs-2 den?
Bir de bu yeni sistemdeki puan hesaplamaları nasıl oluyor
Mesela ygs-2 için;
Türkçe: 35
Sosyal: 30
MAtematik: 15
Fen: 15
yazınca YGS 2: 291.967 gösteriyor
Bu ham puan oluyor değil mi? /I]
meslek lisesi çıkışlıyım ben. yapılan düzenlemeden sonra bende girmek isterdim ygsye. ve bende şansımı sağlıktan yana kullanmak isterdim. ama hiç sayısalım yok. kimya,biyoloji,fizik,geo,mat. yapamayacağım için ve bunun için zamanım olmayacağı için kalbime gömdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?