• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

Bu hafta hiç çalışmadım nerdeyse :50::59:

3 gün canla başla çalıştıysam sonraki 1 hafta hiç oturmuyorum bile :50::31:

İkizkenar ve Eşkenar Üçgenleri hallettim. Sagopam ekleyebilir misin canım:61:

Kızlar bugün deneme sınavım var çok korkuyorum kötü bi sonuç gelirse diye.
Çalışmaları arttırmıştım ama iyi bi dönemde değilim bu aralar yapamıycam gibi geliyor.
Dua edin benim için...

Çalışmaları arttırmıştım ama iyi bi dönemde değilim bu aralar yapamıycam gibi geliyor.
Dua edin benim için...

Umarım iyi geçer canım :61:

Şu bileşikler ne uzun konudur öyle adlandır adlandır bitmedi bi :1: sıkıldım yahuu

Dua edin benim için...

Başarılar canım. Çalışmalarını artırdıysan er ya da geç emeğinin sonucunu alırsın :54:

Önemli yerleri postitlere yaz gözünün önüne yapıştır canım :1:

Benim masamın karşısı dolu böyle postitlerle. Ha bakıyo musun dersen hayır bakmıyorum :1:

Bende pek bakmıyorm onlara ben defter yaptım o yüzden çalışırken yazarak çalışıyorum :61:

Merhabalar kızlarr uzun bir aradan sonra tekrar gelebildim sonunda.. :1:

Biten konularım:
-Üslü ifadeler
-Üçgende alan/ üçgende benzerlik/ Açıortay/ Kenarortay
-Vektör- kuvvet- denge / Isı sıcaklık/ Genleşme / Basit Makineler
-Atomun yapısı/ Periyodik cetvel/ Kimyanın temel kanunları
-Canlıların sınıflandırılması/ ekoloji / miyoz matoz hücre bölünmeleri/

Lys konularınıda başladım bayağı bitti ama lys tablomuz yok :((

Umudum kaçıp gidiyo ağlıcam ben ya napiim sinirim bozuldu :53::14:

kızlar coğrafya için ıyı bır yayın evi konu anlatımlı kıtap ismi rica edıyorum ygs için..

Aklım çok karışık kızlar bir kaç gündür :26:
Nedense kendime güvenemiyorum ve bu yıl olmazmış gibi geliyor istediğim bölüm.
Şöyle bir şey geçiyo aklımdan 2yıllık bi kaç bölüm var aklımda onları yazayım dyorm dgs'ye çalışıp bi şekilde onunla geçerm istediğim bölüme diyorum of her şey çok karışık:14:

Aklım çok karışık kızlar bir kaç gündür :26:
Nedense kendime güvenemiyorum ve bu yıl olmazmış gibi geliyor istediğim bölüm.
Şöyle bir şey geçiyo aklımdan 2yıllık bi kaç bölüm var aklımda onları yazayım dyorm dgs'ye çalışıp bi şekilde onunla geçerm istediğim bölüme diyorum of her şey çok karışık:14:

Hemen pes etme canım hangi bölümü istiyordun sen geçen sene puanın nasıldı ?

Hemen pes etme canım hangi bölümü istiyordun sen geçen sene puanın nasıldı ?

Geçen sene tercih yapmadım ben canım gitmek istemedim bir yere çünkü bir düzen kursam o bozulabilirdi bu bi kaç gün içinde atamalar için tercihler var hemşirelik mezunuyum ben tercih yapıcam ve gittiğim yerde okumak istiyorum çünkü tayin hakkı yok artık eğitim hakkıyla. Bende uğraşmak istemedim böyle şeylerle bu yıl o yüzden tıbbi lab. teknikerliği , patoloji teknikerliği, diyaliz gibi bi bölüm yazıp sonra dgs ile hemşireliğe geçmek var aklımda.
Bu yıl yeterli çalışmadım çalışamıyorum da :( Fen bi ölüm resmen 4 yıldır fen görmemiş biri olarak :26:

Back