Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Canm kanamanın başladığı günün üzerinden 3 hafta kadar geçti mi bilmiyorum ama yerleşme kanaması olabilir mi yani ilişkiye başlayalı 10 günü geçti mi ben belki yerleşme kanamasıdır diyorum öyle temenni ediyorum inşallah bebiş sana işaret ediyordur ama bu ay olmasada bi dahaki ay olur inşallah inan çok içten istiyorum hamile kalmanı senin ve tüm isteyenlerin özellikle kayıp yaşayanlar bi türlü hamile kalamayanlar bu duyguyu tatsın hepsi yavrularını kucağına alsın istiyorum Rabbim yüzümüze baksın inşallah hepimiz birgün meleklerimize kavuşucaz allahıb izniyle.

O konuda bilgim yok canm bildiğimi aktardım
Kuzum kanamam 10 gün sürdü şöyle düşün 27 şubat 8 mart ondan sonra ilişki oldu şuanda da 5 gündür var lekelenmem yerleşme olamaz kuzum dediğin gibi hayırlısı ne zaman ise öyle versin rabbim sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım kuzum önce siz sonra biz

Bence çok güzel bir sonuç :))) hayırlısı olsun diorum ben tebrik ederim arkadaşım
Bu arada ilk değerini bilmiyorum ama iki katı ise gayet güzel bence ...
Çok teşekkür ederm Allah razı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin :)
İlk değerim adet geçmeden 262ydi 2 gün sonra işte 652 oldu

Kızlar bat günüm 26 şubat iki gündür göğüslerim sızlıyor ağrıyor ve çok ağırlaştılar davul gibi dün test yaptm 5 gün kala negatif cıktı

Kuzum kanamam 10 gün sürdü şöyle düşün 27 şubat 8 mart ondan sonra ilişki oldu şuanda da 5 gündür var lekelenmem yerleşme olamaz kuzum dediğin gibi hayırlısı ne zaman ise öyle versin rabbim sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım kuzum önce siz sonra biz

Evet yumurtlama gününe denk gelmiyo ama Rabbim vericem dedimi verir belli olmaz yinede. İnşallah olurda sana da sürpriz olur

Aaa ses verim nasılsınız bebişler nasıl
Melegimm_2 Melegimm_2
Ben bugun dr daydım 11+1 günlük 2 gün geriden geliyo geç döllenmiş 2li tarama ya gerek yok dedi hareketli maşallah gayetli sağlıklı bebiş dedi kalp atışlarını dinledik cinsiyet için bikaç hafta sonra gel dedi bakalım merakla bekliyorum :) sen nasılsın canım

Ben bugun dr daydım 11+1 günlük 2 gün geriden geliyo geç döllenmiş 2li tarama ya gerek yok dedi hareketli maşallah gayetli sağlıklı bebiş dedi kalp atışlarını dinledik cinsiyet için bikaç hafta sonra gel dedi bakalım merakla bekliyorum :) sen nasılsın canım
Nasıl mutlu oldummm :)) maşallahhh arkadaşıma herşey güzel gidicek sen hiç tasalanma geriden gelmesi kötü değil bildiğim çok sevindim :)) iyiyim bende çok şükür klomen başladık iğne vurulcam hayırlısı ile takipteyim bakalım :))) Arada ses et ama ;)))

Nasıl mutlu oldummm :)) maşallahhh arkadaşıma herşey güzel gidicek sen hiç tasalanma geriden gelmesi kötü değil bildiğim çok sevindim :)) iyiyim bende çok şükür klomen başladık iğne vurulcam hayırlısı ile takipteyim bakalım :))) Arada ses et ama :KK66:))
İnşallah canm hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun :)

Back