- 5 Kasım 2016
- 796
- 852
- 33
- 40
- Konu Sahibi Melegimm_2
- #1.561
Valla normalde böyle biri değilim ama adet gecikti kce içim daralıyor ve düşünmek istemediğim şeylerde buluyorum kendimi kan tahlili de vermedim iki idrar testi yaptım bembeyaz di yani negatif ve adet belirtilerim var gelecek biliyorum ama ben böyle her seferinde bekliyorum adet belirtileri ile bazen bi hafta bazen iki hafta bu belirtiler le yaşamak bunaltıyor hamilelik konusunda Rabbim dileyince en hayırlı zamanda olacak biliyorum ama şuan hayal dünyamda olan o anı hiç gerçekte yazamayacağım bi an gibi inşallah bigün ruyalarimizi yaşarız tüm bekleyenlere beraber inşallahçok sağol arkadaşım şuraya yazınca bile içimdekileri dökünce onların yerini umut alıyor birden
![]()
Canım benim 3 gün geciktim 3 ay önce her tuvalete giderken geldi gelcek dedim hastane kapısında geldim tahlil için çat kanama geldi ...
Bu düşünce tarzıda bizi yiyor malesef hepimiz o güzel düşlerle umutlarla bekliyoruz her ay regl dönemini emin ol çok iyi biliyorum geçen sene kimyasal geçirdim tam şubat ayı tedavim başlayacaktı ki gitmeden gebe kaldım ama malesef kimyasal çıktı oda demem o ki nasılsa doktora gidicem die serbest bırakmıştım kendimi meğer denilen doğruymuş takmamak gerekiyormuş 2 hafta oldu düşük yaptım emin ol benimde hayallerim umutlarım yazmakla anlatılmaz ama hepimizin duası aynı o yüzden dilerim hepimiz en kısa zamanda yaşarız o gğzel duyguyu Ama şu var kan ver idrar testi hata verebiliyor geç döllenme yada başka sebepten başıma gelmedi ama yaşayanı gördüm emin ol şu psikolojiden kurtulursun sonucu görüp gelecekse reglin hemen gelir .. yinede sen bilirsin arkadaşım