Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Valla normalde böyle biri değilim ama adet gecikti kce içim daralıyor ve düşünmek istemediğim şeylerde buluyorum kendimi kan tahlili de vermedim iki idrar testi yaptım bembeyaz di yani negatif ve adet belirtilerim var gelecek biliyorum ama ben böyle her seferinde bekliyorum adet belirtileri ile bazen bi hafta bazen iki hafta bu belirtiler le yaşamak bunaltıyor hamilelik konusunda Rabbim dileyince en hayırlı zamanda olacak biliyorum ama şuan hayal dünyamda olan o anı hiç gerçekte yazamayacağım bi an gibi inşallah bigün ruyalarimizi yaşarız tüm bekleyenlere beraber inşallah:dua::KK200::anneadayı: çok sağol arkadaşım şuraya yazınca bile içimdekileri dökünce onların yerini umut alıyor birden:KK68:

Canım benim 3 gün geciktim 3 ay önce her tuvalete giderken geldi gelcek dedim hastane kapısında geldim tahlil için çat kanama geldi ...
Bu düşünce tarzıda bizi yiyor malesef hepimiz o güzel düşlerle umutlarla bekliyoruz her ay regl dönemini emin ol çok iyi biliyorum geçen sene kimyasal geçirdim tam şubat ayı tedavim başlayacaktı ki gitmeden gebe kaldım ama malesef kimyasal çıktı oda demem o ki nasılsa doktora gidicem die serbest bırakmıştım kendimi meğer denilen doğruymuş takmamak gerekiyormuş 2 hafta oldu düşük yaptım emin ol benimde hayallerim umutlarım yazmakla anlatılmaz ama hepimizin duası aynı o yüzden dilerim hepimiz en kısa zamanda yaşarız o gğzel duyguyu Ama şu var kan ver idrar testi hata verebiliyor geç döllenme yada başka sebepten başıma gelmedi ama yaşayanı gördüm emin ol şu psikolojiden kurtulursun sonucu görüp gelecekse reglin hemen gelir .. yinede sen bilirsin arkadaşım

Canım benim 3 gün geciktim 3 ay önce her tuvalete giderken geldi gelcek dedim hastane kapısında geldim tahlil için çat kanama geldi ...
Bu düşünce tarzıda bizi yiyor malesef hepimiz o güzel düşlerle umutlarla bekliyoruz her ay regl dönemini emin ol çok iyi biliyorum geçen sene kimyasal geçirdim tam şubat ayı tedavim başlayacaktı ki gitmeden gebe kaldım ama malesef kimyasal çıktı oda demem o ki nasılsa doktora gidicem die serbest bırakmıştım kendimi meğer denilen doğruymuş takmamak gerekiyormuş 2 hafta oldu düşük yaptım emin ol benimde hayallerim umutlarım yazmakla anlatılmaz ama hepimizin duası aynı o yüzden dilerim hepimiz en kısa zamanda yaşarız o gğzel duyguyu Ama şu var kan ver idrar testi hata verebiliyor geç döllenme yada başka sebepten başıma gelmedi ama yaşayanı gördüm emin ol şu psikolojiden kurtulursun sonucu görüp gelecekse reglin hemen gelir .. yinede sen bilirsin arkadaşım
Seni çok iyi anlıyorum canım biliyorum kan vermem gerektiğini ama çalışıyorum ve kan vermem için hastahane ye öyle her zaman gitmem sıkıntı haftaya kadar bekleyeceğim gelmezse zaten doktorumu arayacağım duruma göre hareket edeceğim

Sen doğrusunu bilirsin arkadaşım kendine eziyet etme die söyledim acilden verebilirsin ben öyle yaptım hep tabiki nasıl istersen inşallah gönlüne göre olsun herbişey..

Kızlar sonuçlarım çıktı pıhtılaşma var sanırım doktoruma gönderdim bakalım

Eklentiler

• 24F3826A-4C9C-4DD7-9C34-B0CC17326B54.png
    24F3826A-4C9C-4DD7-9C34-B0CC17326B54.png
    131,9 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba arkadaşlar bu sabah regl oldum yeni regl tarihim 17 Nisan bu arada pazartesi femara iğneye başlıyoruz dua edin bol bol bu tedavi den hayırlısı ile sonuç alayım:dua::KK200:

Canım genetik testte çıkıyor mu pihtilasma oldugu?
Evet canım üniversite yada araştırma eğitim hastanesinde direk genetik bölümü yapıyor tahlilleri bende pıhtılaşma çıktı 2 düşük sebebim oymuş malesef ...
diğer tahlillerimde var bu kan pıhtılaşma için sadece 2 tanesi onlar 1.5 aya çıkar demişlerdi 1 aya çıkar sanırım ...

Evet canım üniversite yada araştırma eğitim hastanesinde direk genetik bölümü yapıyor tahlilleri bende pıhtılaşma çıktı 2 düşük sebebim oymuş malesef ...
diğer tahlillerimde var bu kan pıhtılaşma için sadece 2 tanesi onlar 1.5 aya çıkar demişlerdi 1 aya çıkar sanırım ...
Cnm öncelikle geçmiş olsun
Bende araştırma hastanesine kan verdim yaklaşık 3 haftadır bir buçuk aya anca çıkar dediler.
İki düşugum var ilki ikiz
Doktorum bana açıklama yapmadı sadece kan verdim bir küp pihtilasma ya bakcaz diye birşey de demedi.merak da kaldım pihtilasma varsa çıkar mı diye.

Valla bende araştırma da verdim ilk lakin verilen testlerin iki tanesini yaptılar bunlar yapılıyor die sadece geri kalanı ertesi gün Ege üniversitesinde verdim Normalde 6 kalem istedi doktorum ama Ege deki doktor 12 kalem yazmış tahlil bilmiyorum kısaca oradakiler 1.5 aya çıkacak dediler bu çıkanlar araştırmada çıkanlar ki 20 gün demişlerdi 10 güne çıktı bende şaşırdım ...
İlk çıkana göre düşük sebeplerim bu gözüküyor tabi diğer tahlillerde gelicek ama doktorumun dediğine göre iğne ve aspirin kullanıcam gebe kaldığım andan itibaren ..
Geçmiş olsun sana da çok benim çıktı bakalım diğerleri nasıl gelecek ..

• Beğen
Reactions: Eva
Cnm öncelikle geçmiş olsun
Bende araştırma hastanesine kan verdim yaklaşık 3 haftadır bir buçuk aya anca çıkar dediler.
İki düşugum var ilki ikiz
Doktorum bana açıklama yapmadı sadece kan verdim bir küp pihtilasma ya bakcaz diye birşey de demedi.merak da kaldım pihtilasma varsa çıkar mı diye.
Çıkan iki tahlil bu arkadaşım tepecik araştırma daki genetikçi bunlar önemli dedi asıl ama benim doktorum diğerlerinin de önemli olduğunu söyledi ve Ege üniversitesinde devamı yapıldı sende kontrol et arada belki çıkmıştır ..

Eklentiler

• A0CA5120-5940-4DFD-AB0C-1E93B445D17B.png
    A0CA5120-5940-4DFD-AB0C-1E93B445D17B.png
    131,9 KB · Görüntüleme: 32
Canım senden ne kadar kan aldılar
Bide ben kendim genetik tanıya gittim doktorum yonlerlndirmedi o yüzden birsey istemedi.
Çıkan iki tahlil bu arkadaşım tepecik araştırma daki genetikçi bunlar önemli dedi asıl ama benim doktorum diğerlerinin de önemli olduğunu söyledi ve Ege üniversitesinde devamı yapıldı sende kontrol et arada belki çıkmıştır ..

Canım senden ne kadar kan aldılar
Bide ben kendim genetik tanıya gittim doktorum yonlerlndirmedi o yüzden birsey istemedi.
Yarım tüp bile değil dikebilirim sana benim doktorum kadın doğumcum istedi bende direk üniversite genetiğe gittim elimde tahlil kağıdı vardı onu verdim zaten genetik doktoruda soru soruyor araştırma yapıyor daha sonra yazıyor zaten ..

Yarım tüp bile değil dikebilirim sana benim doktorum kadın doğumcum istedi bende direk üniversite genetiğe gittim elimde tahlil kağıdı vardı onu verdim zaten genetik doktoruda soru soruyor araştırma yapıyor daha sonra yazıyor zaten ..
Bana da sorular sordu cnm düşük olunca ilk bence kan pıhtılaşma si varmı ona bakılmalı.
Herhalde benimde çıkar ben en iyisi arayayım belki erken çıkmıştır senin ki gibi belli olmaz .
Bu arada ben kartal araştırmada yaptım orası biraz yoğun belki o yüzden geç çıkabilir. Benim sonuçlar çıkınca paylaşırım canım.

Bana da sorular sordu cnm düşük olunca ilk bence kan pıhtılaşma si varmı ona bakılmalı.
Herhalde benimde çıkar ben en iyisi arayayım belki erken çıkmıştır senin ki gibi belli olmaz .
Bu arada ben kartal araştırmada yaptım orası biraz yoğun belki o yüzden geç çıkabilir. Benim sonuçlar çıkınca paylaşırım canım.
Aynen Ege Üniversitesi de bana direk 1.5 ay dedi şansıma diğer taraf erken çıktı tabiki paylaş mutlaka destek oluruz bişeyler öğrenir takip ederiz hayırlısı olsun hepimiz için canım

dlkkydlntpl dlkkydlntpl canm bursa da hangi hastaneye gidiyorsun dr. Undan memnun musun? Ben dr umu değiştirmek istiyorum. Devlet Hastanesine gitmişsin merak ettim bilgilendirirsen sevinirim

dlkkydlntpl dlkkydlntpl canm bursa da hangi hastaneye gidiyorsun dr. Undan memnun musun? Ben dr umu değiştirmek istiyorum. Devlet Hastanesine gitmişsin merak ettim bilgilendirirsen sevinirim
Kuzum zubeyde de alı yesıle gıdıyorum ılerleyen zamanda ceylan a gıdıcem evıme yakın sıbel hnm var cok tatlı bıdr detaylıda falan oraya gıdıcem zaten ıstda dogum yapıcam bnm ısler karısık sendemı bursalıydın

Back