- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
- #1.581
Bende Zübeyde ye başlıcam pınar hanımı çok övdüler ona gidicem inşallah. Sibel akesen mi canm dediğin dr. O benim dr.umdu özele gitmiş dedilerKuzum zubeyde de alı yesıle gıdıyorum ılerleyen zamanda ceylan a gıdıcem evıme yakın sıbel hnm var cok tatlı bıdr detaylıda falan oraya gıdıcem zaten ıstda dogum yapıcam bnm ısler karısık sendemı bursalıydın
Evet cnm nerdeymks kı ozele gıtmıs ceylanda sımdı sarısın genc bıbayanBende Zübeyde ye başlıcam pınar hanımı çok övdüler ona gidicem inşallah. Sibel akesen mi canm dediğin dr. O benim dr.umdu özele gitmiş dediler
Yok canım benim dediğim kumral bi kadın güler yüzlü sakin bi dr duEvet cnm nerdeymks kı ozele gıtmıs ceylanda sımdı sarısın genc bıbayan
Kuzum nasılsın iyimisin bakem sen :)Yok canım benim dediğim kumral bi kadın güler yüzlü sakin bi dr du
Iyiyim canm halimize şükür sen nasılsın :)Kuzum nasılsın iyimisin bakem sen :)
İyiyim bende kuzum bebişinde sende iyiysen çok şükür :)))Iyiyim canm halimize şükür sen nasılsın :)
Bendeydi inşallah benle kalmaya devam eder canmİyiyim bende kuzum bebişinde sende iyiysen çok şükür :)))
Tabiki senle ve kalıcak deme lütfen şöyle şeyler gidicekse zaten gider ama korkuyla kendine ona eziyet etme bak şükür tutmuş seni ne güzel bırakmaz o seni ama kendine bu gümlerini zehir etme olurmu arkadaşım ...Bendeydi inşallah benle kalmaya devam eder canmsen de ne var ne yok
Tabiki senle ve kalıcak deme lütfen şöyle şeyler gidicekse zaten gider ama korkuyla kendine ona eziyet etme bak şükür tutmuş seni ne güzel bırakmaz o seni ama kendine bu gümlerini zehir etme olurmu arkadaşım ...
İyiyim ben tekrar lekelenmem başladı 4 gündür anlamadım hamilelik için çalışmalar yapıyorduk ama arada lekelenmeler geldi ... test sonucum çıktı pıhtılaşmam varmış düşük sebebim çıktı ortaya doktor öyle dedi işte bekliyoruz diğer sonuçları ama iyiyim şükür kuzum .. sende iyi ol
Bende bilmiyorum kuzum olcak dedi doktor yumurtlama kanaması okudum bende ama başıma hiç gelmedi bilmiyorum bende ..Sağol canm inşallah bakalım. Lekelenmeler nedenki acaba yumurtlama oldu mu. İnşallah tez zamanda sağlıklı evlatların olur. Lekelenmelerin bitince coraspine başla folik asitle. Sonra dr.un iğneye başlar canm
Hakkında hayırlısı kuzum inşallah bebiş çok bekletmez seni :)Bende bilmiyorum kuzum olcak dedi doktor yumurtlama kanaması okudum bende ama başıma hiç gelmedi bilmiyorum bende ..
Evet şimdi bebe aspirini kullanıyorum gebe kalınca iğne ve coraspirine dönecez kuzum amin inşallah
Yaa çok sevindim canm gözün aydınMoonfacedMom canım ben dün kan testi yaptım 2 gün sonra tekrarla dedi hemşire yarın mı olması lazım yoksa cuma günü mü kafam karıştı
Allah razı olsun canım benimYaa çok sevindim canm gözün aydınyarın vericeksin canm inşallah güzel sonuçlarını alırız :)
Inşallah canm 2 3 kat artmış olurAllah razı olsun canım beniminşallah yarın kan değerim 2 kat artmış olur
Teşekkür ederm inşallah senle beraber bebişlerimizide sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırızInşallah canm 2 3 kat artmış olursağlıklı bi bebiş olur
Ayy hadi inşallah canmTeşekkür ederm inşallah senle beraber bebişlerimizide sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
İnşallah kuzum hamişlerin duası tutar Ama kahverengi lekelenme hala var koyu kahve olmaya başladı yumurtlama değildir sanırım ...Hakkında hayırlısı kuzum inşallah bebiş çok bekletmez seni :)
İnşallah kuzum hamişlerin duası tutar Ama kahverengi lekelenme hala var koyu kahve olmaya başladı yumurtlama değildir sanırım ...
Diğer ay Benim düzenim olur sanırım die düşünüyorum o üstüne gebe kalan arkadaşlarında olmuşmu benim gibi ara lekelenme bilgin varmı ?
Kan verdin mi canım?Allah razı olsun canım beniminşallah yarın kan değerim 2 kat artmış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?