Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Okdr kotuı enfeksıyon bar okdr acıyokı anlatamam konusamıyorum acıdan ya

Okdr kotuı enfeksıyon bar okdr acıyokı anlatamam konusamıyorum acıdan ya
Bi dr una sorsana canm boğaz spreyi verir belki bebeğe zararı olmayan ilaç vardır illaki. Ilerlemesin daha fazla ciğerlere iner allah korusun daha kötü olur

Adet görmeden hemen hamile kalanlar var inşallah sende kalırsın aağlıklı bebişin olur inşallah :)
İnş canm kimyasaldan sonra mı sağlıklı gebelik mi oluşuyor daha yeni evliyim ilk aydan böle oldu diğer ay inş kalrm cnm :)

İnş canm kimyasaldan sonra mı sağlıklı gebelik mi oluşuyor daha yeni evliyim ilk aydan böle oldu diğer ay inş kalrm cnm :)
2 arkadaşımızın bu şekilde haberi geldi kimyasal gebelikten sonra adet görmeden tekrar değerleri yükseldi şimdi sağlıklı bi gebelik yaşıyolar sizinde öyle olur inşallah

2 arkadaşımızın bu şekilde haberi geldi kimyasal gebelikten sonra adet görmeden tekrar değerleri yükseldi şimdi sağlıklı bi gebelik yaşıyolar sizinde öyle olur inşallah
Çok umut oldun bana canm inş benmde öle olur:)

İnşallah canm. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :) hamilenin duası kabul olurmuş inşallah saatine drnk gelir kabul olur isteyen herkes evlat sahibi olur :)
Amin canm inş ilk defa başma gelyr sevndk hepimiz oldu diye değer az çıktı içime kurt düştü yinede poztf oluym dedim blmyrm ki:) ama sonra değer düştü ve kanama iyice şok oldum inş birdaha yaşamam kimse yaşamz knsenn umtları kırılmaz bianda olsa onu hissetmek güzel bir duygu inş tekrardan yaşadm herkes yaşar:)

Inşallah canım rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın benim 2 kaybım oldu çok zor gerçekten

Canım naptın tahlilin ne çıktı hamiş misin ???
Yarn tekrar saglik ocagina gidecem kizacam artk hemsireyee bu ne sorumsuzluk hastaneden randevu 10 gun sonra alabiliyom yarin gdecem saglik ocagina ama hamilelik belirtilerm de var ouuf kafm karsk idrar testi nagatv cikti ama

Kuzucum o arkadaşlar yumurtlama gününü nasıl ayarlamış yada nasıl hangi günde takip etmişler ?

Yarn tekrar saglik ocagina gidecem kizacam artk hemsireyee bu ne sorumsuzluk hastaneden randevu 10 gun sonra alabiliyom yarin gdecem saglik ocagina ama hamilelik belirtilerm de var ouuf kafm karsk idrar testi nagatv cikti ama
Acile gir yada direk hastaneye beta yaptırıcam de yaparlar ki

Dr randevunu yine al ama kan tahlilini acil den yapıyorlar canm sağlık ocağıyla uğraşma onlar ne yapabilir ki belli kanın bozulmuş ondan çıkmamış. İdrar testine güvenmiyorm bence geç olmadan git kendini garantiye al ona göre gerekeni yaparsın en azından

Kuzucum o arkadaşlar yumurtlama gününü nasıl ayarlamış yada nasıl hangi günde takip etmişler ?
Kanamanın bitti günü sat kabul edip yoluna devam ediyosn risk almamak için gün aşırı ilişki yaşıyorsn. Hatta ben bi prof. Dinledim sık ilişki sperm kalitesini düşürüyo diyolar inanmayın bu şekilde daha garantiye alıyorsn kendini dedi tabi hergün olmazda 2 günde 1 iyidir

Bi dr una sorsana canm boğaz spreyi verir belki bebeğe zararı olmayan ilaç vardır illaki. Ilerlemesin daha fazla ciğerlere iner allah korusun daha kötü olur
Vermedı burun ıcın serum verdı sırıngaya cekıo sıkıyorum onuda ısteyken yapamıcam

Bugün yine hastane yolu göründü bana inşallah güzel sonuçlar alırım bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…