- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
- #1.481
Gelecek gibi canım dün test yaptım bişey çıkmadı zaten adet bekliyorum bu ay femara ya başlayacağım bakalım bu da olmazsa tuplere bakılacak hayırlısı inşallahAynen kuzum bat gününü yazmamistin silmek istemedim seni listeden:))
Şimdi eklerim canm gününü.insallahhh gelmez kimizilar
Gelecek gibi canım dün test yaptım bişey çıkmadı zaten adet bekliyorum bu ay femara ya başlayacağım bakalım bu da olmazsa tuplere bakılacak hayırlısı inşallahevet silmemissin çok sağol canım umut veriyorsun konunun hakkını veriyorsun
Yok cnm baya oldu kesılelımoyle akıntıda yok enfeksıyon olmustm olekede oyuzdenmıs bıkac kere kahve kan gıbı gelmıstı ustunden bır ay gectı cok aukur bulantıyla cok basım dertte heralde yakında dayanamayıp kusucam sımdı bıle kahvaltı zorla yedm hemen uzanmaya gıttm cok kotu oluyorum ya grıbım bıde 10 gundur bıgaz agrısı falan benı ıyıce halsız yapıyo ıkıgun yıllık ızın kullandm ama yarın nasıl gıdıcem bılmıyorumHamd olsun iyi gidiyor canım arada bulantilar dışında, senin nasıl gidiyor leke gelmiyordu artık inşallah daha.
Canım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. bulantılar bende de mevcut İnşallah üç ayı doldurduktan sonra kesilir bulantilarimiz.. kendine dikkat et ❤Yok cnm baya oldu kesılelımoyle akıntıda yok enfeksıyon olmustm olekede oyuzdenmıs bıkac kere kahve kan gıbı gelmıstı ustunden bır ay gectı cok aukur bulantıyla cok basım dertte heralde yakında dayanamayıp kusucam sımdı bıle kahvaltı zorla yedm hemen uzanmaya gıttm cok kotu oluyorum ya grıbım bıde 10 gundur bıgaz agrısı falan benı ıyıce halsız yapıyo ıkıgun yıllık ızın kullandm ama yarın nasıl gıdıcem bılmıyorum
Goguslerimin ucu acıyor ve pazar gecesinden beri hep adet olacak gibi bi sancı karın ağrısı giriyor sonra bişey gelmiyor ağrı sızı da geçiyor ama hep adet bekliyorum ben testte çıkmayınca ve geçen 5 civarı bi değerde testte silik çıkmıştı şimdi varsa çıkar diyorum o yüzden adeti bekliyorum inşallah adetim gecikmez çok bunalıyorum gecikinceBu ara pek fazla ilgilenemedim topikle bulantilar uyku hallerifalan ama hiç birinizi unutmadim, gercekten hep aklimdasiniz ve dualarimdasiniz , her ne kadar birbirimizi gormesekte duygularimizi paylasmamiz arada bir bağ olusmasina sebep oluyor :)
Agrilarin olması çok normal canım, sızlama varmı goguslerinde benim en belirgin ozlelligim gogus sizlamasi oldu,bel kasık ağrısı aynı adet gibiydi.insallah güzel haberler Verirsin bize
Bu arada seni çok iyi anlıyorum o bulantilar uyku haliyle yine iyi giriyorsun buralaraBu ara pek fazla ilgilenemedim topikle bulantilar uyku hallerifalan ama hiç birinizi unutmadim, gercekten hep aklimdasiniz ve dualarimdasiniz , her ne kadar birbirimizi gormesekte duygularimizi paylasmamiz arada bir bağ olusmasina sebep oluyor :)
Agrilarin olması çok normal canım, sızlama varmı goguslerinde benim en belirgin ozlelligim gogus sizlamasi oldu,bel kasık ağrısı aynı adet gibiydi.insallah güzel haberler Verirsin bize
Stres yapma kuzum oluruna bırakGoguslerimin ucu acıyor ve pazar gecesinden beri hep adet olacak gibi bi sancı karın ağrısı giriyor sonra bişey gelmiyor ağrı sızı da geçiyor ama hep adet bekliyorum ben testte çıkmayınca ve geçen 5 civarı bi değerde testte silik çıkmıştı şimdi varsa çıkar diyorum o yüzden adeti bekliyorum inşallah adetim gecikmez çok bunalıyorum gecikince
12 tüp kan verdim bilmiyorum neler istediğini canm. Moralim bozuldu sistem yokmuş hastanede ultrasona gün verdi 2 gün sonrayaCanım ben geçen gittiğimde doktorum benden bi takım testler istedi sen yaptirdinmi , yaptirmadiysan doktoruna bı danış istersen canım.. rubella,toxoplazma,cmv falan birkaç bsy daha var
Hastanenin bana garezi mi var ben mi şanssızm anlamadmHiç merak etme canım Allah'ın izniyle duyacaksin o minicik kalbin hızlı hizli carpmasini çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah❤❤
Aynen öyle canımStres yapma kuzum oluruna bırak
Rabbim neylerse güzel eyler❤
12 tüp kanmi aldilar12 tüp kan verdim bilmiyorum neler istediğini canm. Moralim bozuldu sistem yokmuş hastanede ultrasona gün verdi 2 gün sonraya2 gün daha beklicem
Ins cnm ıkı haftamız kaldı ycu doldursak cok ıyı olcak sen nezaman gıdıceksın dr a ben ıkı hafta sonra gıdıcemCanım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. bulantılar bende de mevcut İnşallah üç ayı doldurduktan sonra kesilir bulantilarimiz.. kendine dikkat et ❤
12 tüp kanmi aldilaruuw çok fazla geldi bana neyse doktorun bilir en iyisini canım
Üzülme kuzum vardır bunda da bir hayir insallah iki gün daha sabredeceksin❤❤
Ozelemi devletemi gidiyorsun
12 tüp kanmi aldilaruuw çok fazla geldi bana neyse doktorun bilir en iyisini canım
Üzülme kuzum vardır bunda da bir hayir insallah iki gün daha sabredeceksin❤❤
Ozelemi devletemi gidiyorsun
Yok canm bunları istemediler bendenCanım bunları istedi doktorum,büyük ihtimal o 12 tüp kanın içerisinde vardir bu testlerde :)
Bu tahlılllerı hem hamıle kalmadan hemde ıkıhafta once yaptırdım beenkmde temız coktı cıg seyler yememeye cok ozen gosteermelıyızYok canm bunları istemediler benden
Biyokimya
elisa
hemotoloji
hormon
kan transfizyonu merkezi
Torch
Seroloji
Hba1c
İdrar
İdrar mikroskobisi
Bunlar çıkanlar hepsi temiz çıktı çok şükür senin tahliller yok içinde
Hangi tahlil çiğ et vs. Sebze Meyve vs. Tahlili oluyo canmBu tahlılllerı hem hamıle kalmadan hemde ıkıhafta once yaptırdım beenkmde temız coktı cıg seyler yememeye cok ozen gosteermelıyız
Hıc hatırlamıyorum cnm ınternetten bak ıstersenHangi tahlil çiğ et vs. Sebze Meyve vs. Tahlili oluyo canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?