Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Aynen kuzum bat gününü yazmamistin silmek istemedim seni listeden:))

Şimdi eklerim canm gününü.insallahhh gelmez kimizilar
Gelecek gibi canım dün test yaptım bişey çıkmadı zaten adet bekliyorum bu ay femara ya başlayacağım bakalım bu da olmazsa tuplere bakılacak hayırlısı inşallah evet silmemissin çok sağol canım umut veriyorsun konunun hakkını veriyorsun

Bu ara pek fazla ilgilenemedim topikle bulantilar uyku halleri falan ama hiç birinizi unutmadim, gercekten hep aklimdasiniz ve dualarimdasiniz, her ne kadar birbirimizi gormesekte duygularimizi paylasmamiz arada bir bağ olusmasina sebep oluyor :)

Agrilarin olması çok normal canım, sızlama varmı goguslerinde benim en belirgin ozlelligim gogus sizlamasi oldu,bel kasık ağrısı aynı adet gibiydi.insallah güzel haberler Verirsin bize

Hamd olsun iyi gidiyor canım arada bulantilar dışında, senin nasıl gidiyor leke gelmiyordu artık inşallah daha.
Yok cnm baya oldu kesılelımoyle akıntıda yok enfeksıyon olmustm olekede oyuzdenmıs bıkac kere kahve kan gıbı gelmıstı ustunden bır ay gectı cok aukur bulantıyla cok basım dertte heralde yakında dayanamayıp kusucam sımdı bıle kahvaltı zorla yedm hemen uzanmaya gıttm cok kotu oluyorum ya grıbım bıde 10 gundur bıgaz agrısı falan benı ıyıce halsız yapıyo ıkıgun yıllık ızın kullandm ama yarın nasıl gıdıcem bılmıyorum

Canım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. bulantılar bende de mevcut İnşallah üç ayı doldurduktan sonra kesilir bulantilarimiz.. kendine dikkat et ❤

Goguslerimin ucu acıyor ve pazar gecesinden beri hep adet olacak gibi bi sancı karın ağrısı giriyor sonra bişey gelmiyor ağrı sızı da geçiyor ama hep adet bekliyorum ben testte çıkmayınca ve geçen 5 civarı bi değerde testte silik çıkmıştı şimdi varsa çıkar diyorum o yüzden adeti bekliyorum inşallah adetim gecikmez çok bunalıyorum gecikince

Bu arada seni çok iyi anlıyorum o bulantilar uyku haliyle yine iyi giriyorsun buralara

Stres yapma kuzum oluruna bırak
Rabbim neylerse güzel eyler❤

Canım ben geçen gittiğimde doktorum benden bi takım testler istedi sen yaptirdinmi , yaptirmadiysan doktoruna bı danış istersen canım.. rubella,toxoplazma,cmv falan birkaç bsy daha var
12 tüp kan verdim bilmiyorum neler istediğini canm. Moralim bozuldu sistem yokmuş hastanede ultrasona gün verdi 2 gün sonraya 2 gün daha beklicem

Hiç merak etme canım Allah'ın izniyle duyacaksin o minicik kalbin hızlı hizli carpmasini çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah❤❤
Hastanenin bana garezi mi var ben mi şanssızm anlamadm ultrason 2 gün sonra ya kaldı

12 tüp kan verdim bilmiyorum neler istediğini canm. Moralim bozuldu sistem yokmuş hastanede ultrasona gün verdi 2 gün sonraya 2 gün daha beklicem
12 tüp kanmi aldilar uuw çok fazla geldi bana neyse doktorun bilir en iyisini canım

Üzülme kuzum vardır bunda da bir hayir insallah iki gün daha sabredeceksin❤❤

Ozelemi devletemi gidiyorsun

Canım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. bulantılar bende de mevcut İnşallah üç ayı doldurduktan sonra kesilir bulantilarimiz.. kendine dikkat et ❤
Ins cnm ıkı haftamız kaldı ycu doldursak cok ıyı olcak sen nezaman gıdıceksın dr a ben ıkı hafta sonra gıdıcem

12 tüp kanmi aldilar uuw çok fazla geldi bana neyse doktorun bilir en iyisini canım

Üzülme kuzum vardır bunda da bir hayir insallah iki gün daha sabredeceksin❤❤

Ozelemi devletemi gidiyorsun

Bayıltana kadar uğraştılar ama allah bayılmadan kalktm :) inşallah canm bakalım 2 gün daha sabırla beklicez sağlıklı olsun da ben beklemeye razıyım.

Devlete gidiyorm ama hiç böyle olmamıştı bu sefer sınanıyorm sanırım

Canım bunları istedi doktorum,büyük ihtimal o 12 tüp kanın içerisinde vardir bu testlerde :)
Yok canm bunları istemediler benden
Biyokimya
elisa
hemotoloji
hormon
kan transfizyonu merkezi
Torch
Seroloji
Hba1c
İdrar
İdrar mikroskobisi
Bunlar çıkanlar hepsi temiz çıktı çok şükür senin tahliller yok içinde

Yok canm bunları istemediler benden
Biyokimya
elisa
hemotoloji
hormon
kan transfizyonu merkezi
Torch
Seroloji
Hba1c
İdrar
İdrar mikroskobisi
Bunlar çıkanlar hepsi temiz çıktı çok şükür senin tahliller yok içinde
Bu tahlılllerı hem hamıle kalmadan hemde ıkıhafta once yaptırdım beenkmde temız coktı cıg seyler yememeye cok ozen gosteermelıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…