Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Kızlar MoonfacedMom Melegimm_2 ben ne zamandır yazamadım bildirim de gelmedi bana neler olmuş sanki ikinizde hamile değildiniz ayyy çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bende hala birşey yok herşey de hayır vardır geçen adet ten sonra Kayseri ye bi doktor a gittim özel muayene ye çok memnun um doktor dan bakalım güzel haberler gelir inş hayırlısıyla tüm bekleyenlere de bana da

Sayfanın başını da şimdi gördüm Melegimm_2 bi benim bat im yok herhalde 14 Mart test yaptım yok zaten adet i bekliyorum gelcek gibi belirtiler var adet olunca iğne ye başlayacağım

sağol canm amin inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah. İnşallah tez zamanda kavuşursun sende miniğine. Ben yarın gidicem ama çokkorkuyorm sonuçtan hayırlısı bakalım

Güzel şeyler düşün canım öyle olsun Insallah ne için gideceksin

Evet baya heyecanlıyım ama fazlada heveslenmiyorm güzel habere göre sevinmeyi düşünüyorum hayal kırıklığı olmasın diye
Canım İnşallah o pıt pıt kalp sesini duyarsın sağlıklı bir şekilde :)
İlk hamilelğin mi

Canım İnşallah o pıt pıt kalp sesini duyarsın sağlıklı bir şekilde :)
İlk hamilelğin mi
Ayy inşallah canm. 2 kaybım var canm 2 sinde de kalp atımı vardı ghiç dinletmediler ilki leke ggeldi kalp atımı var dendi eve geldim düştü 2.side kesede şekil bozukluğu vardı 8. Haftda kaldı 12 haftalıkken aldılar kesem büzüştü bebek büyüyemedi öyle kaybettim kan pıhtılaşma sorunum vardı. Şimdide tedavi görüyorm ama sanki hiç anne olamayacakmışım gibi geliyo yine hayal kırıklığı olacak diye aklım çıkıyo. Herşey sağlıklı dedi dr ama yinede çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…