- 4 Kasım 2017
- 217
- 94
- 13
- 29
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
- #1.441
Rabbim sifa versin c nm bebek icin herseye katlanmaliyizz ama demiBenim normal de hiç belirtim yoktu göğüs hariç. İlaçlar başlayınca midem başladı benim doğuma kadar böyle geçecek ilaçlar devam ççünkü
Tabiki canm herşey yolunda gitsin de ben hepsine razıyımRabbim sifa versin c nm bebek icin herseye katlanmaliyizz ama demi
Ayenn kuzm sag salim kucagina al insss hamislerin duasi kabul olur cok dua et bizlere deTabiki canm herşey yolunda gitsin de ben hepsine razıyım
Inşallah canım. Ederim tabi her zaman dilimde rabbim isteyen herkesin kucağını bebişlerle doldursunAyenn kuzm sag salim kucagina al insss hamislerin duasi kabul olur cok dua et bizlere de
Amin cnm insInşallah canım. Ederim tabi her zaman dilimde rabbim isteyen herkesin kucağını bebişlerle doldursun
Canım kan verdin mi? Sağlık ocağındaki kan neden çıkmamış belli oldumu?Bilmiom ki kuzm yaa ins sabrimin selametini alrm inss. Rabbim sana da vermis bagslar ins aaglikla kucagina alorn tatlm
sağol canm amin inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah. İnşallah tez zamanda kavuşursun sende miniğine. Ben yarın gidicem ama çokkorkuyorm sonuçtan hayırlısı bakalımKızlarMoonfacedMom Melegimm_2 ben ne zamandır yazamadım bildirim de gelmedi bana neler olmuş sanki ikinizde hamile değildiniz ayyy çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bende hala birşey yok herşey de hayır vardır geçen adet ten sonra Kayseri ye bi doktor a gittim özel muayene ye çok memnun um doktor dan bakalım güzel haberler gelir inş hayırlısıyla tüm bekleyenlere de bana da
Güzel şeyler düşün canım öyle olsun Insallah ne için gideceksinsağol canm amin inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah. İnşallah tez zamanda kavuşursun sende miniğine. Ben yarın gidicem ama çokkorkuyorm sonuçtan hayırlısı bakalım
Kalp atışı için canm inşallah güzel olurGüzel şeyler düşün canım öyle olsun Insallah ne için gideceksin
Insallah canım dualarımız seninleKalp atışı için canm inşallah güzel olur
Sağol canım allah razı olsunInsallah canım dualarımız seninle
Sinirimden gitmesim bu gun carsmba hastnye gdcembyarn idrartesti yapcm kuzumCanım kan verdin mi? Sağlık ocağındaki kan neden çıkmamış belli oldumu?
Hadi yarın ikimizde güzel haberlerle gelelim buraya inşallah :)Sinirimden gitmesim bu gun carsmba hastnye gdcembyarn idrartesti yapcm kuzum
Inss kuzum sende bebisinin kalp sesini dinliyceen kizzz. Aaaayy cok guzel yaaa hadi bakalmHadi yarın ikimizde güzel haberlerle gelelim buraya inşallah :)
Evet baya heyecanlıyım ama fazlada heveslenmiyorm güzel habere göre sevinmeyi düşünüyorum hayal kırıklığı olmasın diyeInss kuzum sende bebisinin kalp sesini dinliyceen kizzz. Aaaayy cok guzel yaaa hadi bakalm
Canım İnşallah o pıt pıt kalp sesini duyarsın sağlıklı bir şekilde :)Evet baya heyecanlıyım ama fazlada heveslenmiyorm güzel habere göre sevinmeyi düşünüyorum hayal kırıklığı olmasın diye
Ayy inşallah canm. 2 kaybım var canm 2 sinde de kalp atımı vardı ghiç dinletmediler ilki leke ggeldi kalp atımı var dendi eve geldim düştü 2.side kesede şekil bozukluğu vardı 8. Haftda kaldı 12 haftalıkken aldılar kesem büzüştü bebek büyüyemedi öyle kaybettim kan pıhtılaşma sorunum vardı. Şimdide tedavi görüyorm ama sanki hiç anne olamayacakmışım gibi geliyo yine hayal kırıklığı olacak diye aklım çıkıyo. Herşey sağlıklı dedi dr ama yinede çok korkuyorumCanım İnşallah o pıt pıt kalp sesini duyarsın sağlıklı bir şekilde :)
İlk hamilelğin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?