- Emoji Skoru
- 542
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
- #1.101
allahım acısın bizim hallerimize vallahi ottan çöpten belirti aramaktan ölüp gidicez bi günBende kanda pozitifi göremiyorum ama rüyamda doğuma giriyorum. Sancı gelmiyor tabi orda da doğuramıyorum
Vallaallahım acısın bizim hallerimize vallahi ottan çöpten belirti aramaktan ölüp gidicez bi gün
senin bat ne zaman canım ne durumdasın bu ay :))
Benim BAT geçeli 1 asır oldu canım. 10 Şubattı. Gecikmemin 5. Gününde kan verdim 0.100 çıktı, dün evde test yaptım negatif çıktı. Bugün de 10. gün ve hâlâ tık yok ama sanki midemde bir dünya kurulmuş herşey oynuyor. Bulantıdan öleceğimsenin bat ne zaman canım ne durumdasın bu ay :))
Ohooo, sağlıklıysa yükselir tabi. Sen baya erken yaptırmışsın.Peki adete 7 gün kala beta 2.74 çıkarsa ihtimal nedir acaba :) yükselir miki
ya evet aşılama olmuştum ondan meraktan yaptirdim ama.pek yükselceğe benzemiyor sanki ya kısmet ne diyelim.tşklerOhooo, sağlıklıysa yükselir tabi. Sen baya erken yaptırmışsın.
Hayırlı olsun bu arada :)
Aşılama ise birşey diyemem canım daha çok erken o zaman belli olması için. Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah.ya evet aşılama olmuştum ondan meraktan yaptirdim ama.pek yükselceğe benzemiyor sanki ya kısmet ne diyelim.tşkler
benim bat 8 mart şuan ovulasyon haftasındayım canım. sulu akıntım var bi kaç gündür. bu haftanın geçmesini bekliyorum bakalım :)) sen bence bi doktora görüncanım hamile değilsen bile sorun neymiş onu öğrenirsinBenim BAT geçeli 1 asır oldu canım. 10 Şubattı. Gecikmemin 5. Gününde kan verdim 0.100 çıktı, dün evde test yaptım negatif çıktı. Bugün de 10. gün ve hâlâ tık yok ama sanki midemde bir dünya kurulmuş herşey oynuyor. Bulantıdan öleceğim
Gebelik çıkmadığına değil de bu ayı değerlendiremediğime üzülüyorum. Normalde dün doğurgan dönemime girecektim... Ateş basıyor beni
Sen?
Olsun artıkInşallah bir dahaki aya nasip olur canım
Hayırlısı iste hep biz beğeniyoruz vakti zamanı ne zaman, bu isteği Rabbim içimize veriyorsa zamanı gelince verecektir elbet Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinOlsun artıkinşallah
Kadın doktoru yok burada maalesef canım. Ama kırmızı damarlı akıntı geldi sabah. Sonra sarımsı bir akıntı, ucu kahverengiydi. Bu kadar geç yerleşme olmaz herhalde.benim bat 8 mart şuan ovulasyon haftasındayım canım. sulu akıntım var bi kaç gündür. bu haftanın geçmesini bekliyorum bakalım :)) sen bence bi doktora görüncanım hamile değilsen bile sorun neymiş onu öğrenirsin
canım benim hiç bir fikrim yok malesef bende okuduklarım kadar biliyorum ne yazık ki. hiç başıma böyle bişey gelmedi daha önceKadın doktoru yok burada maalesef canım. Ama kırmızı damarlı akıntı geldi sabah. Sonra sarımsı bir akıntı, ucu kahverengiydi. Bu kadar geç yerleşme olmaz herhalde.
Tamam canım. Sağol :)canım benim hiç bir fikrim yok malesef bende okuduklarım kadar biliyorum ne yazık ki. hiç başıma böyle bişey gelmedi daha önce
Hosgeldin canim Benim batim da 28 subat :)Merhaba ben aranıza yeni katıldım umarım hepimizi mutlu haberlerle karşılar bat günlerimiz benim bat günüm 28 şubat
Canım bizim ki yine hüsran@Birkucukeylulmeselesi
@R4bi4
S Svghzr
@Nazlican258
@Cokopremses
@Ankey
@Tubairfan
Kızlar son durum nedir acaba listede düzenleme yapicam cevaplarinizi bekliyorumm
Allah hayirli haberlerini almayi nasip etsin insaalhKızlar yarın randevum var dua edin ne olur bebeğim sağlıklı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?