- Emoji Skoru
- 11.879
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
- #1.081
Hayırlara gitsin inşallah canım benim
İkinciyi yaptım negatif ve kanamam devam etti adete girdim yani artıkTest kolayına iki çizgi göstermez eğer hamilelik yok ise tekrar test alıp denemelisin kanamanin devami gelmez ise büyük ihtimal yerleşme olabilir.. Hakkında hayırlısı
Canım bende adetteyim şuan enfeksiyonum da var acaba soğan kürüne ne zaman başlamalıyım biraz bilgi verir misin nasıl yaptın kaç gün kulllandın bıraktın ve etkisini hemen gösterdi miMerhaba canım hoşgeldin Bende 9 ayın sonunda hamile kalanlardanim, herhangi bir ilaç ya da Klomen falan kullanmadım sadece geçen ay soğan kürü yaptım gerçekten faydasını gördüm yada zamani gelmişti öyle diyelim:) istersen sende bir Soğan kürünü deneyebilirsin
Hakkında hayırlısı canım inşallah bir dahaki aya nasip olurİkinciyi yaptım negatif ve kanamam devam etti adete girdim yani artık
1 orta boy soğanCanım bende adetteyim şuan enfeksiyonum da var acaba soğan kürüne ne zaman başlamalıyım biraz bilgi verir misin nasıl yaptın kaç gün kulllandın bıraktın ve etkisini hemen gösterdi mi
Çok sağol canım Rabbim gönlüne göre versin:)1 orta boy soğan
Bir buçuk su bardağı klorsuz su
5 dakika boyunca kaynat ve süz (ılık ve sicak arası icilecek)
Sabah akşam 15 gün boyunca aç karnına iciceksin cnm
Adetten temizlendikten 3 gün sonra başlanıyor.
Bende miyom vardi ona niyet yapmistim, kadın hastalıklarına çok iyi geliyormuş Bu soğan kürü miyom kist iltihap falan varsa soküyormuş. Soğan kürünü yaptığım ay hamile kaldım Darısı başına
Çok düşünmeyelim hormonlar yeni yükselişe geçiyor, belirtiler belki olacak belki olmayacak ya da bir iki ay sonra kendini gösterecek, biz bebişlerimizin sağlığı için dua edelim onlar iyi olsunda allahın izniyle :)Benimde arada ağrım oluyo ama az kısa sürüyor göğüs hassasiyetim bi var bi yok başkada belirti yok korkmaya başladm artık. Dr a bi gitseydim rahatlıcaktm kan vermeye de korkuyorum perşembe randevum var hayırlı haberler alırım inşallah
Dr güzel bişeyler deseydi rahatlıcaktm beklemek çok zor aklım hep dolu sürekli araştırıyorum bişeyler. İnşallah canm zaten dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden hayırlısı :)Çok düşünmeyelim hormonlar yeni yükselişe geçiyor, belirtiler belki olacak belki olmayacak ya da bir iki ay sonra kendini gösterecek, biz bebişlerimizin sağlığı için dua edelim onlar iyi olsunda allahın izniyle :)
Olsun yinede herşey Rabbimden biz. tedbirimizi alalım takdir Allâh tanDr güzel bişeyler deseydi rahatlıcaktm beklemek çok zor aklım hep dolu sürekli araştırıyorum bişeyler. İnşallah canm zaten dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden hayırlısı :)
Haklısın canm. Beni aslında daraltan kocam. Perşembe günü gebelik sağlıklıysa tedavi başlayacak eşim ilaç kullanamazsn bebeği zehirlemene izin vermem kendiliğinden sağlıklıysa yaşar zaten diyo bende önlem almazsak bebeği kaybetmek istemiyorum 2 kaybım var zaten diyorum Hayır diyo folik asiti bile gizli içiyormOlsun yinede herşey Rabbimden biz. tedbirimizi alalım takdir Allâh tan
Peki Dr anlatsın birde durumu , belki ikna olur , benim yakın arkadaşımda hamile kaldığından beri tiroit hapı içiyor ve bınu hem bebek hem de kendisi için yapıyor yoksa ikisinin de sağlığı etkilenecek, inşallah eşiniz fikrini değiştirir tez zamandaHaklısın canm. Beni aslında daraltan kocam. Perşembe günü gebelik sağlıklıysa tedavi başlayacak eşim ilaç kullanamazsn bebeği zehirlemene izin vermem kendiliğinden sağlıklıysa yaşar zaten diyo bende önlem almazsak bebeği kaybetmek istemiyorum 2 kaybım var zaten diyorum Hayır diyo folik asiti bile gizli içiyorm
Peki Dr anlatsın birde durumu , belki ikna olur , benim yakın arkadaşımda hamile kaldığından beri tiroit hapı içiyor ve bınu hem bebek hem de kendisi için yapıyor yoksa ikisinin de sağlığı etkilenecek, inşallah eşiniz fikrini değiştirir tez zamanda
Rabbim yar ve yardımcın olsun canımİnşallah canım onun yüzünden sitres yapıyorum sitresten bişey olacak diye korkuyorum
Amin canm inşallahRabbim yar ve yardımcın olsun canım
Bende kanda pozitifi göremiyorum ama rüyamda doğuma giriyorum. Sancı gelmiyor tabi orda da doğuramıyorumkızlar bu ay telefondaki uygulamalarla baktığım hemen hemen her falda bebek çıktı idrar ve kanda göremediğim pozitifi fallarda görüyorum hahahaha :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?