- Emoji Skoru
- 542
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
- #1.021
Bat@Ay-n ilk Hali
@cennetyarim
@Erwaaaa
@Vayneymis
S Sukufesunaz
@inatci bebis annesi
Benim umutlar marta kaldi canim. Bat 12 mart hayirlisi olsun insallah hepimiz icin :)
Kızlar son durum nedir acaba haber edermisiniz listeyi düzenleyeceğim..ve yeni bat gününuzude yazarsaniz tekrardan listeye ekleme yaparım :))
Güzel haberlerinizi bekliyorum❤
Hayirli olsun saglikla kucagina al insallah çok sevindimO zaman kızlar benide yazın ekim annelerine olur mu :)))))
çok teşekkür ederim dilerim hemencicik isteyen herkesin olur bizlerde sağlıkla alırız kucaklarımıza :))Hayirli olsun saglikla kucagina al insallah çok sevindim
Teşekkürler arkadaşım herkese nasip olsun tez vakitte inşallah :)))Hayirli olsun saglikla kucagina al insallah çok sevindim
Amin inşallah :)Teşekkürler arkadaşım herkese nasip olsun tez vakitte inşallah :)))
Hayırlı haberlerle inşallah canım ❤Bat dündü canım ama dha adet olmadim
İnşallah canım Rabbim çok güzel bir armağanla doğum gününü guzellestirsin:),❤evet canım ben şuan ovulasyon haftasındayım. bat 8 mart bu hafta çalışmalara yoğunluk veriyorum bakalım bu ay ne olucak :) 21-22 şubat ovulasyon sanırım. ayrıca 22 şubat doğum günüm. inşallah mucizem hediye gibi gelir bana :)))
Sağlık olsun canım zamanı ve demekki inşallah tez vakit o zamana ulaşırsınız❤Bat 12 mart umutlar bidahaki aya kaldi canim hepimiz icin hayirlisi olsun insallah :)
Dün test o ucuz testlerden yaptım negatif ti daha erkenmie acaba ümit etmeye devam mı ediyim bilemedimHayırlı haberlerle inşallah canım ❤
Ne yazık ki oldumTest yaptın mı peki
Inşallah bir dahaki aya nasip olur canımNe yazık ki oldum
Ne zamandı bat gunun geç döllenme ise çıkmaz hemen beklemen lazım canm kanda çıkar ama istersen yarın acilden bı kan verDün test o ucuz testlerden yaptım negatif ti daha erkenmie acaba ümit etmeye devam mı ediyim bilemedim
@aslannnn0727
banbini
@elzem00
A Albatross35
ben bugun regl oldum tatlim
Kızlar son durum nedir acaba haber edermisiniz listeyi düzenleyeceğim..ve yeni bat gününuzude yazarsaniz tekrardan listeye ekleme yaparım :))
Hiç umudum yok ama inşallah diyelim hayırlısıyla olsun..İnşallah canım Rabbim çok güzel bir armağanla doğum gününü guzellestirsin:),❤
16 siydi batim dha birsey yok predictor yaptım oda negatif yok heraldeNe zamandı bat gunun geç döllenme ise çıkmaz hemen beklemen lazım canm kanda çıkar ama istersen yarın acilden bı kan ver
Ben adet oldum maalesefMrb hosgeldin son durum nedir canim
Yeni bat günüm 28 subat canımA Adigul
MrvvYiiaa
@ftmclk
@Cokopremses
@Svghzr
@Nazlican258
@Cemrenaz3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?