• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Aaaa çok güzel maşallah. Hayırlı bı şekilde kucağına alırsın inşallah. Evet soğan Kuru de denedim.

Aaaa çok güzel maşallah. Hayırlı bı şekilde kucağına alırsın inşallah. Evet soğan Kuru de denedim.
Amin canım Allah razı olsun darısı başına

Yani ben kürunde etkisi oldugunu düşünüyorum ama tabiki önce Rabbim ol diyecekki olacak demek zamanı gelmisti Rabbim isteyen herkese versin kimseciklerin kucağını boş birakmasin

Merhaba hoş geldin Aramıza Hakkında hayırlısı inşallah seninle aynı bat günü olan bir sürü arkadaşımız var burada İnşallah hepiniz Hamiş kalırsınız:anneadayı::KK200:
Çookk teşekkeür ederim inşallah 3 aylık evliyim :KK200: Sizinde hayirli olsun Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin :KK200:

Sağlık olsun canım inşallah bidahaki aya nasip olur
Merhaba arkadaşlar benim de bat 17 Şubat zaman geçmiyor bir türlü yumurtlama olduktan 6 gün sonra kanamam oldu, şuan da herşey normal arada kasıklarımda batma oluyor acaba diyorum sonra da normal gününü yaşa diyorum kendime beklemek çokkk zor O:) sana da Rabbim en hayırlısını nasip etsin

Bende 9.cu ayda hamile kaldım cnm darısı inşallah başına olsun

Geçen ay soğan kürü yaptım hiç ama hiç beklemiyordum büyük surpriz yaptı bana meleğim :)
Soğan kürü yaptinmi hiç daha once
Soğan kürünü nasıl yapıyorsunuz bu ay olmazsa bebiş bende denemek istiyorum

Merhaba arkadaşlar benim de bat 17 Şubat zaman geçmiyor bir türlü yumurtlama olduktan 6 gün sonra kanamam oldu, şuan da herşey normal arada kasıklarımda batma oluyor acaba diyorum sonra da normal gününü yaşa diyorum kendime beklemek çokkk zor O:) sana da Rabbim en hayırlısını nasip etsin
Amin canım elbet zamanı var inşallah en kısa zamanda kavusursun bebegine

Bilmiyorum çok ümitlenip hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum ama yine de ümitlenidim galiba ümitleneceğim kadar...
Cuma günü yapmıştım test. Negatifti. Hâlâ adet olmadım.
Geç dollenmeyse çıkmaz testlerde canım yarın gene hastalanmazsan bence gidip kan ver ay inşallah seninledir melegin

Soğan kürünü nasıl yapıyorsunuz bu ay olmazsa bebiş bende denemek istiyorum
İnşallah gerek kalmaz canım ama ben yine de yazayım sana:
1 orta boy soğan
Bir buçuk su bardağı klorsuz su
5 dakika boyunca kaynat suz iliyinca iç şifa olsun bebis olsun inşallah :)

İnşallah gerek kalmaz canım ama ben yine de yazayım sana:
1 orta boy soğan
Bir buçuk su bardağı klorsuz su
5 dakika boyunca kaynat suz iliyinca iç şifa olsun bebis olsun inşallah :)
Günde bir kere mi aç ya da tok karna nasıl içeceğiz bilgi için teşekkür ederim birde hemen adetten sonra mı başlamak gerekiyor yani hangi tarihlerde içmemiz gerekiyor netten araştırdım birçok şey yazıyor

Back