- Emoji Skoru
- 3.939
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
Canım bi ara 35 günde bir oluyordu ama 2 3 aydır düzensiz.Regl günün ne zaman
Kirmizilar gelmesinde :)Yok canım. Akıntım fazla
Hoşgeldin ekledm cnm güzel sonuçlarla inşallahKızlar beni de ekleyin lütfen 9 Şubat
Evet akıntı hamilelik belirtileri içerisinde var ama kremsi degil yumurtalama donemindeki gibi uzayan akintiAkıntı olması hamilelik belirtisi mi ? Ben önceki adetlerini çok hatırlayamıyorum ama bat a 6 gün var arada akintim oluyor
Ekledim cnm hg umutsuz olmak yok topigimizin ismi gibi :)))) hayırlı sonuçlarla inşallahBeni de ekler misiniz? Bat 10 Şubat. Her ne kadar umudum olmasa da
Dualarimdasin inşallah güzel sonuçlar alicaksin ben inaniyorum değerin yükselecek insallahDua et canım inşallah
Beklemedeyim hala adet olmadım perşembe rsndevu aldı inşallah gidicem
Benim ilk gebeliğimde böyle olmuştu yarın vakit geçirmeden bi kan tahlili yaptır derimKızlar test yaptım bakar mısınız
Eşim şimdi gidelim diyoBenim ilk gebeliğimde böyle olmuştu yarın vakit geçirmeden bi kan tahlili yaptır derim
Canım hamilesin inşallah :) hemen kan ver kocanı dinle :))Eşim şimdi gidelim diyo
Gidiyoruz yoldayız canımCanım hamilesin inşallah :) hemen kan ver kocanı dinle :))
Ay çok heyecanlı:) mutlu haberler bekletmeye gelmez tabiii esin haklı hayırlı sonuçlar inşallah canimGidiyoruz yoldayız canım
Canımm hayirlisi Olsun adına çok sevindim:))Evet canım Adetim bittikten 3 gün sonra başladım Sabahları aç karnına gece yatarken gene hafif aç karnına içtim..
Soğan kürünün hiçbir zararı olmadığını aksine birçok faydası olduğunu birçok yerden okumuştum Örneğin iltihabı kisti miyomu çok iyi geliyormuş adet de birlikte söküp atıyormuş kadınsal hastalıklar için çok güzel bir yontem
Açıkçası Ben bu ay adet ile birlikte sökülmeye bekledim ama olmadı nasipte bebek varmış:)
İnş canım kan verdim 2 saat sonra çıkacakmışAy çok heyecanlı:) mutlu haberler bekletmeye gelmez tabiii esin haklı hayırlı sonuçlar inşallah canim
Heyecanla bekliyorumİnş canım kan verdim 2 saat sonra çıkacakmış
Ahhhh bnde canım dk başı hastanenin sitesine bakıyorum
Heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?