Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Buda bu sabah arkadaşlar bunda var mı yada diğerine göre daha koyu olması gerek miyor muydu kafam da deli sorular
Canım bı 5-6 dk sonra cekseydin ozaman daha netlesiyor çizgi buyuk ihtimal geç döllenmedir

Eklentiler

• Screenshot_20180206-122214.png
    84,2 KB · Görüntüleme: 65
Anlıyorum canm seni benimde 5 senedir hiç bitmedi nispetler zaman geçtikçe dahada yükleniyorlar çok ağladm bende ama umudumu hiç kaybetmedim rabbim en güzellerini verir inşallah

Allah ıslah etsin oylelerini kızlar hiç takmayın siz öle patavatsiz insanlari sallayinn gitsinn

Allah ıslah etsin oylelerini kızlar hiç takmayın siz öle patavatsiz insanlari sallayinn gitsinn

Aynen canım haklısın daha umursamıyorm zaten artk. Çalışmalara devam Rabbim bi gün nasip edecek inşallah

Kızlar dün acilden vermeyi denedim inat ettiler almadılar sinir oldum bu sabah sağlık ocağına gittim yarın sabah alicam sonuçları inşallah olumlu sonuclarla karsilasirim
Ben de şimdi acildeyüm benden de almadılar

Kızlar dün acilden vermeyi denedim inat ettiler almadılar sinir oldum bu sabah sağlık ocağına gittim yarın sabah alicam sonuçları inşallah olumlu sonuclarla karsilasirim
İnşallah canm hakkında hayırlısı. Kan barkodunun çekseydin fotosunu 5 ten sonra yüklüyorlar siteden bakardın

İnşallah canm hakkında hayırlısı. Kan barkodunun çekseydin fotosunu 5 ten sonra yüklüyorlar siteden bakardın
Unuttum onu şimdi arkadasa yazdım sağlık ocaginda çalışıyor bakalım o yollayacak bana şaşkın ördek gibiyim bu aralar

Unuttum onu şimdi arkadasa yazdım sağlık ocaginda çalışıyor bakalım o yollayacak bana şaşkın ördek gibiyim bu aralar
Hadi bakalım umutla haberini bekliyorum öğrenir öğrenmez yaz merakta bırakma bizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…