- Emoji Skoru
- 102
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
Canım bı 5-6 dk sonra cekseydin ozaman daha netlesiyor çizgi buyuk ihtimal geç döllenmedirBuda bu sabah arkadaşlar bunda var mı yada diğerine göre daha koyu olması gerek miyor muydu kafam da deli sorular
Bubeklemis haliCanım bı 5-6 dk sonra cekseydin ozaman daha netlesiyor çizgi buyuk ihtimal geç döllenmedir
Bubeklemis hali
Anlıyorum canm seni benimde 5 senedir hiç bitmedi nispetler zaman geçtikçe dahada yükleniyorlar çok ağladm bende ama umudumu hiç kaybetmedim rabbim en güzellerini verir inşallah
Rabiisss varmı canım bı gelisme merak ediyorum haber etİnşaallah canıımm, reglim hâlâ gelmedi ama
Melegimm_2 canım kan verdinmi
Ben de çok merak ediyorum :)
Allah ıslah etsin oylelerini kızlar hiç takmayın siz öle patavatsiz insanlari sallayinn gitsinn
Regl günün ne zamanBu ay klomen kullandım suan 27.günüm
Pko luyum bugun test yaptım ancak negatif
Ben de şimdi acildeyüm benden de almadılarKızlar dün acilden vermeyi denedim inat ettiler almadılar sinir oldum bu sabah sağlık ocağına gittim yarın sabah alicam sonuçları inşallah olumlu sonuclarla karsilasirim
İnşallah canm hakkında hayırlısı. Kan barkodunun çekseydin fotosunu 5 ten sonra yüklüyorlar siteden bakardınKızlar dün acilden vermeyi denedim inat ettiler almadılar sinir oldum bu sabah sağlık ocağına gittim yarın sabah alicam sonuçları inşallah olumlu sonuclarla karsilasirim
Ay varya dalacaktim saç baş ne saniyorlar ya bunlar kendilerini giciklarrrrBen de şimdi acildeyüm benden de almadılar
Ya şu ifadeyi bile kullanmaya çekiniyorum ya değilse diyeY
tmm canım işte gecen sefer daha belirgin çıkmış
Unuttum onu şimdi arkadasa yazdım sağlık ocaginda çalışıyor bakalım o yollayacak bana şaşkın ördek gibiyim bu aralarİnşallah canm hakkında hayırlısı. Kan barkodunun çekseydin fotosunu 5 ten sonra yüklüyorlar siteden bakardın
Hadi bakalım umutla haberini bekliyorum öğrenir öğrenmez yaz merakta bırakma bizi :)Unuttum onu şimdi arkadasa yazdım sağlık ocaginda çalışıyor bakalım o yollayacak bana şaşkın ördek gibiyim bu aralar
Hiç sorma canım çok sıkkınAy varya dalacaktim saç baş ne saniyorlar ya bunlar kendilerini giciklarrrr
Tmm kuzum aldim kayıt numarasini kontrol ediyorum sık sıkHadi bakalım umutla haberini bekliyorum öğrenir öğrenmez yaz merakta bırakma bizi :)
Oldu da bitti masallahhh ay daha ne olsun canım pozitif yani şaşmaz testlerYa şu ifadeyi bile kullanmaya çekiniyorum ya değilse diye
Mr girdinmi ne yaptin cnmHiç sorma canım çok sıkkın
yok canım kan verdim, sonuçlar çıkmadan çektirmiycekler rica ettim, sağolsunlar kırmadılarMr girdinmi ne yaptin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?