- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
evet çalışmalar başladı hayırlısıyla bakalım. ne olacak :) inşallah güzel haberleri verirsinDaha varmış ya ama.sen yinede devam et çalışmalara adet günüm bugün hala devam ediyorum çalışmalara mesela
Inşallah canım sende öyle :)evet çalışmalar başladı hayırlısıyla bakalım. ne olacak :) inşallah güzel haberleri verirsin
inşallah canım. test yapsana yarın hem kafan rhat etmiş olur düşünmekten kurtulursun :)Inşallah canım sende öyle :)
Yarın yapmayı düşünüyorum haberdar ederim canım :)inşallah canım. test yapsana yarın hem kafan rhat etmiş olur düşünmekten kurtulursun :)
merakla bekliyorum canm :)Yarın yapmayı düşünüyorum haberdar ederim canım :)
Melegimm_2 20 şubat canım benide yazar mısın??
Merhaba kızlar bende varım bat 9 şubat şansımız bol olsunHadi kızlar inşallah bizlere 2018 yılı uğurlu gelir ve hepimizin kucaklari bebisle dolarr
Melegimm_2 ....(bat).... 3 Şubat
@-Gzmlkz- ....(bat)...... 16 Şubat
@Nurabdullahpolat ..(bat).... 8 Ocak
@papatyam67 .......(bat)..30 aralik
dlkkydlntpl ..........(bat).......26 Ocak
@gelbebicik .......(bat)........6 Ocak
@Moruk.......(bat)...20 Ocak
@Vayneymis ....(bat) ....14 Şubat
@Birkucukbebismeselesi ....(bat)....30 Ocak
@yvz13 ........(bat).....8 Şubat
@sadeceMelek ....(bat)....6 Şubat
@seray ay .......(bat).....17 Ocak
ebru_can_ebru .....(bat).....30 Ocak
@Cokopremses ....(bat).....8 Şubat
S srplmtmtk .....(bat)......20 Ocak
D Duykam464600 ......(bat)......24 Ocak beklemede
@alinaz......(bat)......25 Ocak
A Adigul .....(bat)......31 Ocak
@ftmclk .....(bat).....3 Şubat
@svqi . ....(bat)......20 Şubat
@gzmdncr33 ......(bat)....4 Şubat
cennetyarim ......(bat)......11 Şubat
Test yaptın mı canım?Yarın yapmayı düşünüyorum haberdar ederim canım :)
Hayır canımya fırsat bulamadm kafam çok kalabalık hala adet olmadım adet ağrımda yok gelmicek gibi hissediyorumTest yaptın mı canım?
Psikolojik de olabilir testi yap çıkmazsa zaten rahatladığın için adet olursun canımHayır canımya fırsat bulamadm kafam çok kalabalık hala adet olmadım adet ağrımda yok gelmicek gibi hissediyorum
Bu ay sonuna kadar bekliycemPsikolojik de olabilir testi yap çıkmazsa zaten rahatladığın için adet olursun canım
Tam gunundemi yaptin ilk testini nekadar önce yaptinKızlar bıırı ıkı gun once bırı de az once koyulasma nasıl sızce
Canım ya inşallah sökülür rahatlarsin daha önce hiç soğan kürü yaptinmiKızlar tarlusal kullanıyorum bitmek üzere ama hala gelen giden yok belirti de yok gelsede rahatlasam ya
Mrb hoşgeldin inşallah bu ayı şanslı bitiririzMerhaba kızlar bende varım bat 9 şubat şansımız bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?